Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

hayırlı olsun başkanım  başkentli samsunsporlular

HoliganSamSunLu

kim ne derse desin hayırlı olsun inşallah daha güzel günlerde olucak samsunspor...

SSKLA

Alıntı yapılan: seyf55 - 10 February 2013, 01:42:17
dobi yok mu yeni yönetimde

Önceki yönetimde de yoktu ki :o

seyf55

sportif direktörmüydü neydi o çakal  :) inşallah gitmiştir

mimar55

Yönetime giren para almıyor ne işi var yönetimde parasız samsunspor için hiç bişey yapmaz

berusa55

11 February 2013, 23:59:27 #185 Son düzenlenme: 12 February 2013, 00:04:49 berusa55
Samsunspor'umuzda yeni görev dağılımı belli oldu...

1.02.2013 20:21:39

Olağan Genel Kurulda yeni oluşan Samsunspor yönetim kurulu Emin Kar başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Olağan Genel Kurulda yeni oluşan Samsunspor yönetim kurulu Emin Kar başkanlığında ilk  toplantısını yaptı. Başkanımız Emin Kar toplantı öncesi yaptığı konuşmasında, yeni göreve seçilen yöneticilere başarı dileklerinde bulunurken,"Birlik ve beraberliliğimizi her zaman koruyalım. Tek düşüncemiz Samsunspor'a zarar vermeden hizmet vermek olsun. Bizleri zor günler bekliyor. Zorlukların üstesinden Samsunspor'u sevenlerle birlikte geleceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi. Toplantıya geçen dönem  Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Ayvaz Yılmaz'da katıldı. Ayvaz Yılmaz, yeni yönetime mali yapı ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Samsunspor'umuzda görev dağılımı ise şu şekilde oldu:

BAŞKAN: EMİN KAR
İKİNCİ BAŞKAN: RECEP HUN
ASBAŞKAN VE ANKARA TEMSİLCİSİ: SELAHATTİN SÜLEYMANOĞLU
MALİ İŞLERDEN SORUMLU ASBAŞKAN: ERDEM EYNEL
İDARİ İŞLERDEN SORUMLU ASBAŞKAN: DURAN YAŞAR CENGİZ
GENEL SEKRETER: MUSTAFA KAR
BASIN SÖZCÜSÜ: MEHMET YILMAZ
STAT VE TESİSLERDEN SORUMLU YÖNETİCİ: EROL ARSLAN
ALTYAPIDAN SORUMLU YÖNETİCİ: MEHMET BANK
İSTANBUL TEMSİLCİSİ VE HALKLA İLİŞKİLER: M. NİLŞAH ALPTEKİN

Futbol Şube, eskiden olduğu gibi yine Başkanımız Emin Kar'a bağlı olarak çalışacak.

burakbas

Hatırladığım kadarıyla taraftardan sorumlu yönetici vardı, geçen dönemde Akan abiydi. Bu yönetimde böyle birşey göremedim. Her yoneticimiz taraftarla ilgilenir, hiç şüphemiz yok da merak ettim...

Sonuna Kadar 55

Ben de Asbaşkan ve Ankara Temsilcisi Selahattin Süleymanoğlu kim onu merak ediyorum, başkente dair ne gibi çalışmaları olacak, buradaki taraftarlarla irtibatta olacak mı acaba?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 12 February 2013, 10:23:55
Ben de Asbaşkan ve Ankara Temsilcisi Selahattin Süleymanoğlu kim onu merak ediyorum, başkente dair ne gibi çalışmaları olacak, buradaki taraftarlarla irtibatta olacak mı acaba?

Halkbank genel müdür yardımcısı.. ;)

sadece55

Aynı zamanda kendisi Halkbank Voleybol takımının Başkanı olmakta olup Sporun içinde olan bir kişi

Sercan