Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Emin Başkan'a bilmem kaç trilyonu ne yaptınız falan diyordu en son :)

ErkÇay55

Böyle insanlara itibar etmemek lazım diye düşünüyorum.Adama sormazlarmı hemşerim bu takım kayyuma kalacakken nerdeydin?Düzen kuruldu zorluklar çekildi iyi transferler yapıldıktan sonra başarılı sonuçlar almaya başlarken  başkanlığa aday olmak çakallıktan başka birşey değildir.Emin ağabeye bilmem kaç trilyonu ne yaptınız diye sormak onun işide haddide değildir.

cgr

Ben bu adamı şimdiye kadar kongrelerde hiç görmedim. Büyük ihtimalle de kongre üyesi değildir.

Bu yüzden başkan adayı falan olamaz. Hiç takmayın yani.

Shane_Falco

İçime hiç sinmiyor şuan klubun bu adama bırakılması felan.Emin başkan bir aday çıkarsa hemen bırakabiliriz onlara diyordu.Umarım öyle bir şey yapmaz  :(

ahmetsefa55

ayrıca dunyanın en zengın adamı olsa nolacak hala mı akıllanmadık ?

kazım yılmaz zengındı de ne oldu ?

takımı kume dusurdu borc batagına soktu.

red_white

İnadına EMİN KAR!!!!

İster iyi niyetli olsun ister kötü, Sezon başında sahipsiz kaldığımızda kim yanımızdaysa bizde onun yanındayız!!

55.hakan

2 Şubat ta yönetime gelmek hazıra konmak demek.Gelen adam sezon sonu kongrede adaylığını açıklamalı gelecekse.

teksas3455

Geçenlerde sohbet ortamında duydum Erkut Tutu da liste hazırlıyormuş o da başkan adayı olacakmış.

Desiqner

Emin Başkan illa bırakacaksa Erkut Tutu olmalı...

dessperadodo

emin kar destek çagrısı anlamında butakıma sahip çıkın demek istiyor.gelin başkan olun dedigi yok esasında.ama gçilen zorluklardan sonra bakkala bile sorsan gelir başkan olur bu takıma.çok degil 10 gün önce neredeydi sayın mentşoglu.çok samimiydiyse gelirdi emin kara maddi destek yapıp takımı takiyelerle yukarı taşımak istedigini vede şubatda eger iznin olursa başkan olmayı istiyorum derdi.

Jnr.Serkan

Brezilya dizisi gibi takımı tutuyoruz vallahi : )

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 29 January 2013, 16:03:17
Brezilya dizisi gibi takımı tutuyoruz vallahi : )
herkesın takım tutma anlayısı farklı karşim.

bkz: menteş-oğlu tarık  :deli:

south_london

Alıntı yapılan: barnebau55 - 29 January 2013, 16:02:06
ben bu adamın cok iyi travestı hayranı oldugunu blıyorum ha şimdi burdakı arkdaşlar sorabılır neden ıftıra atıyosun dıye facebook hesabında travestı kadaınlar ekli blkı arkadaşlarını gızlemış olabılır....nokta
:deli: :rulet: :peeh:

berusa55

Samsun'da 35 Saat Su Kesintisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, İlkadım ilçesinde 35 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Saitbey Köprüsü üzerindeki içme suyu ana ishale hattındaki bakım, onarım çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesinde 30 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 13.00'ten, 31 Ocak 2013 Perşembe günü gece saat 00.00'a kadar 35 saat içme suyu kesintisine gidileceğini ifade etti.

Öncel, İlkadım ilçesindeki vatandaşların mağdur olmamaları için önceden önlem almaları uyarısında bulundu.

Kaynak

lato

Emin Kaptan bu kadar zorluk çektikten sonra bizi akbabalara bırakmamalı. Ayrıca delegeler oy kullanacaksa Kaptan bırakmak istemedikten sonra onu ordan kaldıracak adam yok..