Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: Serkan - 30 January 2013, 13:37:39
hani bu çocuğun omzu taş atanları kovalarken düşüp kırılmıştı ulan bu kadar o.ç olma göttepe.

Çocuk ameleliğinden düşmüş erken ineceğim diye.Allah'tan daha büyük birşey olmamış.
Ben hayatımda bu kadar kolpa tribün görmedim...

kumköylü ahmet

kendilerinin ne mal olduklarinin net videosudur bu..Bir insan kendini bukadar rezil edebilir ancak..

Serkan

videoyu şimdi baştan sona izledim de : ) bizi ne ile suçladılar ise aynısını yapmışlar; ben bu video'ya kadar bizim de hatalarımız olduğunu düşünüyordum ama bu video'dan sonra biz bunlardan 10 gömlek daha büyük tribünüz...

5trawberry

videonun özeti 4:43...

koyduk mu?

lucarelli

Otobüse binmesi, otobüsten inmesini bilmeyen adamlarla deplasman yapılırsa olacağı budur. Önce otobüs kurallarını bilsinler de sonra tribüncülük konusu konuşulur.

Karabudun

İyi kötü bir saygım vardı Göztepe tribünlerine. Lakin çok basitlermiş. İddia ediyorum bu kadar yaygaracı başka bir topluluk yoktur. Hala "Göztepe" diye yazıyorsam İzmir' e olan sevgimden. Bence yoklukları İzmir için çok daha hayırlı olur. Yoksa güzelim şehri her yerde madara eder bunlar. :(

samsunsporlu1994

Hasbi Ağa'nın oğlu aday

Tarık Menteşoğlu, Samsunspor'da bu hafta sonu yapılacak olan kongrede aday olacağını açıkladı. Menteşoğlu, bugün konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek

TOPLANTI YAPACAK

Kırmızı-Beyazlı kulüp olağan genel kurul haftasına girerken aday olacak ilk isim meydana çıktı. Samsunspor'un efsane başkanı Hasbi Menteşoğlu'nun oğlu olan Tarık Menteşoğlu, adaylığını bugün Şehir Kulübü'nde yapacağı basın toplantısı ile açıklayacak.

ADAYIM

Canik Kültür Merkezi'nde cumartesi günü yapılacak olan kongreye liste hazırladığını ifade eden Menteşoğlu, "Samsunspor'un 2 Şubat tarihindeki olağan kongeresinde görmüş olduğumuz lüzum üzerine başkanlığa aday olmaya karar verdik" dedi.

Kaynak: Halk Gazetesi

Bu haber ne kadar doğrudur değildir tartışılır ama ben yinede paylaşayım dedim.

ahmetsefa55

maç biletleri stattaki gişelerde satılıyor mu ?

heryerdesamsunlu

listesinde kim varmış.iyiniiyetlimi yoksa ortalığımı karıştırıyorlar.anlamadım ama şahsi düşüncem pek iyi değilmiş gibime geliyor.

Desiqner

Ortam yumuşasın diye.Akşam Akşam iyi güldürdü :)

İki Sıfır Diyorum

ibrakadabra55

Kimdir bu arkadaş hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

King1965

Göztepe maçının faturası belli oldu

5- SAMSUNSPOR Kulübünün, 27.01.2013 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - GÖZTEPE A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

6- GÖZTEPE A.Ş.'nin, 27.01.2013 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - GÖZTEPE A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş. sporcusu ALİ KUÇİK'in, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Ertuğrul Sağlam

[qu >l< konya_sporote author=ibrakadabra55 link=topic=4496.msg571157#msg571157 date=1359651440]

[/quote]Karsiyaka'dan denenen bir kaleci vardi odur sanirim.

ugurozkan

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 31 January 2013, 19:57:20

karşıyaka'nın üçüncü kalecisiydi. yazın bjk de ilgileniyordu. gerçekleştiyse hayırlı olsun.