Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

teksas3455

Üçüncü lige bile düşsek başımızda Emin Kar olmalı. İşi bilen bir ekibe sahip. Para yokken bu kadar ilerleme kaydedildi.
Allah gösterse bir de Süper Lig'e yükselsek, gelirlerimiz artsa neler olacak Allah bilir.

Her ne şart ve koşulda olursa olsun Emin Kar bırakmamalı. Yoksa her başkan değişikliğinde hem ekonomik anlamda
hem de kulüp içi dengeler konusunda 5 sene geri gidiyoruz. Acizane görüşüm

mimar55

Alıntı yapılan: samsun 55 - 29 January 2013, 11:00:03
Türk futbolunun acı kaybı!

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Arif Peçenek, dün gece Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında vefat etti.

Kulüp Genel Menajeri Abdullah Duran yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Boluspor ile deplasmanda yaptıkları karşılaşmanın ardından takıma iki gün izin verildiğini belirtti.

Peçenek'in, iznini Ankara'da ailesinin yanında geçirirken rahatsızlanarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten Duran, ''Kalp krizi geçirdiği belirlenen ve yoğun bakıma alınan hocamız, maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Türk futbolunun, camiamızın ve ailesinin başı sağolsun'' dedi.

Duran, evli ve bir çocuk babası Peçenek'in cenazesinin, yarın ikindi namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde toprağa verilmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

Kızılcahamam'da 1959 yılında doğan Peçenek, Ankara'da Güneşspor ile Şekerspor formalarını giydikten sonra transfer olduğu Ankaragücü'nün kalesini 12 sezon koruduktan sonra futbolu bıraktı. Peçenek, uzun süre sarı-lacivertli Başkent ekibinin altyapı antrenörlüğünü yaptı. Peçenek, bu sezon 6'ncı haftadan sonra TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörlüğüne getirilmişti.

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin

samuray

allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar ihsan eylesin peçenek hocanın , tarık efendi babasına saygı duyuyorum ama bu zamana kadar nerelerdeydin demezlermi adama kötü günde kulüp kayyuma kalacakken ortaya çıkmayanlar işler iyi gitmeye başlayınca meydana çıkıyorlar emin başkana sonuna kadar destek olunması kanaatindeyim ilk defa parasız ama futbolu iyi bilen iyi birer samsunspor taraftarlığı olan isimler kulübün başın geldi bence emin başkanla devam edilmeli

5trawberry

Küçük yeğen bilgisayarda yarışma oynuyordu. Ben de arkadan takip ediyorum, baktım ki futbol takımı sormuşlar :)

Cevabı verdik hemen kapattık, Samsunspor'un üzerine soru sorulmaz :) :)

beşnumara

Abi bu zamanda 35 saat su kesintisi ne demektir yaa yuhhh beee

beşnumara

Akşam Adsli arkadaşım mesaj atmış. Demiş ki: "la siz bu bance yı yanlıs yerde oynatmıssınız,adam kornerlerde gelıyor her topu cıkarıyor bu adam stoper,KERE de golcü hep yanlıs yerde oynatıorsunuz adamları" yazmış  ;D

feticalik

Bence mevcut durumda başkan değişikliği takımı olumsuz etkiler. Sene sonuna kadar Emin Başkan devam etmeli. Buradan Emin abinin bırakmasını istediğimi belirtmiyorum. Ama şahsi kararı sonucu birakmaya karar verirse de sene sonunu beklemeli. Adam gibi bir aday da çıkmazsa, Erkut Tutu gibi, bırakmamali. Tarık Menteşoglu "Benim projelerim vae kardeşim" diyen birisi vardı adı aklıma gelmedi aynen ona benziyor. Hiçbir halt yiyemez Tarık. 
Emin Başkanla sonuna kadar.. :kanka:

cgr

Mart ayında anneme iyi davranmam lazım :D :D

Türkiye'de Promosyon Rekoru OMÜ'nün

Üniversitemizde 29.01.2013 günü, saat 14.00'da banka maaş promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi personel başına 2.425,00.-TL teklif veren Akbank T.A.Ş. kazandı.

Komisyon Başkanlığını Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt'un yaptığı ihalede; üye İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yılmaz Öztürk, üye yetkili sendika temsilcisi Kemal Soylu ile Hukuk Müşaviri Av. Nuri Arslan da hazır bulundu.

İhaleye 8 istekli banka teklif verdi. Kapalı zarf, açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ve Üniversite web sayfasından canlı yayınlanan promosyon ihalesini personel başı 2.425,00.-TL teklif veren Akbank T.A.Ş. kazandı.

Bu miktarın, Türkiye'de maaş promosyonunda rekor olduğu ifade edildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesinin tüm birimlerinde 4.146 personel, banka ile yapılan anlaşma gereğince promosyonlarını 2013 Mart ayı içinde peşin olarak tek seferde alacakla

Burak

bugün İlkadım'da yarın geceye kadar su kesilecekmiş diye duydum Saski'de de böyle bir açıklama yok doğru mu acaba bilen varmı ?

cgr

Alıntı yapılan: Burak - 30 January 2013, 11:49:49
bugün İlkadım'da yarın geceye kadar su kesilecekmiş diye duydum Saski'de de böyle bir açıklama yok doğru mu acaba bilen varmı ?

Az geçmişi okumayı denesene bilader :)
Alıntı yapılan: berusa55 - 29 January 2013, 17:44:51
Samsun'da 35 Saat Su Kesintisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, İlkadım ilçesinde 35 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Saitbey Köprüsü üzerindeki içme suyu ana ishale hattındaki bakım, onarım çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesinde 30 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 13.00'ten, 31 Ocak 2013 Perşembe günü gece saat 00.00'a kadar 35 saat içme suyu kesintisine gidileceğini ifade etti.

Öncel, İlkadım ilçesindeki vatandaşların mağdur olmamaları için önceden önlem almaları uyarısında bulundu.

Kaynak

Desiqner

Tarık Menteşeoğlu'nun derdi bana göre "Siz babamın paralarını yediniz , bende onu sizden geri alacağım"dır... Samsunspor başkanlığıda kişisel kin ve düşmanlıkların giderildiği bir makam değildir.Köşe yazılarındaki üslub zaten bizim başkanımız olmaması gerektiğini gösteriyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Desiqner

http://www.carsambaspor.org/tarik-mentesoglu-kose-yazilari-t2287.html?s=30b8127df6ace91492400a3433868f70&

Ayrıca şu köşe yazılarının içinde beraberlik serimiz devam ederken şöyle bir cümlesi var beyefendinin ;

AlıntıYukarıdaki tabloyu incelediğimizde, 12 maçın 8'i göllü, 4'ü ise golsüz beraberlikle sonuçlanmış!..

Bu tablo ile neredeyse Guinness Rekorlar Kitabı'na gireceğiz...

Bilindiği gibi, gollü beraberliklerin bilinmesi durumunda, toto gibi iddia oyunlarından büyük paralar kaldırılmakta!..

İddia ve toto gibi oyunlar üzerinden şike çeteleri büyük paralar kazanmakta...

Bugün yaşanan 12 beraberliğe kimse çıkıp ta, "Tesadüf, kötü futbolun eseri" gibi laf cambazlığı yapmasın!..

Böyle bir tesadüfe kimse inanmaz!..

Desiqner

Samsunspor - Göztepemiz l Aşırı Tahrik Sonucu Çıkan Olaylar l GözGöz Tv HD

Göztepeliler bunu koymuş Youtube'a...
Erdem abinin Göztepelilerle yanlış anlamıyorsam tartıştığı bir bölümde var sonlara doğru.

ali ihsan

Onlar ancak video koyar,biz ise sahada koyarız  samsunspor_x

Serkan

hani bu çocuğun omzu taş atanları kovalarken düşüp kırılmıştı ulan bu kadar o.ç olma göttepe.