Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

tribüne şişe fırlatırsan yersin cezayı :)

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 31 January 2013, 21:31:48
tribüne şişe fırlatırsan yersin cezayı :)

o şişe içine kaçmış  :D

beşnumara

Geçen hafta dikkatimi cekmemisti ama tribüne parmak isareti yapmis haketmis. aliağalılar isyanlarda  ;D beter olun la

maraton

Kaya

Ali Kuçik denen zibidi maç içinde hakemi 5 kere aldatıp tehlikeli bölgelerden serbest vuruş kazanmalarını sağlayan futbol fukarası..Sahtekarlığının cezasını başka türlü çekiyor işte..

birolkys

2012 ADNKS'ne göre Samsun da ikamet eden başka ilde kaydı olan nüfus...
İL / Nüfus
Amasya.......................................... 13.010
Artvin............................................. 8.052
Çorum............................................ 5.747
Giresun........................................... 11.994
Gümüşhane..................................... 5.004
Ordu.............................................. 40.789
Rize............................................... 10.907
Sinop............................................. 5.579
Tokat............................................. 9.608
Trabzon.......................................... 37.531

Sonuç olarak Samsun da en çok Ordulu ardından ise Trabzonlu ve Amasyalı var

WOWTURKEY sitesinden alıntıdır.

Burak

Sercan

Kartal'a da çakmak şart oldu artık. Bir Suat Kılıç tutturmuşlar gidiyor. Ulan biz geçen sene küme düştüğümüzde bu adam bakandı ...

erdem

Alıntı yapılan: Sercan - 01 February 2013, 15:46:08
Kartal'a da çakmak şart oldu artık. Bir Suat Kılıç tutturmuşlar gidiyor. Ulan biz geçen sene küme düştüğümüzde bu adam bakandı ...

son derece haklısın.geçen sene bir kez olsun bakanı olduğu dalda dahi samsuna katkı sağlamadı.adil olmaz diye maçlara gelmemelerini,buna karşılık malum takımı açıktan desteklemelerini gördük.
fakat bu hafta kartal maçına geleceğini açıklamış ve taraftarlar haklı olarak tepki göstereceklerini söylüyorlar.bence bu hafta tepki gösterilmemeli,bi nevi zeytin dalı uzatmış gibi düşünülmeli.neden mi; bu kadar transferin-40 milyon borcu olan bir takım için- çok zor olduğunu,mutlaka emin başkanın arkasında birisi olduğunu düşünmek lazım.kazım yılmaz günahını vermeyeceğine göre,galip öztürk kendisini kulüpten çektiğine göre tek destekçi suat kılıç kalıyor...sakın onu övdüğümü falan düşünmeyin;ben çıkarlarımızı düşünüyorum.bazıları da seçim yatırımı diye söylemiş,arkadaşlar kendimizi kandırmayalım; samsunspor amatöre de düşse,şampiyonlar ligi şampiyonu da olsa seçim yüzdesi samsun için değişmez.bu yüzden biraz sabırlı olalım,zamanı gelince tepkimizi elbet vereceğiz,ama bu tepki şu sıralarda olmasın diye düşünüyorum ben.

5trawberry

abiler kardeşler, modeme bağlanan kullanıcıların internetini mac adresi aracılığıyla sabitleme ayarlarından anlayan var mı?

kalptenþimþek

1985 yılına ait bir resim ve çerçeve içerisindeki taraftar, Adil amca..Allah sağlık sıhhat versin maratonda daha çok göreceğiz inşallah kendisini..

red_white

Suat Kılıç'ı şahsen sevmem hatta nefret ederim ancak geriye dönüp baktığımızda iyi yada kötü az yada çok Samsunspor'lu yada değil Reklam amaçlı yada yürekten v.b bir şekildede olsa Samsunspor'umuzun belkide tek yanında olan kişi peki yada diğerleri bu şehrin vekilleri değil mi? .. Geçen senenin son maçını hala unutamıyorum bu yüzdende ona olan kızgınlığım asla geçmeyecek ancak bu bizim maçımıza gelen Spor Bakanı kimliğiyle gelen bir kişiye küfür etmek yada saygısızlık etmek anlamına gelmez... Bu konuda özellikle taraftar gruplarının uyarılmasını rica ederim.

Ve bizim ona verilecek en büyük cevabımız ise hiç susmadan Samsunspor'umuzu desteklemek ve kendisinin adına yönelik iyi yada kötü tezahüraatlarda bulunmamak olur diye düşünüyorum.

dessperadodo

furkan5534

akhisar 1-0 kayseri dk 44 GEKAS  :(

GurbetciFanatik

Aslanim Gekas  sirtakim benim
:gooolll :gooolll :gooolll :gooolll :gooolll