Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

davidsavage

cgr

25 December 2012, 13:33:22 #34682 Son düzenlenme: 25 December 2012, 13:49:01 cgr
2 Şubat 2013 Genel Kurul, Çoğunluk sağlanamazsa 9 Şubat 2013...

- Bu işi bizden daha iyi yapabileceğini düşünen varsa, lütfen 5 Ocak transfer başlangıcına kadar listelerini bize sunsunlar... Adaylıklarını açıklasınlar... Yoksa o günden sonra boş yere konuşmanın anlamı kalmaz...

- Samsunspor bir şehir takımı. Şehir birliğini oluşturmamız lazım, kimse kişisel kavgalarını Samsunspor üzerinden yapmasın.

- Perşembe günü İstanbul'a gittim. Silivri Cezaevi'ne gidip Galip Bey ile 1 saat açık görüş yaptım. Kendisinden ricada bulundum. Federasyondan gelen parada ilk onun şirketi var. O da parayı alamıyor, bizde alamıyoruz. Para blokeli. Sağolsun Galip Öztürk, icrasını kaldıracağını söyledi. Bugün veya yarın sonuçlanacağını söyledi

- Kazım Yılmaz ile dün 2,5 - 3 saate yakın görüşmem oldu. Olumlu geçtiğini düşünüyorum. Kendisine gelecek olan temlik üzerinden bir jest yapma sözü verdi. Samsunspor Süper Lig'e çıkana kadar temlik almayacağını söyledi. Kesinlikle para almadık. 600 Bin Dolar civarı...

- Suat Kılıç'ın bu takımın ilk yarıda buralara kadar gelmesinin puansal anlamda değil, parasal anlamda tek gücümüz Bakan'ımız olmuştur... Kimsenin gocunmasına, alınmasına gerek yok.

- Kasamıza baktığında transfer yapma imkanı görünmüyor, puan olarak ise transfere gerek kesinlikle var. İlk transferimiz para transferi olmalı.

CurvaSs

davidsavage

55.hakan

facebook tan duyuru yapılınca sistem kaldıramadı muhtemelen.

CurvaSs

cgr

25 December 2012, 13:58:10 #34687 Son düzenlenme: 25 December 2012, 14:16:34 cgr
Emin Başkan'ın açıklamalarından kısa kısa...

- Bu işi bizden daha iyi yapabileceğini düşünen varsa, lütfen 5 Ocak transfer başlangıcına kadar listelerini bize sunsunlar... Adaylıklarını açıklasınlar... Yoksa o günden sonra boş yere konuşmanın anlamı kalmaz...

- Samsunspor bir şehir takımı. Şehir birliğini oluşturmamız lazım, kimse kişisel kavgalarını Samsunspor üzerinden yapmasın.

- Perşembe günü İstanbul'a gittim. Silivri Cezaevi'ne gidip Galip Bey ile 1 saat açık görüş yaptım. Kendisinden ricada bulundum. Federasyondan gelen parada ilk onun şirketi var. O da parayı alamıyor, bizde alamıyoruz. Para blokeli. Sağolsun Galip Öztürk, icrasını kaldıracağını söyledi. Bugün veya yarın sonuçlanacağını söyledi

- Kazım Yılmaz ile dün 2,5 - 3 saate yakın görüşmem oldu. Olumlu geçtiğini düşünüyorum. Kendisine gelecek olan temlik üzerinden bir jest yapma sözü verdi. Samsunspor Süper Lig'e çıkana kadar temlik almayacağını söyledi. Kesinlikle para almadık. 600 Bin Dolar civarı...

- Suat Kılıç'ın bu takımın ilk yarıda buralara kadar gelmesinin puansal anlamda değil, parasal anlamda tek gücü  Bakan'ımız olmuştur... Kimsenin gocunmasına, alınmasına gerek yok.

- Kasamıza baktığında transfer yapma imkanı görünmüyor, puan olarak ise transfere gerek kesinlikle var. İlk transferimiz para transferi olmalı.

- Burak Çalık, bu hafta oynayacağım ama pazartesi günü hakkını helal etmeni istiyorum başkanım dedi. Bende kadroya alınmamasını istedim. Ayrılmak istediğini, pazartesi ayrılacağını söyledi. Burası Samsunspor takımıdır... Burada oynamak istemeyen kimse duramaz zaten. İlerleryen günlerde göreceğiz.

- Turgay, Musa, N'Sumbu hafta içi performansları yetersiz görüldüğü için götürülmedi. Kesinlikle kadro dışı bir durum söz konusu değil.

- Göztepe Anıl Taşdemir'e kiralık olarak 500Bin Lira verdi. Bizden böyle transferler beklemeyin arkadaşlar. Herşey paraya bağlı.

- Ali Kemal Bey görevden istifa etmedi, ben aldım görevden...

- Ben dobi hocadan çok memnunum, onun yaptığı görevin yarısını yapmayanlar 2 katı parasını alıyorlardı.

- Bu kulüpte bana kimse kredi vermedi. Ben 33 yıldır bu kulübün içerisindeyim. O arkadaşa da cevap olsun bu lafım...

- Kılıçarslan, Serkan Boydak, Uğur Tülümen, Serdar Özkan'ın kağıtları geldi. 40'a yakın futbolcu borcu var.

- Videoton kulübüne 200 küsür bin euro borç var...

- Belkide en fazla ihtiyacı olan dönemde, en az bağış toplandı...

- Kemal'in dediği doğruysa, yarın gelsin alalım...

GurbetciFanatik

Basaknimiz daha konusurken o mikrofunu önünden alan kimdir ???
O nasil bi is.
iyi ona orda biri küfür etmedi

55.hakan

Adam konuşurken önünden mikrofonları alıyor adam.Önemli bir konudan bahsediyor belki adam umurumda değil.

kadifekaleli

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

AllydeenleaR

arkadaş destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.  al_sana

holigan5565

Bizde kendi elimizdeki alt yapıdan gelenlerle devam ederiz.4 tane adam oynadı bence hiçbiride sırıtmadı takımda

celebi

25 December 2012, 15:35:57 #34693 Son düzenlenme: 25 December 2012, 15:41:30 celebi
dobi ile ilgili söylemlerine katılmıyorum başkanın. madem ali kemal gedikliyi gönderebiliyor dobiyide göndersin söz konusu SAMSUNSPOR

Desiqner

Bizim Ali Kemal Gedikli'nin neden gönderildiğiyle ilgili bilgi alma hakkımız var.Çünkü sitedeki abilerimizin ve bizim gördüğümüz kadarıyla başarılı biriydi...