Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Allahım daha şikecilerin,onlara yalaklık edenlerin, bizi bozuk para gibi harcayanların, Samsunspor'u göz göre göre küme düşüren ruhsuz futbolcuların topunun cezasını verince benim içimin yağları tam eriyecek.

Karabudun

Sağlam ceza kesmişler.Uygulamaya konur mu orası tartışılır.

lato

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/7731/istikrarin-adi-beraberlik-/
Şu haberin başlığını okumak bile kimin yazdığını ortaya çıkarıyor sen ne o.ç doğmuşsun bir kere de güzel olumlu bir şey yaz la

Forvetim

bu gazete Samsun gazetesi değil mi, Samsunspordan bahsederken yedi kat yabancı bir kulüpten söz eder gibi yazılmış bir yazı, bu yazarlar nerede yaşıyor. bu gibi bir sürü yazar mevcut maalesef, yerel dediğimiz Samsun gazetelerinde. Yaşadığınız şehre saygı duyun biraz. ve onun gözbebeği Samsunspor'a.

Karabudun

Yazan sanki ufaktan laf sokmak için yazmış.

cany

her zamanki halleri haber gazetesinin

SametYılmaz55

güya Samsunun gazetesi.Evimizde kazanamadık demesi gerekir yerel bir gazetenin ama nerede bunu diyecek adam.işleri güçleri köstek olmak,karalamak,olumsuz şeyler yazarak canımızı sıkmak :x((

feticalik

Ercüment Gül
"Oysa bu karşılaşmada Turgay sağ bek Canberk de onun önünde de tercih edilebilirdi.
       Biliyorsunuz kaç maçtır bunu yazıyorum.
       Sanırım tüm korku, Canberk'in önde çok daha iyi oynaması ve sonrasında oluşacak  mahcubiyet duygusu.   
       Diyeceksiniz ki Canberk sezon başı dediğin yerde oynamıştı.
       Ancak o ayakları titreyen heyecan içindeki Canberk ile şimdiki Canberk arasında işi bilen bilir çok fark oldu.
       Ben sabırla bekliyorum."

Karabudun

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 25 December 2012, 02:08:38
güya Samsunun gazetesi.Evimizde kazanamadık demesi gerekir yerel bir gazetenin ama nerede bunu diyecek adam.işleri güçleri köstek olmak,karalamak,olumsuz şeyler yazarak canımızı sıkmak :x((

Bölge gazetesi ya hesapta muhtelif kesimler bozulmasın diye sahiplenemiyorlar Samsun'u.

AllydeenleaR

emin başkan 12:30'da basın toplantısı yapacakmış, canlı izleyebileceğimiz bir adres var mı acaba?

Atakumlu

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 25 December 2012, 12:28:18
emin başkan 12:30'da basın toplantısı yapacakmış, canlı izleyebileceğimiz bir adres var mı acaba?

Kanal S (Kanal 55) canlı verecekmis toplantıyı ,net yayınları varsa ordan izleyebilirsin ...

Serkan

55.hakan

Sadece Samsunspor

Hani kanal 55'de program var. Programda istda çekiliyor numarası bile 0212 yuh yani.

samuray

ya başka bi yerde varmı yayın akstv veriyormu bilen varsa link verirmi