Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Desiqner

Doğan'ın hiçbir artısını göremiyorum.Sorumluluk alamıyor.

Desiqner

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 December 2012, 17:05:46
16 yaşındaki bir oyuncudan nasıl bir sorumluluk almasını beklerdiniz

Maç sırasında çok kere toptan kaçtı bu nedenle söyledim.Tabiki yaşının genç olması nedeniyledir...

FaTiH_HaN

Bu maç için futbol adına yorum yapmak çok abes, o zeminde sorumluluk, teknik, taktik işlemez Ahmet Arı atsaydı galiptik sadece mücadele edilen, atanın kazanacağı bir maçtı, bizde güzel mücadele ettik..

Sadece Samsunspor

İşte bizim istediğimiz buydu. Her zaman gençlerle oynayalım Samsun'un gençleriyle mücadele edelim diyip durduk ve o zaman geldi. Bugün çok iyi mücadele edip adana deplasmanından 1 puan aldık ve 90 dk sonunda ilk 11'de 5 tane genç Samsunlu oyuncu vardı. Noldu rezil mi olduk ? Hayır. Mücadele ettik mi ? Bu sezonun en iyi mücadelesiydi. Geçen hafta kendi evimizde belediye takımına 3-0 yenildik ve o maçta sadece transferler oynadı hezimete uğradık niye ? Çünkü Samsunluluk ruhu yoktu. Bugün ise ruh vardı mücadele vardı ve deplasmandan 1 puan çıkardık. Bizi bu gençler kurtaracak yeni Serkanlar, Celiller, Vurallar, Ercanlar çıkaracağız inşallah. Süperlige geç dönelim ama özümüzle dönelim. İşte o zaman süperligde kalıcı olacağız.

samuray

aynen katılıyorum yorumuna geleceğimiz onlar gençlerimiz doğanı da ercanı da beğendim ilk kez forma şansı buluyorlar bi kaç kez son dk. oyuna alınması dışında doğanın ya ercan ilk kez onbirde sahaya çıkyorlar bu gençler daha iyi olacaklar inşallah

cembaba

Facebook ile bağlanıp, sağ üst köşeden; "Taraftarı Ol!" seçeneğine tıklarsanız çok sevinirim.

http://www.tribundergi.com/takim/samsunspor

celebi

Dogan bugun kaleye sut atan nadir oyuncumuzdu. Ozguveni var gibi

red_white

arkadaşlar alt yapıdaki maçlarımızın sonuçlarını bilen varmı?

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: red_white - 23 December 2012, 19:03:55
arkadaşlar alt yapıdaki maçlarımızın sonuçlarını bilen varmı?

Bu hafta komple GS ile yaptık sanırım

U-14 3-1 Yenildi.
U-15 1-1 Berabere Kaldı.
U-16 Bilmiyorum.
U-17 Bilmiyorum.
U-18 3-1 Yendi.

Karabudun

Alıntı yapılan: King1965 - 22 December 2012, 23:17:00
hersey bıttı tek derdın sımdı bu adammı bırak Allahını seversen ya

Bizim için hiçbir şey bitmedi,aksine yeniden başlamaya çalışıyoruz.Lakin kusura bakma gemiyi herkesten önce terk ediyorsa o adama kaptan denmez, güzel kardeşim.Senin Mesut Bakkal dediğin paranın peşine giden, vefadan yoksun bir adamdır.Ne bir ömre sefa ne bir derde deva olur.Bizi o düşürdü demiyorum.Ama cenazeyi gördü,namazına gelmedi. ;) Unutmadan, bu adam bu karakterle gitiği sürece emin ol o hor gördüğü 1.Lig takımlarında dahi zor yer bulacak.

feticalik

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 December 2012, 18:31:38
Facebook ile bağlanıp, sağ üst köşeden; "Taraftarı Ol!" seçeneğine tıklarsanız çok sevinirim.

burakbas

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 23 December 2012, 19:29:58
Bu hafta komple GS ile yaptık sanırım

U-14 3-1 Yenildi.
U-15 1-1 Berabere Kaldı.
U-16 Bilmiyorum.
U-17 Bilmiyorum.
U-18 3-1 Yendi.

A2 takımımız deplasmanda Ankaraspor' a 2-0 yenildi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 December 2012, 18:31:38

Şu anda TD'de en fazla taraftarı olan takım olduk. Teşekkürler.

Sadece Samsunspor

Araştırma yaptım bugün süperligde takımlarında ilk 11'de başlayan Samsunspor'da oynamış tam 11 futbolcu vardı. İşte oyuncular:

Ertuğrul Taşkıran - Kayseri
Uğur Boral - Bjk
Elyasa Süme - Kasımpaşa
Adem Alkaşi - Elazığ
Turgut Şahin - Antep
Kemal Tokak - Antep
Hakan Bayrak - Miy
Murat Ceylan - Miy
Murat Yıldırım - Bursa
Oktay Delibalta - Gençlerbirliği
Ergün Teber - Antalya

Bu oyuncuların hepsi takımında ilk 11de başlamıştır. Bu oyunculardan iyi bir 11 çıkarmış. Mehmet Nas falan vardı ama onlar oyuna sonradan dahil olup 18'de olanlarda var