Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Desiqner

Bu hafta Meclis Taksi programında suat kılıç var.Fragman'da gördüğümüz kadarıyla taksiye binmeden arabanın önüne Samsunspor atkısı koyuyor...
Aferin Bakan  :ok :)))

davidsavage

Alıntı yapılan: Desiqner - 28 December 2012, 19:02:17
Bu hafta Meclis Taksi programında suat kılıç var.Fragman'da gördüğümüz kadarıyla taksiye binmeden arabanın önüne Samsunspor atkısı koyuyor...

Uğur Yıldız

atkıyı arabanın önüne değilde aklının bi köşesine koysa birazda

Karabudun

Alıntı yapılan: Desiqner - 28 December 2012, 19:02:17

"Oğlum Trabzonsporlu." diyebilecek kadar da demokrat bir arkadaştır kendisi.Taksiye atkı koydu diye tav olmayın! Tribünlere oynuyor.O değil de harbiden tribünlere oynuyor lan  :) İlk defa bu sözü mecaz anlamının dışında, gerçek anlamıyla kullanıyorum.İlahi Suat Kılıç!

seyf55

babasından ne hayır gördük ki oğlundan görelim

AllydeenleaR

belediye seçimlerine az kalmıştı değil mi? ondandır

hakan55

Bu milliyet gazetesi bilerek mi yapıyor gerçekten anlamıyorum. Her gün ama istisnasız her gün samsunla ilgili taciz ve tecavüz haberleri yayınlıyor ve sadece samsunda oluyormuş gibi lanse ediyor. Sonra yorumlara bakıyorum % 80 i '' yine mi samsun'' ''nerede olduğuna bakmadım bile kesin samsundur''... Yazıktır arkadaş. Ayıptır vicdansızlıktır.
http://gundem.milliyet.com.tr/damat-gerdek-gecesi-geline-tecavuzden-yargilaniyor/gundem/gundemdetay/28.12.2012/1648360/default.htm

berusa55

PTT 1. Lig'de ikinci yarının açılış haftasının programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 18. haftada oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

19 Ocak Cumartesi:

13.00 1461 Trabzon-Denizlispor (Akçaabat Fatih)
14.00 Şanlıurfaspor-Adanaspor (Şanlıurfa GAP)
16.00 Göztepe-Kartalspor (İzmir Atatürk)
19.00 Manisaspor-Karşıyaka (Manisa 19 Mayıs)

20 Ocak Pazar:

13.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor (GASKİ Spor Tesisleri)
13.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor (Kütahya Dumlupınar)
14.00 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor (Ankara 19 Mayıs-Seyircisiz)
19.00 Adana Demirspor-Boluspor (Adana 5 Ocak)

21 Ocak Pazartesi:

20.00 Bucaspor-Torku Konyaspor (Yeni Buca)

Musti

Çok manidar bir güne koymuşlar maçımızı. TFF'ye başvurup maç bir gün önce veya sonraya alınabilirse güzel olur.

mehmet yılmaz

Anma programı 21 Ocak pazartesi olur o halde...

Desiqner

Dobi Hasan yüzünden herkesin sevgisinden eleştirmediği Emin Başkan'a bile ciddi eleştiriler yapılıyor artık.
Adamın açıklaması bile içler acısı "ben yönetimde olsam para alamazdım,para alacağım bir iş yapmam gerekiyordu" gibisinden bir cümle kurmuş Dobi...

mimar55

Alıntı yapılan: Desiqner - 29 December 2012, 18:55:11
Dobi Hasan yüzünden herkesin sevgisinden eleştirmediği Emin Başkan'a bile ciddi eleştiriler yapılıyor artık.
Adamın açıklaması bile içler acısı "ben yönetimde olsam para alamazdım,para alacağım bir iş yapmam gerekiyordu" gibisinden bir cümle kurmuş Dobi...

kardesim adam konusmasinda bir kere bile ben samsunporluyum demedi ne isi var anlamiyorum biz emin baskani seviyoruz ...!

lato

Bu takıma zamanında kaptanlık yapan Ercan Kenan neredeler niye köşelerine çekiliyorlar gelseler de alt yapıya Samsunsporluluk ruhu katsalar ne güzel olur

Karabudun

Alıntı yapılan: hakan55 - 29 December 2012, 01:07:41
Bu milliyet gazetesi bilerek mi yapıyor gerçekten anlamıyorum. Her gün ama istisnasız her gün samsunla ilgili taciz ve tecavüz haberleri yayınlıyor ve sadece samsunda oluyormuş gibi lanse ediyor. Sonra yorumlara bakıyorum % 80 i '' yine mi samsun'' ''nerede olduğuna bakmadım bile kesin samsundur''... Yazıktır arkadaş. Ayıptır vicdansızlıktır.
http://gundem.milliyet.com.tr/damat-gerdek-gecesi-geline-tecavuzden-yargilaniyor/gundem/gundemdetay/28.12.2012/1648360/default.htm

Sorma, arkadaş! Kasıtlı yapıyor deyyuslar!