Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

isa55

Ucuz kurtarmışız:

SAMSUNSPOR Kulübü hakkında, 16.12.2012 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD. SPOR PTT 1. Lig müsabakasında, saha olayı nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

özkan

21 December 2012, 10:34:44 #34592 Son düzenlenme: 21 December 2012, 12:01:03 özkan
İstifa eden bu vatandaşı tanımam etmem,fakat bişeyleri kaybetmiş birisinin çığlıkları olarakda düşünebilirsiniz hani ben olamıyorum başkası b.b. adayı oluyor diye ama,açıklamaları düşünülecek cinsten.(Sağ en üstteki haber )

http://www.akasyam.com/content/uploads/daily-news/1e9bfb0424a9319309b8c250e2a1.jpg

binikalamadım

adam Samsunspor'u Suat KILIÇ düşürdü demiş... ??? :hnk: :-X

seydo55

adama demezler mi aa ibine şimdiye kadar konuşmadın partiden kopunca (manşette istifa eden haberin içeriğinde istifa ettirilen  :-\ ) konuşmaya başladın.Zaten dediklerini az çok bu şehri takip eden herkes biliyor.Son barutunu Samsunspor üzerinden atmak isteyenler derneğine üye olsun.

Ertuğrul Sağlam

Sefer Köse ''Musluk kısıldı başladın konuşmaya'' Yeni Adnan Bahadır yolda!...

Karabudun

Orta Oyunu başladı.Akıllarınca Samsunspor'u da sahne yapacaklar.Yemez! ;)

Ertuğrul Sağlam

Karabükspor, takımın önemli oyuncuları Florin Cernat, Jahic, Mehmet Yıldız, Muhammet Özdin ve Bilal Kısa ile yollarını ayırdı.

Bu oyuncuların takımdan gönderilmeleriyle ilgili resmi kararın önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

Takımdan gönderilen oyuncular arasında Florin Cernat, geldiği günden bu yana taraftarların çok sevdiği bir isim olmuştu. Mehmet Yıldız da Süper Lig tecrübesi ile takım lider oyuncularından biriydi.

GOAL.com

BEŞİKTEN_MEZARA

Tarık Menteşoğlu haberi http://www.akasyam.com/kose-yazisi/417/samsunspordaki-vurgun-100-milyon-dolar.html , daha bomba herkese giydiriyor sırayla,emin başkanıda göreve davet ediyor geriye dönük hukuki işlem yaptırması için ,bu ne iştir türkiye kadar büyükmüşün Samsunsporum yemişler yemişler bitirememişler aslı varsa....

Levent ÖCAL

Atakum Belediyesi'nin işyeri ruhsatı almak isteyenlerden işletmenin büyüklük-küçüklüğüne bakılmaksızın 10.000 tl zorunlu bağış istediğini duymuştum. Bi tanıdığımız çay ocağı açacaktı sırf bu sebeple açamadı. 500 tl 1000 tl hadi neyse de 10.000 tl yi nasıl öderim ben demişti.

usare

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 21 December 2012, 12:47:25
Atakum Belediyesi'nin işyeri ruhsatı almak isteyenlerden işletmenin büyüklük-küçüklüğüne bakılmaksızın 10.000 tl zorunlu bağış istediğini duymuştum. Bi tanıdığımız çay ocağı açacaktı sırf bu sebeple açamadı. 500 tl 1000 tl hadi neyse de 10.000 tl yi nasıl öderim ben demişti.

Peki Samsunspor'a diye mi topluyorlarmış bağışı? Esas soru bu...

lucarelli

cernat mı?  ??? ??? ???
para olacak; nsumbu ve robertsın yerine cernat ve gekas

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: usare - 21 December 2012, 12:50:58
Peki Samsunspor'a diye mi topluyorlarmış bağışı? Esas soru bu...

Aynen öyle, Samsunspor'a zorunlu bağış adı altında istemişler.

yirmiuc

Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 21 December 2012, 12:47:18
Tarık Menteşoğlu haberi http://www.akasyam.com/kose-yazisi/417/samsunspordaki-vurgun-100-milyon-dolar.html , daha bomba herkese giydiriyor sırayla,emin başkanıda göreve davet ediyor geriye dönük hukuki işlem yaptırması için ,bu ne iştir türkiye kadar büyükmüşün Samsunsporum yemişler yemişler bitirememişler aslı varsa....

Adam doğru söylemiş.

atakan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 21 December 2012, 13:50:48
Adam doğru söylemiş.

ya bu çok farklı bi iddaa.eğer durum böyleyse yazıklar olsun.küme düşmeyıde göze alarak bunun peşini bırakmamamız gerekır.bu yönetımı ayrı tutarak söylüyorum.bundan sonra gelecek olanlarda aynı şeyleri yapmaya casaret edemezler.