Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

south_london

Alıntı yapılan: maraton - 20 December 2012, 13:32:29
sakin beyler.. relax  8)

istanbulda kar var lüferler yağlı yağlı ohhhh

Desiqner

Ben sitede herkesin istediği görüşü başkalarına saygı duymak şartıyla ve üslubunu korumak şartıyla yazabileceğini düşünüyorum.Kimsenin kimseyi sitede tehdit etmek veya buna benzer göndermeler yapmak gibi haddi yoktur.Bu sitedede yazamayacaksak hangi sitede yazacağız ?

Karabudun

Alıntı yapılan: maraton - 20 December 2012, 13:32:29
sakin beyler.. relax  8)

Tamam,başkan.Bir gerilimdir yaşandı bitti.Hatta senin huzurunda her iki arkadaşa da barış eli uzatıyorum.Arkadaşlardan biri "Akşam yemeği yiyelim." dedi,diğer arkadaş lüferlerden bahsediyor.Her ikisini de tüm samimiyetimle Sinop'a, balık sofrasına davet ediyorum.Denk getirin, buyrun gelin.İddia ediyorum S.London.Balık ne boğazda, ne barajda yenir.Balık Sinop'ta, gündoğusuna karşı yenir.Bak bir daha İstanbul'daki lüferin yüzünüze bakıyor musun! O kadar! ;)

Serkan

hocam gerilim değil ne gerilimi inan ortak noktası Samsunspor olan insanla gerilir mi biz samimiyetine inanıp biraz kinaye yaptık o kadar saygılar umarım biz bir maç öncesi misafir ederiz seni saygılar...

south_london

Alıntı yapılan: sener.eren - 20 December 2012, 14:14:01

Tamam,başkan.Bir gerilimdir yaşandı bitti.Hatta senin huzurunda her iki arkadaşa da barış eli uzatıyorum.Arkadaşlardan biri "Akşam yemeği yiyelim." dedi,diğer arkadaş lüferlerden bahsediyor.Her ikisini de tüm samimiyetimle Sinop'a, balık sofrasına davet ediyorum.Denk getirin, buyrun gelin.İddia ediyorum S.London.Balık ne boğazda, ne barajda yenir.Balık Sinop'ta, gündoğusuna karşı yenir.Bak bir daha İstanbul'daki lüferin yüzünüze bakıyor musun! O kadar! ;)

İnşallah Sinop'a gelirsek yeriz :) buraya yazacak kadar samsunsporluyla zaten gerilim olmaz.ufak bir topluluğuz..

babasamsunlu

ben ufak değilimmm.. ufak değilim beenn  :x(( :x(( :x(( :x(( :suslen: :suslen:

Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 December 2012, 14:42:37
ben ufak değilimmm.. ufak değilim beenn  :x(( :x(( :x(( :x(( :suslen: :suslen:

abi sanırım biz kazana düşmüşüz :)

samsunsporlu1994

http://www.habergazetesi.com.tr/kose-yazilari/ercument-gul/3599/birlik-zamani/

Ercüment Gül'ün yazısı herşeyi anlatıyor aslında. Küskünlükleri bırakıp herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Yoksa işimiz çok zor...

babasamsunlu

millwall

abiler gece rüyamda samsun u gördüm:)
eski ev,içinde ballantines muhabbeti,sonra sekolar cünolar seydo falan klasik kare çiftliğe iniyoruz birşeyler yiyelim diye.çalıkuşu kapanmış hem tavuk hem et.ordan burgera geçelim diyoruz orası da kapalı.bu a.k yeride 457435 kere kapandı ne cenabet yermiş diyorum seko reis carlıyo şşş izmirli akıllı ol,sövme samsun mekanına diye.manyak mısın olm diyorum hadi eve kaçalım galiba viski çarptı,ekler alalım bari diyoruz hoppala bu seferde evcim telefoncu olmuş:S

nasıl bir bilinçaltı bilemedim ama değerlerimize sahip çıkalım abiler,dürümü soslu,steakhouseu içine ranch boca ederek,ekleri peçetesiz yiyelim:D
gö?tepe maçına görüşmek üzere inşallah..

##kdc##

20 December 2012, 17:28:23 #34585 Son düzenlenme: 20 December 2012, 18:41:38 ##kdc##
Özledim bordo bereni =(

Shane_Falco

Ömer Coruh 'dan Şaşırtan Adaylık İstekleri

Geçen dönemlerde Samsunspor Asbaşkanlıgı yapan Ömer Coruh yerel bir kanalda telefon ile baglandıgı spor programında başkan adaylıgı için şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Şubat ayında yapılacak olan kongrede aday olabileceklerini ama şartları oldugunu bunların kabul edilmesi durumda aday olacaklarını söylediler.

Öncelikle Kazım Yılmaz bütün temliklerini kaldırmalı
Mazhar Başoğlu temlgini kaldırmalı
Göreve geldigimizde bir tena bile temlik olmamalı
Şehirin önce gelenleri maddi manevi destek olmalı
Mevcut yönetim bir dakika kaybetmeden kongre kararı almalı
Mevcut yönetim devre arası transfere karışmamalı
Göreve geldiklerinde geçmiş döneme ait borç ödemeyeceklerini

Ancak bu şekilde aday olabileceklerini söyledi.

lucarelli

bu şekilde ben de aday olurum, takımı şampiyon yaparım.

Levent ÖCAL

Konuşmasının sonunda sizinle t..şak geçiyorum demedi dimi  :suslen:

millwall