Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

akif arslan

Mesut Bakkal, 32 numaralı forma   goller 42. ve 70. dakika skor  3-1. İlginç.

ngonge

İşe bak bizi düşüren t.direktörlerden biri Karabük'le çok iyi çıkış yakaladı, öbürü gitti Lazio ile ligde tepeye oynuyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ngonge - 23 December 2012, 01:52:11
İşe bak bizi düşüren t.direktörlerden biri Karabük'le çok iyi çıkış yakaladı, öbürü gitti Lazio ile ligde tepeye oynuyor.
bizi mesut bakkal mı düşürdü ?

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 23 December 2012, 01:54:37

kim düşürdü? Düşen takım Samsunspor'du, ve hocası Mesut Bakkal'dı.
Petkoviç'in etkisiz eleman olduğu belliydi. Futbolcular tarafından istenmeyen adam olduğu da belliydi. İkinci yarı transfer edilen futbolcular ile, içerde çok önemli olup da kazanılamayan 3 maç.. bizi Mesut Bakkal düşürdü.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: 5trawberry - 23 December 2012, 03:18:26
Petkoviç'in etkisiz eleman olduğu belliydi. Futbolcular tarafından istenmeyen adam olduğu da belliydi. İkinci yarı transfer edilen futbolcular ile, içerde çok önemli olup da kazanılamayan 3 maç.. bizi Mesut Bakkal düşürdü.

kimse kusura bakmasın ama mesut hoca olarak iyi,bizim o boktan takımı neredeyse ligde bırakacaktı ki 2 hafta önce gelmiş olsa şuan başka şeyler konuşuyor olacağımıza emindim.karabükteki başarısıda ortada.bizi ne mesut ne petko düşürdü bizi kazım düşürdü

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 23 December 2012, 03:18:26

unutmuşum ben.hatırlattığın iyi oldu.

ngonge

Alıntı yapılan: muhalif - 23 December 2012, 01:54:37

Farklı yerlere çekmeye gerek yok, takımın başındaki t.direktörleri kimlerdi şu an ne yapıyorlar babında söyledim.

Desiqner

Mesut Bakkal sonlara doğru verdiğimiz mücadelenin teknik direktörüydü.O açıdan söylenecek söz yok.Takımı gerektiği gibi havaya soktu.He bu durum o sonra yaptığı dönekliği affettirir mi ?
HAYIR.

cgr

La koyim Mesut'a, Petko'ya size bişe olmasın...

1 Saat sonra maç var beyler, s.edin

cgr

Adam İBB personeliymiş ya la :D

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Volkan Bayarslan'ın Kasımpaşa-İstanbul BB maçını yanlı yönetmesi tepkiye yol açtı. Hakem, verdiği skandal penaltı kararıyla skora direkt etki etti.

Süper Lig'de İstanbul BB'nin Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçı yöneten hakem Volkan Bayarslan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kadrolu bir personel olduğu ortaya çıktı. Merkez Hakem Kurulu'nun bu ataması 'Büyük bir skandal' olarak değerlendirildi. MHK'nin bu atamayı yapması herkesi şoka uğrattı. Görevi iade etmeyen Volkan Bayarslan'ın uzun süre görev alamayacağı iddia edildi.
İTFAİYE DAİRESİ'NDEYDİ
YANLI tutumuyla Kasımpaşa cephesinin tepkisi çeken Bayaraslan, Sancak'ın Webo'ya yaptığı harekette penaltı kararı vererek Belediye'nin galibiyetine katkıda bulundu! Bir süre öncesine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'nde mühendis kadrosunda çalışan Bayarslan'ın, 'Gece gündüz tuttuğum nöbetlerden dolayı hakemliğe yeteri kadar zaman ayıramıyorum. Bu nedenle görev değişikliği istiyorum' şeklindeki başvurusu sonrası Ümraniye'deki Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne atandığı ve İzcilik Faaliyetleri'nden sorumlu tutulduğu öğrenildi. MHK'nın bu atama nedeniyle başı çok ağırabilir.

Desiqner

Arkadaşlar Tıp fakültesinden yarın için randevu almak istiyorum.Numarasını bilen söyleyebilir mi ?

samuray

küme dümemize neden olan 3 faktör var petkoviç +kazım yılmazın beceriksizliği mesut bakkal en son hoca olarak o olduğuna göre bakkal küme düşürmüştür  :kafa:

ahmetsefa55

mesut bakkala gelene kadar milyon tane neden var.

galip öztürkünden tutta kazım yılmazına kadar petkosundan mustafa sarpına ergun teberıne isa turana vs. vs.

mesut bakkalın istatistiklerine bakın.maç kazanma yüzdesine bakın.tarihimizin en parlak donemlerınden bırını yaşadık.

neyin kafasını yaşıyonuz bilmiyorum ki ?

5trawberry

içerde senin için kritik olan Bursa maçında takımına üç yediriyorsan, Gazianteple aynı sırada olup da, yenip alta almak varken yenemiyosan, son maçı Sivasspor'a veriyorsan, ve bu durumlar yaşanırken Samsunspor'un hocasıysan takımı küme düşürmüşsün demektir.

Desiqner

Soner bugün bu yavaş hareketlerinden atılmasa iyi :)