PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

binikalamadım

arkadaşlar yakın geçmişimizi ne çabuk unuttuk takım yoktu futbolcu kalmamıştı başkanımız takıma sırtını dönüp çekip gitti ( süper ligde kalsaydık hala başkanlığa devam ediyor olacaktı büyük ihtimalle ) ve yaşanmakta olan ekonomik problemler başkandan yöneticilerden malzemecisine temizlikcisine kadar herkesin moralini bozmaktayken taraftar hınca hınc stadı dolduramıyorken çok şey beklemiyor muyuz ?

bu ortamda bu sene ligde kalmak başarıdır..play-off a kalmak büyük başarıdır..süper lige geri dönmek mucizedir...

beşnumara

bu sitede sanırım yönetim adına kimse bir şey diyemez. bizim söylemek istediğimiz lig başlayalı 60 gün oldu hala hazır hale gelmediysek birilerine fatura kesilecek abi. kendini hala hazır hale getirmeyen oyuncuya mı kızacaksın ceza vereceksin yoksa bunları hazır hale getiremeyen hocaya mı? oyunculardan kimin neler yediğini içtiğini hoca da biliyor herkes de biliyor ve bu gevşeklerin yüzünden taraftarı soğutmaya kimsenin hakkı,lüksü yok.

lato

Hocaya kızmakta haklıyız ama bende gitmesi taraftarı değilim. Bugün çok beğendiğimiz Musa Sinan'ı da takıma bu adam istedi beğenmediğimiz Erdem Şen'i de ki ben beğeniyorum bazı maçlarda. Yani bu takımın kurulmasında hocanın payı büyüktür. Erciyes maçı dışında ben bu takımın bütün maçlarından zevk aldım hoca gitmesin ama şapkasını önüne alıp biraz düşünsün ilk onbiri sahaya sürmekle iş bitmiyor maçı okumak dediğimiz olayı biraz daha iyi kavrarsa çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Ayrıca yedek kulübemiz gerçekten içler acısı  1 2 alternatif belki vardır sahaya sürecek ama bunu da 89 90' da sürmek yorumsuz..

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: lato - 22 October 2012, 11:30:55
Hocaya kızmakta haklıyız ama bende gitmesi taraftarı değilim. Bugün çok beğendiğimiz Musa Sinan'ı da takıma bu adam istedi beğenmediğimiz Erdem Şen'i de ki ben beğeniyorum bazı maçlarda. Yani bu takımın kurulmasında hocanın payı büyüktür. Erciyes maçı dışında ben bu takımın bütün maçlarından zevk aldım hoca gitmesin ama şapkasını önüne alıp biraz düşünsün ilk onbiri sahaya sürmekle iş bitmiyor maçı okumak dediğimiz olayı biraz daha iyi kavrarsa çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Ayrıca yedek kulübemiz gerçekten içler acısı  1 2 alternatif belki vardır sahaya sürecek ama bunu da 89 90' da sürmek yorumsuz..

futbol hata affetmez hoca iyi takım getirdi diye yol vermezsek ne köy ne kasaba oluruz,getirdiği adamlar iyi olabilir ama oynatamaması daha vahim durum

lato

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 22 October 2012, 11:32:23
futbol hata affetmez hoca iyi takım getirdi diye yol vermezsek ne köy ne kasaba oluruz,getirdiği adamlar iyi olabilir ama oynatamaması daha vahim durum

Haklısın gerektiğinde yol verilmeli ama daha erken bu adamlar alındığı zaman bizler isimlerini bile bilmiyorduk hoca oyuncuları neler yapabileceğini az çok biliyor yerine gelen hoca taktiksel olarak daha iyi işler yapar belki ama aynı petkoviç gibi olur oyunculardan bir haber kadro kurar

55.hakan

Bir de Musa Sinan tam 2.yarı solda etkili olmaya başladı Musa Aydın'la yer değiştirdiler.Sinir olmamak elde değil.

Ollivanders

Kimse yönetime bir şey demiyor ki neden herkes " 2 ay önce bu takımda 2 futbolcu vardı sadece " soylemini kullanıyor.  Hocayı , hocanın taktiksel anlayışını eleştiriyoruz. 90+3 de oyuncu değiştiren hocayı, Osman'in 3 değişiklik yapıp takımı ayakta tutarken Erhan altının oyuna mudahale edememesini , hocanın haftalardır süregelen gol yeme aliskanligimiza çözüm bulamamasini eleştiriyoruz. Yönetime kimse bir şey diyemez. Bir şey diyebilen de taş kesilir.

lato

Bence oyunculara psikolojik destek şart adamlarda bağımlılık yaptı belli bir dakikadan sonra geriye kapanıyorlar. Bir deli doktoruna gösterelim şok tedavi uygulasın ama basından gizli yapılsın manşetlerde Samsunspor çıldırmış delirmiş diye okumayalım sonra :deli:

Sercan

2 Musa'yı da oyundan çıkartması çok saçmaydı bence...

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico - 22 October 2012, 11:49:41
Kimse yönetime bir şey demiyor ki neden herkes " 2 ay önce bu takımda 2 futbolcu vardı sadece " soylemini kullanıyor.  Hocayı , hocanın taktiksel anlayışını eleştiriyoruz. 90+3 de oyuncu değiştiren hocayı, Osman'in 3 değişiklik yapıp takımı ayakta tutarken Erhan altının oyuna mudahale edememesini , hocanın haftalardır süregelen gol yeme aliskanligimiza çözüm bulamamasini eleştiriyoruz. Yönetime kimse bir şey diyemez. Bir şey diyebilen de taş kesilir.

adam yazmış ona istinaden kullandım 2 oyuncu kelimesini kullanmasamıydım kardeşim ?

beşnumara

çünkü ataklarmızda sadece ikisi vardı sercan. orta sahada üç tane aynı özellikte adam oynatırsan hele hele erdem şen gibi haftalardır kötü oyuncuyu ısrarla sahada tutarsan rakip üç oyuncu değiştirip ben bu maçı almak istiyorum mesajını almışken biz 90a kadar oyuncu değiştirmiyoruz ve yine söylüyorum haftalardır aynı hatayı yapıyor bekliyor da bekliyor la neyi bekliyon aziz yıldırım gibi illa müdahale yapılmasını mı istiyosun kendine ayıp daa...

cgr

Öncelikle taraftara teşekkür etmeliyiz. İçeride oynadığımız 4.maçta gerçek atmosferi yakalayabildik doluluk açısından. Hem rakip kaleci Behram'a yapılan, hemde Erciyes takımının oluşturduğu ataklarda yapılan baskılardan dolayı.

Maça gelecek olursak klasik orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Orta saha 3'lümüz ( Hakan - Erdem - N'Sumbu) Erciyes takımını bozmaya yönelikti. Çünkü rakip Erciyes takımının Ragıp - Alaattin ve Emrah'tan oluşan ve ayağa iyi pas yapan orta sahası, final paslarını yönlendirecek olan Hanni ile buluşturma çabası içerisindeydi. Dolayısıyla Hanni'nin performansının beklenenin altında olması, bizim oyun anlayışımız yüzündendi. Orta saha 3'lümüzün görevini yaptığını düşünüyorum.

Hücum'da ise Roberts'a teşekkür etmek gerekli. Bir forvet oyuncusunun yapması gereken tüm işleri yapmaya çalıştı. Pres yaptı, topu sakladı ve servis yaptı. Yalnız tek eskiğimiz Robets'a yardımcı olamıyoruz. Yani topu Roberts'a attığımızda orta sahamızı yeteri kadar ileri çıkaramıyoruz. Top Roberts ile buluştuğunda solda M.Sinan, sağda Musa ve orta sahadan Hakan'ın ileri çıkması veya Roberts'ın hava toplarına yükseldiğinde birinin arkaya kaçması gerekiyor. Bu konuda eksiğimiz var. Ama bunları iyi yapabildiğimizde de attığımız golü görebiliyoruz.

Oyuncu değişikliklerini biraz daha erken yapabilirdik. Yorulan ve sarı kartı bulunan, hatta bir-iki pozisyonda sarı kart görebilecek duruma düşen Erdem çıkarılması gereken ilk isimdi diye düşünüyorum. Sakatlandıktan sonra performansı düşen M.Sinan'ın yerine de İlyas'ı daha erken oyunda görebilirdik.

Hazır İlyas demişken, benim umut ışığı gördüğüm isimlerden birisi. Hatta Türkiye Kupası'nda oynadığımız Sivas 4 Eylül maçında tek gözüme çarpan isimdi. Forumda da belirtmiştim, top ayağına çok yakışıyor. Girer girmez Musa'ya attığı pas kumaşını belli ediyor.

Elimizdeki oyuncularla hücum organizasyonlarımızı geliştirebildiğimiz zaman gerçekten daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum...

Ollivanders

Alıntı yapılan: Serkan - 22 October 2012, 11:58:24
adam yazmış ona istinaden kullandım 2 oyuncu kelimesini kullanmasamıydım kardeşim ?

Kardesim ben senin ne yazdigini bile gormedim. Sadece elestirilerimizin hocaya yönelik olduğunu , hocanın elinde azımsanacak bir kadro bulunmadığını belirtmek amacım. 9.hafta maçları oynanacak artık hocanın da bazı şeyleri düşünmesi gerekiyor.

Recep

şu anda düşme potasının üstündeyiz ama Allah muhafaza oraya girersek oranın psikoloji çok farklı ne hoca ne futbolcular o psikolojik durumdan kesinlikle çıkamaz bunu kaldırabilecek kapasiteleri yok işte o zaman takımın başına kralını getirsekte çözüm olmayacak geçen sene son maçı alsaydık süper ligteydik ama o durumdan kurtulamadık inşaAllah böyle bir şey olmaz ama insanın aklına gelince kötü oluyor bu bünye hala geçen seneki hüsranı kaldırabilmiş değil her kararı zamanında vermek gerekir geç verilen karar hüsran olmasın

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico - 22 October 2012, 12:12:06
Kardesim ben senin ne yazdigini bile gormedim. Sadece elestirilerimizin hocaya yönelik olduğunu , hocanın elinde azımsanacak bir kadro bulunmadığını belirtmek amacım. 9.hafta maçları oynanacak artık hocanın da bazı şeyleri düşünmesi gerekiyor.

kardeşim aynı duyguları bende paylaşıyorum..