Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: ##kdc## - 19 September 2012, 08:32:52
Beyler 2 ay önce ortada takım yoktu, siz tesisten bahsediyorsunuz. Geçen seneki iki futbolcunun ücretine takım kuruldu bu sene. Yönetim 1 kuruşun bile hesabını yapıyoruz diyor siz tesis gerekli diyorsunuz.
Tamam çok iyi fikir, gerekli, önemli bir şey ama şu an da böyle bir şeyin olabileceğine gerçekten inanarak mı yazıyorsunuz ? Bu sene takım kurulduğuna şükredip, inşaallah önümüzde ki senelerde düzlüğe çıkarız da o zaman bu yönetimden böyle ekstra şeyler bekleriz.

Ya ne yazıldığını okuyun da ondan sonra konuşun Allah'ını seven bir okusun bakıp geçmesin durumun farkındayız şu an yapılmayacağını yapılamayacağını biliyoruz 1 2 sene sonra biraz düzlüğe çıkıldığında yapılabilir dedim başkanın da böyle niyeti olduğunu az çok biliyorum merak ettim sordum Barca Porto Ajax gibi altyapısı tesisi sağlam olan ekiplerden profosyonellerle çalışmak gibi bir düşünceleri var mı ilerleyen senelerde? (Takımın durumunun da farkındayız çok şükür çok az maliyetle çok iyi bir takım kurduk Allah emeği geçen herkesten razı olsun)

##kdc##

Kardeş ilk yazdığında 1-2 sene ibaresini göremedim dikkat edip bakmama rağmen o yüzden ben de önümüzdeki senelerde inşaallah diye yazdım. Bu sıralar herkes bişeyler istediği için yazdım, sana bi tepki vermedim merak etme  ::)

lato

Alıntı yapılan: ##kdc## - 19 September 2012, 11:53:03
Kardeş ilk yazdığında 1-2 sene ibaresini göremedim dikkat edip bakmama rağmen o yüzden ben de önümüzdeki senelerde inşaallah diye yazdım. Bu sıralar herkes bişeyler istediği için yazdım, sana bi tepki vermedim merak etme  ::)

Yanlış anlamayın ortamı germek gibi bir niyetim yok yönetim yıllardır yapılamayanı yaptı zaten ellerine sağlık çok da güzel oldu merak ettiğim bir soruyu sordum yanlış yerlere kaydı olay

Desiqner

U-18 maçımız başladı fb tv'de.fenerbahçe daha baskılı oynuyor.

Desiqner

Gooool mehmet yılmaz :)
fb:0 SAMSUNSPOR :1
şuan :)

ahmetsefa55

cgr

Ollivanders

abi nerden izliyorsunuz uydu da falan yok sanırım. Kablolu da var mı ? :)

Desiqner

yedik maalesef 1-1.FB TV'den canlı.

Desiqner

Çocukları bedava bir penaltıyla harcadı hoca 2-1 önce fb.

ahmetsefa55

doğan ın 2 mehmet yılmazın 1 senesi var.

mehmet seneye süre almaya başlar canberk gibi.

doğan ise fiziği iyi olmasına rağmen bence futbolunu çok fazla geliştirmeye ihtiyacı var.ama yetenekli.

samsunum

Theofanis Gekas

tribün dergide cinconluların  Manchester'da deplasman fotograflarını görünce iç çektim bizede kısmet olurmu acaba böyle şeyler

samsunsporlu1994

1. Lig'de 4. hafta hakemleri..
PTT 1. Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 4. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar:

22 Eylül Cumartesi:
16.00 Şanlıurfaspor-Kartalspor: Taner Gizlenci
19.00 MKE Ankaragücü-Manisaspor: Tayfur Özkan
20.00 Adana Demirspor-Torku Konyaspor: Mustafa Aydın

23 Eylül Pazar:
16.00 Samsunspor-Boluspor: Hakan Ceylan
16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Denizlispor: Suat Arslanboğa
20.00 Göztepe-Çaykur Rizespor: Mustafa İlker Coşkun
20.00 1461 Trabzon-Adanaspor: Deniz Ateş Bitnel
20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek

24 Eylül Pazartesi:
20.00 Bucaspor-Karşıyaka: Kutluhan Bilgiç