TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

haylazgakkos

samsunsporu canı gönülden kutlarım ve tebrik ederim ama bizde kahrolduk 3-1 öndeyken 4-3 mağlüp olduk altaya samsunsporu güzel günler bekliyo ama bizi kötü günler bi malatyayı yenelim diğer maçlar önemli değil bizim için ama adam yinede kahroluyo

King Of The North

Evet arkadaşlar kesin yeneriz demiştim ve maçı da takip etmeyeceğim belki uğurlu gelirim demiştim çok şükür ki 3 puanla tanıştık ve Caner altın kardeşimiz eleştirilere en iyi cevabı vermiş oldu,bu saatten sonra gaza gelme olayı değil ama Samsunsporumuzu tutabilene aşk olsun.

Lazoli

@haylazgakkos

abi basini dik tut elazigspor basarili olacaktir. buna inaniyorum. futbol bu adaleti yok iste. bizde gecen hafta tek kale mac yaptik. 3 tane yedik. futbol bu iste naparsin? basini dik tut. elazigspor basarili olacaktir kardes.

King Of The North

Bu arada ilk defa bir maç başlığına bu kadar çok mesaj yazılmış kendimizle gurur duymalıyız,ilgi hergün artıyor.Teşekkürler samsunspor.biz
teşekkürler Samsunsporun büyük taraftarı.

O.YILMAZ

Bu galibiyeti bekliyorduk. Gerek takımızın motivasyonu, gerekse iyi niyetli mücadeleninde bir hakkı olması açısından zor günlerimizde ilaç gibi geldi. İnşallah bu galibiyet tek olmayacak seri başlangıcı olacaktır.

Camiamıza bu 3 puan hayırlı uğurlu olsun. :)

Lazoli

Alıntı yapılan: "battal55"Bu arada ilk defa bir maç başlığına bu kadar çok mesaj yazılmış kendimizle gurur duymalıyız,ilgi hergün artıyor.Teşekkürler samsunspor.biz
teşekkürler Samsunsporun büyük taraftarı.

e abi artik biseylerin degismesi lazim dimi yaani? samsunlu olan herkez bu takima ve bu siteye sahip cikmasi lazim.

SAMSUNLULARIN SAMSUNSPORDAN BASKA SERMAYESI YOKTUR!!!

King Of The North

Hep destek tam destek kardeşim
takım sportif başarıyı yakaladıkça
bu yönetimle birlikte taraftar yerinde
duramayacaktır.Artık 20.000 kişilik stadımız bile
bize dar gelecek deplasmanlarda kontejyan sorunu
yaşayıp dışarda bile kalanlarımız olacaktır.

GençKozluklu

Süper bir maçtı. 11. dakikada stattaki yerimiz aldık. Yerimiz alır almaz Caner bizlere hoşgeldiniz dercesine golu çaktı.

Bu takıma uğurlu geliyoruz. Burası kesin. Biz kısmetse Bolu, Sakar, hatta Eskişehir maçların da gideceğiz. Kartal'ı saymaya gerek yok. O banko.

Kalemiz 10 numara. Celil mükemmel. Kondisyon sorunun hallettik mi biz kimse tutamaz.

Bu takıma güvenelim.

Kocaeli'de güzel bir akşam yaşadık

jean

kocaelisporu kim kurduysa allah razi olsun onlarda olmazsa biz kimi yenecez ya adamlar iyice delirmisti rbu maglubiyetten sonra coktanbdir yenemiyorlar bu galibiyet insalah galibiyetin baslangici olur ustelik deplasmanda galip gelmek 3 golle taraftarimzida sevindirmek guzel olay

King Of The North

Alıntı yapılan: "cemalg"Süper bir maçtı. 11. dakikada stattaki yerimiz aldık. Yerimiz alır almaz Caner bizlere hoşgeldiniz dercesine golu çaktı.

Bu takıma uğurlu geliyoruz. Burası kesin. Biz kısmetse Bolu, Sakar, hatta Eskişehir maçların da gideceğiz. Kartal'ı saymaya gerek yok. O banko.

Kalemiz 10 numara. Celil mükemmel. Kondisyon sorunun hallettik mi biz kimse tutamaz.

Bu takıma güvenelim.

Kocaeli'de güzel bir akşam yaşadık

takım böyle devam etsin her yere akarız bundan sonra

34 SS 1965

macadan yenı geldık destegımız 90 dakıka surdu adeta bızı ızledı hodrımaymunlar alt ust oldular bıze mac sonu cıkısta kacanı sii... dedıler fakat kımse yoktu ıkı tane kolpa otobanda bı tas attılar oda bı taksıye nısan:Dmac superdı ınanın cocuklar ınan bu takım superlıge cıkacak

King Of The North

hodrimaymunların bize hiç şansı tutmuyor yav:))

jean

ben her zaman cikacagiz diyorum inslalah yanilmayiz sene sonunda kocaeli artik keklikspor olsun ismini degistirelim ne zaman lazim olsa puan aliyoz allah razi olsun kocaelinden

HoliganSamSunLu

Kocaeli nin samsunsporun zor zamanlarındaki tek dostu diyorum Kocaelispor olasa yüzümüz gülmeyecekti :D bütün futbolcuları kutluyorum helal olsun

kayacan

Arkadaşlar www.kuzeyhaber.com sitesine bir bakmanızı rica ediyorum.Samsunspor yenilince hemen haber çıkardı yok Samsunspor bozguna uğramışta yok şöyle yenilmişte yok böyle rezalet olmazmışda şimdi bakın bafrasporun yenilgisi var o yenilgiyle avunuluyor heralde.Ama Samsunsporun galibiyeti yok.Çok üzülmüş olmalılar Samsunspor yendi diye.Yenilince hemen anında haber galibiyete haber olmak için bir gün beklemek lazım.Kim Samsunsporlu kim köstek oluyor anlayalım artık.