TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

100 kişi de olsa tribünde olmak güzelmiş sizin adınıza gurur duydum.

celebi

Alıntı yapılan: "battal55"100 kişi de olsa tribünde olmak güzelmiş sizin adınıza gurur duydum.

100 kşiydik ama takımımızı sağlam desteklesidk yani :wink:

GençKozluklu

Arkadaşlar yenmek gerçekten çok güzel. Az ama öz bir taraftar grubu oalrak takımı destekledik.
Bursa'dan gelen arkadaşlar iftarlarını statta açmışlar. Stata girdiğimizde nevaleler koltukların üzerindeydi. İşte SAMSUNSPOR aşkı bu.
Bizde Gölcük'te misafir olduk. İftarı statta açacaktık ancak arkadşalr salmadılar. 11 dakika geldik ancak biz gelince goller de geldi.

İnsan yenince başka keyifli oluyor.

SÜPER SAMSUN

körfez55

dün heyecanlı bol pozisyonlu bir maç izledik.süper bi maçtı takımımız zaten süperdi.gerçek gücümüzü ortaya koymaya başladık.ama yine 2.yarı oyundan düşüyoruz.ama herşeye rağmen bu takım süper lige çıkar.hepsi muhteşemdi.maç çıkışı sorun olmadı ama adamlara baya bi oturdu :)

veis

sewvgili körfeztakımın kondisyonu dogru dürüst hazırlık kampı yapmadıklarından dolayı şuan 50 dakikalık veya 60.sonrası sıkıntı ama buda antremanlarda ve maçlarda çözülecek yavaş yavaş.

körfez55

zamanla bu sorunu da aşacağız inşallah.ayrıca kızdığımız ve bazı sözler sarfettiğimiz celil dün muhteşemdi helal olsun adama.tribüne çıkıp taraftara kucaklaşması görülmeye değerdi.canerde arkasından geldi.takımımız bize bu sevinci yaşatan futbolcularımızı yürekten kutluyorum.

red_white

koskoca stad bizi dinledi ağızları açık kaldı be biz samsunsporluyuz dedikya .....

körfez55

burası samsun burdan çıkış yokkkk diye bağırdığımızda  nasıl da bön bön bakıyolardı.her zaman heryerde en büyük samsun dediğimizdeki bakışlarına zaten diyecek yok.bide bir baba hindi körfeze bindi yaptık maçı tamamladık.ayrıca maçtan önce kurulan iftar sofralarını gördükçe işte bizim taraftarımız dedim.ramazan oruc dinlemeden kocaelinin yolunu tuttuk.helal olsun orda bulunan kardeşlerimize.

GençKozluklu

Celil'in gol sonrası tribünlere kadar gelmesi muhteşemdi. Bu inancın bir göstergesi.

Doğrusu Celil'den bu kadar kısa sürede bu kadar büyük performans beklemiyordum. Takımı tek başına oynadı. koştu, koştu. Takımı ateşledi.

Celil'in bu hareketiyle takımın ne kadar istekli ve arzulu olduğunu gösteriyor. Geçen yıl bu takımda bu eksikti. Takım yüreğini ortaya koyarak oynuyor.

Çaðrý55

arkadaşlar burdada yazmıştım hep maçtan önce rüyamda 1 0 aldık diye 1 0 olmadı ama sonuçta aldık bikerede rüyamda osasunanın barselonayı yendiğini görmüştüm adamlar 3 attı o maçta :D  :D

Çaðrý55

Alıntı yapılan: "Çağrı55"Arkadaşlar Samsunspor u düşüne düşüne rüyama kadar girdi bugün Samsunspor bu haftakimaçı 1 0 kazandığını gördüm ama rakibi kocaeli olarak görmedim diyodumki 5 puan olduk iyidir bundan sonra daha iyi olcaz inşallah.
bakalım rüyam çıkcakmı
alın buda o yazım

Forvetim

dirençli oynadık ve kazandık, çok şükür, şimdi bu galibiyetin peşine söylenecek tek söz var; demekki isteyince oluyormuş..kondisyon eksiğimizi ilerleyen haftalarda giderip 90 dk. ayakta kalan bir takım olmalıyız. bir seri yapmamız lazım sırada ordu var ve ne yapıp edip serinin bu adımını da atlamalıyız. Celilim keşke geçen sene gitmeseydin, diyesi geliyor insanın. takımda tecrübeli birinin olması ne kadar farklı, durum ortada. kalecimizi Allah nazardan saklasın, çok iyi. inşallah daha iyi olacağız, yeter ki İsteyelim. herşey olur.

erkan55

ne küfür ediyon
hodri meydan mis suna hodri maymun desek daha iyi olur

körfez55

lan hersene kouyoruz size daha ne yüzle geliyosunuz buraya...dün imse bişey yapamadı hani hesap görecektiniz.siz duymadıysanız kapalı tribüne sorun onların içine oturdu valla.siz şu 3 tanenin acısnı çıkarın bi tarafınızdan HODRİ MAYMUNLU[/i]

cem 55

dünkü macla ilgili biraz gecte olsa bikac yorumdada ben bulunayım.dunku macda takım genel anlamda butunuyle ıyıydı ama emre balaka ayrı bi parantez acmak lazım bu cocuk her haliyle ben yıldızım dıye bagırıyo dun kenan defansta cok aksamasına ragmen emre defansı tek basına toparladı en onemlı ozelligide defanstan topu oyunada cok ıyı sokması yucel hocanın oyuncu tercıhlerını genel anlamda basarılı buluyorum ama hakkının cezalı olması sebebıyle emre balak bu hafta forma buldu bence hakkı olsun kenan olsun yucel hoca kımı keser bilmem ama emre balak sezon boyu 11 baslamalı.ayrıca dün basta celil olmak üzere caner serkan gibi cok güvendigimiz tecrubeli futbolcularımız mükemmel mücadele edip takıma agabeylik yaptılar hatta 90. dakıkada bi pozısyonda caner defanstan top cıkarıyodu böyle devam ederlerse ilk 6 bizim için cok kolay olur.son olarak tribunde 60-70 kısı kadardık ama takıma cok ıyı destek verdık bu takım boyle mucadele etsın arkalarından diyarbakır mardın bıle olsa gideriz istanbul-bursa grubu heryerde