TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

bregenz

hey mıllet uzun süreden berı yokdum memlekete geldım anavtandayız bomba gıbı yorumlarla dönıyorum benı okumaya devam edın artık lıght yorumcu olacam sayın admıne mutakaba vardık..kücük tahrıklere kapılmıcam..burdan artık SOFT takılcam.....herkee selamlar ....samsunspora bomba gıbı döndu ordu macında VIP deyım.....

Sadece Samsunspor

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "kayacan"Arkadaşlar www.kuzeyhaber.com sitesine bir bakmanızı rica ediyorum.Samsunspor yenilince hemen haber çıkardı yok Samsunspor bozguna uğramışta yok şöyle yenilmişte yok böyle rezalet olmazmışda şimdi bakın bafrasporun yenilgisi var o yenilgiyle avunuluyor heralde.Ama Samsunsporun galibiyeti yok.Çok üzülmüş olmalılar Samsunspor yendi diye.Yenilince hemen anında haber galibiyete haber olmak için bir gün beklemek lazım.Kim Samsunsporlu kim köstek oluyor anlayalım artık.

Yazdıklarına yorum yapmak gibi bir amacım yok. Yazını yeni okudum siteye baktım. Saat 01:09

Kocaelini deplasmanda devirdiler 2-3 diye baklık atılmış.

ender

taraftarin heryere deplesman yapmai gercekten cok hos.keske turkiyede olsam bende eslik edebilsem.bole taraftar her takima nasip olmaz.

yönetici

Maçtan resimler galeri bölümüne, maç haberi ise ana sayfaya eklenmiştir. Galibiyet hepimize kutlu olsun..

bengülü

slm
kocaelisporu zorda olsa gene yendik ama kazanmasınıda iyi bildik genel olarak takımız iyi oynadı ve iyi mücadele etti benim maçta özellikte orta sahada mücadele eden serkan aykut tebrik ediyorum müthiş gol pası verdi canere bence kaleci ercümentten sonra celil serkan emre balak birer sahanın yıldızlarıydı celil o mühteşem golü kocaeli savunmasını ve kalicelirini yere yatırıp çok güzel bir gol attı o golü atınca direk seyircilerimizin arasına girdi tribüne çıktı ilk celile sarılan da ben oldum celile maçta celilin forması su ter içindeydi süper bir mücadele etti kalecimiz ercüment maç 3-2 iken müthiş çıkardı topları geleceğin inşallah bundan sonra başarıların devamı gelir kalecimizden sahanın bizim en kötü oyuncumuz da kenan yelekti ama olsun hatalarını ilerki maçlarda telafisini edecektir  seyircilerimize gelince biz bengülü fanatikler olarak bursadan 15 kişi maça gittik yaklaşık 100 kişi seyircimiz vardı maçta gittik istanbul ve bursa grubu maç bitene kadar hiç susmadık hodri meydan tafartar grubunu susturduk tam onlar desteklediği zaman samsunsporumuz golü buldu bizlerde çok büyük destek sağladık  maçtan sonra galip gelmenin sevincini doyasıya yaşadık inşallah diğer maçlarımızda böyle galibiyet alarak yüzümüz güler......!

celebi

her zaman ki gibi süperdik inşaallah ordu maçını da alırız  :lol:

King Of The North

Alıntı yapılan: "ender"taraftarin heryere deplesman yapmai gercekten cok hos.keske turkiyede olsam bende eslik edebilsem.bole taraftar her takima nasip olmaz.

içerde bile 50 kişiye oynayan takımlar(Oftaş,İBBelediye,Ankaraspor,Kasımpaşa) utansın kardeşim,biz Samsunporluyuz herkese nasip olmaz :wink:

yönetici

valla şimdi paylaşım sitelerinde rap isteyen adamların işine dönecek ama yerel gazeteler çıkmadan maçtan en kaliteli resimleri ve taraftarımızın fotosunu koyduk hiç yorum yok arkadaşlar ayıp oluyor  :?

berusa55

simdi bakıtm admin kardesim eline sağlık cok guzel fotolar...celil resmi çok guzel çıkmıs!

celebi

Admin kusura bakma ya teşekkürler çok sağolasın taraftar görüntüleride olursa aslında :wink:

maço

mactan yenı geldım sabah okul var :D klasık bır kocaelı galıbıyetı :D

yönetici

eyvallah sağolun arkadaşlar her şey SAMSUNSPORUMUZ için.

bu arada çelebi taraftarla ilgili malesef yalnızca bir resme ulaşabildim onu koydum resim galerisi bölümünde fotonun daha büyük halini bulabilirsin..

bengülü

sayın camakf_55 verdiğiniz güzel börekleri ve kekleri yedik ellerinize sağlık maçtan sonra çok güzel geldi galibiyetin üstüne

maço

eyv abı orda bız sız yoktu hepberaberdık keske samsundan kardeslerımızde gelseydı onlarda gorseydı bu sevıncı saglık olsun.ordu macını alalım pesıne karsıyakaya :D :D :D