TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Allah'a şükürler olsun
Canım Samsunsporum...

spacey

oooooooooooooooooooooooooooooooooooo
samsunspor  oleyyyyyyy
samsunspor oleyyy
samsunspor oleyyy
samsunspor  oleyyyyyyyyy
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

samsunmania

Demiştim size Caner 2 atar diye Beni zlemeye devam edin.... Büyük Samsunspor taraftarına sevgi ve saygılar

Kadir ÇELEBİ

ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN DUALARIMIZI KABUL ETİİN... ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN KOCAELİNİN TARİHİNE BİR GALİBİYET DAHA YAZDIK BABALARI BİZİZ BUNLARIN :D TİRUBUNDE YAPILAN HAREKETLERİ YANLARINA KALMICAKK

Sadece Samsunspor

OKULA ILK DEFA MUTLU BASLAYACAGIM 3 PUANI ALARAK

ASLAN SAMSUNUM

Çaðrý55

arkadaşlar ne körfezi yav Kocakafalar onlar çok ötüyolardı kocakafalar diyelim onlara

ercan0655

SIRA Ordu derelerinde. Ulan rezilliğe bak zamanında ordu bize antreman vermeye gelirdi şimdi ligde beraber oynuyoruz.

salihcakir

gecenin ilgi çeken bir skoru da altay 4- elazığ 3.

3-1 den gelip maçı aldı altay

Sadece Samsunspor

KOCAELISPORLU KLAVYE DELIKANLILARINA GOSTERDIK MAC SITELERDE DEGIL SAHADA OLUR SAHADADA KORFEZ HER ZAMAN YENILIR  :wink:

Lazoli

allaha sükürler olsun maci aldik. artik seri baslatmanin zamani geldi beyler ne dersiniz???

heroes55

NIHAYET  3  PUAN  ALDIK    BUNDAN  SONRA  KORKSUNLAR  BIZDEN  YANDI  BUTUN  TAKIMLAR

YURU  BE  SAMSUNSPOR  KIM  TUTAR  SENI  BU  SAATEN  SONRA

Çaðrý55

o maça üzüldüm altay naptı öyle ama biz kocakafalar koydukya yeter

samsunmania

samsunlu_alemdar

kodukkkkk mu korfezinnnn örekesineee arkadaşınız varsa arayın bakalım olay fılan varmııııı acele  beklıozz burada

Kadir ÇELEBİ

ORDU İSTANBULU KENDİ EVİNDE ZOR YENDİ BEN İNANIYORUM ORDUYUDA GECİCEZ SERİ BASLICAK ARTIK ARKADASLAR GURUR DUYUYORUM SAMSUNSPOR SENİNLEEE YAPIMDA VE TİRUBUNDE EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER :D :lol: