Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

türk hakem olsa adamın kafasına çıkarlar dışarda hakemin gözünün içine bile bakamıyolar, hakemde rahat rahat çaldı işte. ben buna kızıyom

berusa55

Şaka gibiydin Bursaspor; yakışmadı...  :(

twitter

3-1 kazanıp da tur verilmez ama ya. çok yazık oldu

kadroları güzel. süper lige odaklansınlar bakalım sadece

isa55

3-1 e bile güvenilemiyor kimi zaman.
Buldun mu atacan 5-6 tane, acımayacan.

lato

7- DENİZLİSPOR Kulübünün, 26.08.2012 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR - 1461 TRABZON TSYD PTT 1. Lig müsabakasında, müsabaka biletlerinde lig ismi, lig logosu ve isim sponsorunun doğru şekilde yazılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

8- KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 27.08.2012 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - MANİSASPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, toplam 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

9- MANİSASPOR Kulübünün, 27.08.2012 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - MANİSASPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

10- TORKU KONYASPOR Kulübünün, 26.08.2012 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR - BUCASPOR PTT 1. Lig müsabakasında, ambulansın seyircilerin stadyuma alınmasından sonra gelmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

11- MENEMEN BLD. SPOR Kulübü sporcusu ÇAĞRI TEKİN'in, 25.08.2012 tarihinde oynanan MENEMEN BLD. SPOR - ALTAY Hazırlık müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

12- ALTAY SPOR Kulübü sporcusu MURAT SUCİ'nin, 25.08.2012 tarihinde oynanan MENEMEN BLD. SPOR - ALTAY Hazırlık müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Hepimiz uyanık olalım biz bu cezaları kaldıracak durumda değiliz çünkü..

isa55

2- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 25.08.2012 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, akredite edilmiş basın mensuplarının stadyuma alınmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, kulüp başkanının akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, anons sisteminin statüye aykırı şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.'nin, toplam 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, müsabaka esnasında akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Anonsa 5.000 TL, sahaya seyirci girmesine 0 ceza. TFF hiç değişmemiş, değişmeyecek.Baytara 11 maç verince biraz umutlanmıştım.

King1965

stadyum dakı bızım skor boarddakı sorun dan ceza gelmemıs ıyı

doðan

Alıntı yapılan: King1965 - 31 August 2012, 11:50:44
stadyum dakı bızım skor boarddakı sorun dan ceza gelmemıs ıyı

yırttım ordan  :evet: :kanka:

**KaR6**

abiler son 20 günü bi özet gecin daa bana, nedir durumumuz, cıkıyoz mu dusuyoz mu napıyoz :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 August 2012, 13:14:56
abiler son 20 günü bi özet gecin daa bana, nedir durumumuz, cıkıyoz mu dusuyoz mu napıyoz :)

sen hamamı bitirdin mi bilader :)

cembaba

Reişşşş :)

doðan

vaaayy m6 , düşmece kalmacamı oynuyoz birader :) yada asker ocağından öylemi görünüyo  :kanka:
tsk düşmesin yeter m6 samsunspor u yüceltiriz evelallah , Emin Abinin sırtını yeremi getireceğiz ...

**KaR6**

347 kd yi kadromuza kattım, yeni yeni taraftarlarımız oldu :) sırada tunceli var, tunceliliyiz ama samsunsporluyuz nickli uyelere hazır olun :)

King1965

anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorummmmm bu standart bıze mı ıslıor sadece

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2629

adamlar stadyuma 50 bın bayrak sokuyor bız 1 bayrak sokamıyoruz . ne bu cıfte standart federasyon tek cincon deıl kı alayı da bayrak sokuyor tek samsun halkı sokamıyor

berusa55

Bu aksam 21:45'te baslayacak UEFA Super Kupa finalinde  Chelsea - A. Madrid karsilasiyor. Mac Star Tv'de...