PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

twitter

Hocanin sistem belli orta sahayi kalabalik tut, deli gibi kos, sert ol

Takima iyi bir forvet lazim gibi ama

Saglik olsun ama cok acemi

Sol Açık

Bence zemin önemli bir sorun. 2 yıl önceki kadar kötü değil, ama kötü.

Böylece yönetime ilk eleştirimi, oturduğum yerden, klavye başında yapmış olayım...  ;)

55.hakan

Orta sahada topu tutamadık.Ayağına hakim biri lazım.İlerisi için takım taktiksiz oynuyor göründü.Orta sahayı toparlayacak adam lazım.İki pas yapabilsek ikinci yarı çok pozisyona girecektik.Tavşanlı teknik direktörü bizim ileri uçtan çok önce umudu kesmişti ki stoperini oyundan aldı.2 tane topu ileriye taşıyacak ara paslar atabilecek orta saha bir de forvet ilk etapta şart görünüyor.

havzalı55

Takımımız beklenenin üzerinde bi performans gösterdi bugun eksik yönleri illaki olacak ama zamanla bu eksiklikler aşılacak gibi. Yalnız kafama takılan bişey var Canberk oyuna girdikten sonra Maraton tribünün Canberk diye bağırmasını anlamış değilim ve doğru bulmuyorum Sonuçta orda 90 dakika mücadele etmiş Samsunspora puan kazandırmak için oynayan futbolcuları bi kenara bırakıp oyuna gireli 2 dk olmuş  bi futbolcuya tezahurat yapılması hem o futbolcuyu rehavete sürükler hem diğer oyuncularımızı demorolize eder

jean

strese girmim diye sadece skora baktim gollerin kacinci dakikada geldigini okuyunca cok uuzldum arkadas ya son dakikada yemisiz ins telafi ederiz

Tufan

1 ortasaha 1 zenci forvet 3-4 hafta sabır bu takım çatır çatır top oynar tabi korkuyu üzerinden atmaları lazım çocukların.

berusa55

Maçtan şimdi geldim. Nasılsa herkes maçı izledi ve az çok bir fikir sahibi.

Ben sadece şunu söyleyeyim; yapılacak bir - iki takviyeyle bu takım çok daha iyi olacak. Bana bu hissi verdiler.

evolution55

elexir

Uğurla olmaz sağlam bir forvet lazım, defansımız iyiydi ama orta sahada oyunu yönlendirecek bir adam şart, biz bu taraftar ile seneye ait olduğumuz yere döneriz inşallah...

ahmetsefa55

KareAs55

Hepinizin yüreğine sağlık.. >l<

Başın öne eğilmesin aldırma Samsun aldırma..

south_london

Ahmeti

Alıntı yapılan: yirmiuc - 25 August 2012, 21:52:59
uğur tülümen , halil ibrahim bom boş dururumdayken ona pas vermeyip 5 kişinin arasından şut çekerek bir golümüzü yedi.

Şimdi eve geldim ve o pozisyondan başka hiçbirşey aklımda değil. Uğur nasıl olurda o pozisyonda Halile pas vermez bom boş pozisyondu yazık oldu maçın kırılma anı o pozisyondu.

SSKLA

Olsun böyle daha iyi şimdi bu maçı kazansak herkes gaza gelip hedef yükseltecekti böyle daha iyi.

HoliganSamSunLu

herşey bukadar güzelken o gol yenilirmi harika olucaktı ama ..olmadı