PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

Ayberk

takım bende geleceğe yönelik ümitler yeşertmedi dersem yalan söylerim. herşey daha güzel olacak takım hele bir otursun güzel günler gelecek, inanıyorum :evet:

King1965

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

King1965

ızleyenleırn agzında bu takım ıs yapar var.. goztepe macını alacagız bana oyle gelıyor

fanatik

bu takıma çok iyi bir golcü ve top yapacak bir ortasaha şart Musa Sinan ve Adem 'i beğenen arkadaşlar hangi oyunlarını beğendiler acaba merak ediyorum bana göre Musa Sinan tamamen boş bir oyuncu bu takımda yeri olduğuna inanmıyorum onun  yerine paf takımdan bir oyuncu ondan çok daha iyi oynardı Adem ise tamamen yetersiz bir forvet diğer oyuncularımızı bende beğendim iyi mücadele ettiler.Yapılacak iki üç transferle bu takım iş yapar.

Yunusemre55

Evet yeni takım 1-2 tane transfer  daha olabilir . İlk maç 1 puan iyi ama paslar filan kötü . Defans çok iyiydi forvet biraz garipti. Bu Adem Sarının o bomboş kaleye nasıl atamadı ona şaşırdım ya. !

55.hakan

Erdem ve Musa Sinan yetersiz geldi bana da.Ortalama takım içinde sırıtan ilk oyunculardı.

Ollivanders

Ben takımı begendim. Ozan , şaban , lokman ,kere çok saglamlar ve nokta atisilar. Lokman geçen sene akaki yerine bizde olsaydı Spl deydik. Bulup getirenden Allah razı olsun. Erdemi de begendim. Yanına yaratıcı bir ortasaha geldiğinde performansı yükselecektir. Turgay hakan fazla düz kaçtı. Musa da yetenekli. Ahmet arı ve mehmet sak girecek . Çok can yakan takim olacağız ama bu forvetle zor. Adem iyi ama çok yalniz ve alternatifsiz. Bu arada birisi Uğur Tulemene atacagi gollerde +1 puan vermeyeceklerini söylesin. Kacirabilirsin ama egoist olamazsın. Mücadele eden arkadaşlarına haksızlık.edemezsin.Umarım yine yerinde transfer yapılır. Zor degil gerçekten yapılacak 2 3 transfere havaya bakar bu is.  Gerçekten mutlu oldum böyle dirençli takımı görünce. Abilerim dogrusunuz. Helal olsun diyorum.

Yunusemre55

Taraftarlar da süperdi Takımı Sonuna kadar destekledi hiç susmadık . İlk başta bir tane pozisyon vardı tki tavşanlı adamı orda el yaptı o penaltı olması lazımdı .

Kais

ben mucadeleyı begendım.lokman la hakan arslan cok ıyıydıler.golde lokmana uzuldum adam o kadar cabaladı mac boyunca ama yaazık oldu.olsun ben takımın onunu acık goruyorum.forvette bıraz sıkıntı var adem yetersız gıbı geldı

Sol Açık

Alıntı yapılan: Kais - 25 August 2012, 23:33:47
ben mucadeleyı begendım.lokman la hakan arslan cok ıyıydıler.golde lokmana uzuldum adam o kadar cabaladı mac boyunca ama yaazık oldu.olsun ben takımın onunu acık goruyorum.forvette bıraz sıkıntı var adem yetersız gıbı geldı

Evet, o pozisyonda Lokman akıllıca ofsayta düşürüyordu, ama Şaban bozdu ofsaytı. Birkaç maç beraber oynasın bu savunma, uyum otursun iyice, taş gibi olacak.

Shane_Falco

Her şey iyi güzeldi.Fakat şunuda düşünmek lazım Tavşanlı iyi bir takım değil bizi pek zorlayamadılar.Ama öne geçtiğimiz maçlarda böylesine kapanırsak galip geleceğimiz maçları kaybedebiliriz.Haddidden fazla rastgele vurduk topu biraz ayağa pas yapıp topu kendimizde tutmalıydık....

cezayir55

bence bir değil iki forvet transferi yapılır  bu uğura güvenilmez

HoliganSamSunLu

Kere çok sağlam adam tam isabet olmuş. ileride biraz etkisisiz orta alan fena değil defansta alan savunmasını iyi yaptık ama son pozisyon pahallıya mal oldu bende takımdan ümitliyim açıkçası henüz erken ama inşallah birşeyler olucak.

GökhanÇağlar

Ah Adem Sarı ahh.O gol kaçtığında inşallah aramayız dedim ama maalesef son dakika golü yedik.Defansımız çok sağlam.Kere ve Lokman hatasız oynadılar.Şaban ve Ozan da öyle.Hakan Arslan ve Turgay da iyiydi.Halil İbrahim çok bencil oynuyor,sonradan giren Uğur da öyle.Bu takımda iş var.Şenol ve Burak Çalık bu takıma dahil olursa taş gibi takım oluruz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 August 2012, 23:42:13
Her þey iyi güzeldi.Fakat þunuda düþünmek lazým Tavþanlý iyi bir takým deðil bizi pek zorlayamadýlar.Ama öne geçtiðimiz maçlarda böylesine kapanýrsak galip geleceðimiz maçlarý kaybedebiliriz.Haddidden fazla rastgele vurduk topu biraz ayaða pas yapýp topu kendimizde tutmalýydýk....
oyle deme. Oturmuş ve buna göre transfer yapmış bir takıma karşı oynadın. Sen ise toplama bir takımsin daha on gunluksun. Bunun yaninda takıma girmemiş 3 r futbolcun var. Yapılacak transferler de girdi mi takim çok daha iyi olacaktır.