PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Lokman,Erdem,Halil İbrahim beğendiğim isimler.Golü atan çocuğu ve Uğur'u ise ilk maç için konuşmak gerekirse beğenmedim

Kais

evt mhmt sak ahmet arı senol demırcı fena oyuncular degıl onların katkılarıyl daha ıyı olcak ınsallah

berusa55

Yok o degil de; bu mac 0-0 bitse bu kadar uzulmezdik, keyfimiz kacmazdi herhalde. Genc agirlikli ve yeni kurulmus takimimizin tam da ilk haftayi galibiyetle kapatiyorken uzatmalarda 2 puani birakmasi moral bozdu ama iyi olacak iyi. Keyif aldim bu aksam. Ciktigimiz sene de Akhisar'la golsuz berabere kalmistik.  ;)

kuzeycity

Hucüm hattındaki bencilliği çözersek bu takım iş yapacak inanıyorum bir de top sürecek top tutacak adam lazım

orhan

Kesinlikle orta sahada oyunu tutacak ,yönlendircek bir oyuncuyla forvete kuvvetli suratli ve son vuruşları iyi olan birini almak lazım.Oyuna gelince topun arkasına geçip uzun toplarla iş yapmaya çalıştık dönen topları karşılamada zorlandık bu tip oyun tarzında muhakkak dönen topları almamız gerekir.üç pas yapmakta zorlandık.Halil ibrahim ve uğur topla oynamayı çok seviyorlar daha çabuk düşünüp pas verseler bugünkü maçta galip gelmek içten bile değildi.hatta galip gelecek pozisyonlarıda bulduk ama olmadı.15 günlük takım için iyi sayılabilecek görüntü sergiledik iyi mücadele ettik herkes üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalıştı 15 günlük takım için iyi fakat takım üzerine koyarak gitmeli aksi taktirde çok sıkıntı yaşarız.Orta sahada çok koşan ve mücadele eden hakan Arslan ın yerine halil ibrahim çıksaydı çok daha iyi olacaktı orta sahada top çalmamız daha kolay olurdu bunuda hocanın yanlışı olarak düşünüyorum.hocamızın artıları ise çok fazlaydı.

55.hakan

Kaleye hiç top gelmediği için kaleciyi de tartamadık ama böyle defansa sağlam bir kale de olursa zor gol yeriz.

Sol Açık

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 August 2012, 23:56:51
Yok o degil de; bu mac 0-0 bitse bu kadar uzulmezdik, keyfimiz kacmazdi herhalde. Genc agirlikli ve yeni kurulmus takimimizin tam da ilk haftayi galibiyetle kapatiyorken uzatmalarda 2 puani birakmasi moral bozdu ama iyi olacak iyi. Keyif aldim bu aksam. Ciktigimiz sene de Akhisar'la golsuz berabere kalmistik.  ;)

Aynen. Çıktığımız sene içerdeki Akhisar beraberliğinden sonra, 2.hafta Altay'ı İzmir'de yenmiştik. Umalım bu sefer de 2.hafta Göztepe'yi İzmir'de alaşağı ederiz.  ;)

holigan5565

takımı tek tek ele alırak ben tvden izlediğim kadarıyla en büyük problem olarak kaleciyi gördüm poziyonlarda çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor yan toplarda top tutamıyor tam bir ayaklı bomba geldi bana bence atillada ırar edilmeli.defanımız çok iyiydi kere tecrübeini belli etti ama bir poziyonda çok açma bir top kaybı yaptı Allahtan defan çabuk toparlandı bu konuda dikkatli olmalı.Şüpheiz maçınadamı lokmandı.bir defan adamında olmaı gereken bütün özelliklerin yanı sıra kemalde olmayan topu oyuna okabilme yeteneğide var yenilen golde tambir şansızlık yaşadı aniden top yön değiştirdi ama kaleci daha çabuk olup açıyı daraltaydı o golüde yemeyebilirdik.Şaban ve ozan defansta iyilerdi fakat adem alkaşi gibi hücumcu bir bek değiller anki belki bu konuda şaban hücuma katılmakta biraz daha istekliydi.orta sahada turgay ve hakan savaşçı özellikleri çok iyi ama ikiside hücuma katkıları çok zayıf ama turgay biraz daha doğru işler yaptı hücuma dönük paslarda.ben musa sinanı beğendim hem mücadele ediyor hemde sürati fena değil.hücumdada doğru işler yapıyor.ademin kaçırdığı pozisyonda topu taşıyan oydu ve ikinci yarıda topu taşıdıktan sonra iyi şut çıkardı bence lokmandan sonra maçın adamı oydu.sağda halil ibrahim çok etkili değildi zaman ihtiyacı var gözüktü ama sola geçtikten sonra etkili koşular yaptı ama 2 pozisyondada ona vermek yerine kaleyi düşününce hücum elemanları sonuç alamadı.ademde evet tam hazır değil ama ilk yarıda fena işlerde yapmadı biraz daha gayretle daha iyiişler yapabilir hücum hattında oldukça yalnız kaldı kötü görünmesinin sebebi buydu bence ama ben beğendim.erdemde eğer 2 liberoyla oynanacaksa turgayın yanında oynamalı zamanla daha iyi olabileceğini gösterdi.sonradan gireceklere bakarsak canberk evet belliki sürati ve top tekniği çok iyi ama bence fizik olarak çok zayıf bence hiç oldum havalarına girmemeli o fizikle bank asyada bile zorlanır.uğur tülümen çok eleştirilmiş evet kesinlikle vurduğu pozisyonda solda bomboş halil ibarhimi görmedi ama bana topu saklaması dağitması gelecek için olumlu izler bıraktı.kısacası takım kesinlikle umut veriyor şunu rahatlıkla söyleyebilirizki bu takımı düşmemeye oynamaz ama ilerde hedef ne olur orta sıralarmı plafofmu şampiyonlukmu bunu futbolcuların isteği ve hocanın hüneri belirler.hoca için söylenecek bu takımla (1 ayda oluşmuş bir takımla) anca bu oynanırdı ilk maç için fena değil ama yorumlar için erken ancak 4-5 hafta sonra doğru yorym yapılabilir.
tarnsfere gelince herkesin dediğine katılıyorum.süratli ve yırtıcı bir zenci forvet ve her ne kadar başka yabancı hakkımız olmasada videolardan izlediğimiz kadarıyla nsumbu yada hakan bayraktar gibi bir orta saha bu takım için yeterlidir ve bu takımı o zaman durdurmak çok zor olur.

Muhammet Şişik

pasif bir oyun oynadık ama en azından ümit vaat eden bir takımız takımımız koşuyor pres yapiyor kovaliyor umut verdi ilerleyen haftalarda daha iyi olacagımıza inanıyorum.

lato

1-Herkesin dediği gibi forvet ve top dağıtacak orta saha şart imkanlarımız dahilinde bu mevkilere inşallah adam alınacaktır.
2-Takımın kondisyon eksiği açıkça belli oluyor zamana ihtiyaç var
3-hocaya takımı geri çekti diye kızan arkadaşlar takım ayakta zor duruyordu 2 haftalık kampla bu kadar oluyor hoca mecburen 1-0'ın üstüne yatmak istedi doğru da yaptı ama şanssızlık işte.
4- Yönetimin ve hocanın yapacağı en ciddi iş bencillik yapan topçulara gerekli disiplin cezası uygulamak olur takım olmayı öğrenmeliler
5-Canberk diye bağırılmasına bir arkadaş kızmış çocuk genç çocuk. hata yaptı ve o anda onu cesaretlendirmek için bağırıldı amaç şımartmak değil
6-Lokmanı ve taraftarı özellikle tebrik ederim müthişsiniz. Ayrıca Söğütlübahçelileri de kutluyorum maçtan sonra takımı çağırıp alkışladılar ve bütün taraftarımıza örnek oldular bütün maçlarda aynı hareketi bekleriz.
Son olarak beklentinin üstünde bir Samsunspor vardı bu takım çok can yakacak beni de herkes gibi umutlandırdılar bende son dakkada giden 2 puana üzüldüm ama maçtan önce 1puan bile çok iyi olur demiştim :P

Kaya

İlk önce başta başkanımız olmak üzere özveriyle çalışan herkese teşekkür etmek lazım..Tabanca gibi bir takım yapacağız demişti Emin başkan.Gerçekten kadroya bakıldığında futbolcuların neredeyse tamamı kendinden vererek oynayan,sonuna kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimizden kurulu.Altyapıdan gelen daha önce de söylediğim 5-6 oyuncu bu kadroda çokça yer bulacak..

Taktik anlamda 4lü savunmamız top rakipteyken Turgayında geriye sarkışıyla 5li oluyor.Hucuma çıktığımızda  beklerimiz kanat oyuncuları gibi oyun düzeni alıyor.Bu taktik riskli bir taktik ancak oturursa bu ligi süpürecek bir taktik(Geçen sene petko denemiş başarılı olalamıştı)

Oyuncu oyuncu bakacak olursak Kalede müthiş bir eksikliğimiz var.Dün belki çok pozisyon vermedik ama çakılı oynayan bir kaleciye sahibiz malesef.Atila oynamalı kalede.Defansımız süperligdeki defansımızdan çok iyi Lokam ve Kere çok konuşulur bu ligde.İki bekimizde kırk yıllık oyuncumuz gibi oynadı.Erdem'in daha zamana ihtiyacı var aynı zamanda yanına topu bilen bir orta sahaya da.  :evet: Halil İbrahim'i çok beğendim.Zaten neler yapabileceğini biliyordum ama beklediğimden de iyiydi.Musa da çok değişik bir stil,takıma M.sak ve Ahmet Arı girdiklerinde çok alternatifli oluruz.Kesinlikle bir santrafora ihtiyacımız var..Ki Tülümen 3.forvetimiz olsun saç baş yolmayalım..

Genel olarak beklentilerin üstünde bir oyun izledik..Çok şükür 1 puanda olsa lige puan ile başladık.Çıktığımız sene gol atamadan akhisar ile berabere kalmıştık unutulmasın..Bu mücadeleci oyun yapısıyla çok gururlanacağımız bir takım izleyeceğiz gibi..ALLAH yardımcımız olsun,yolumuz açık olsun...

mehmet yılmaz

Çocukların mücadelesini ve maç sonundaki hüzünlerini çok takdir ediyorum.
Kaçak güreşmediler, ne varsa koydular ortaya.
Şaban ve Musa geleli 5 gün oldu; Ozan bir hafta. Aralarında kamp yememiş oyuncular var. Hazır iki isim belli etti zaten kendini, birisi Lokman, diğeri Şaban. Bana 'takım nasıl?' diye soranlara hep 'keşke lig 15 gün gecikmeli başlasa' diyordum. Çünkü zamana ihtiyacı var bu takımın. Hazır olmadıkları için kadroda olmayan Şenol ve Mehmet Sak ile cezalı Ahmet Arı da girecek bu takıma. Ancak bence bu 3 takviyeye rağmen bizim en az 3 adam daha almamız lazım. Yalnız maddi konularda sıkıntılarımız çok fazla, inşallah bu hafta içi bir kaynak üretebiliriz ve transferi düşünebiliriz. Bu çocuklardan iyi bir takım çıkar ortaya.
Çok üzüldüm ben de, en çok da kendimi gördüğüm o taraftara üzüldüm. Benim taraftarım o stattan sevinerek ayrılmayı hak etti.
Yönetim olarak mücadele eden, takım ruhuna sahip, karakterli bir takım oluşturmak istiyoruz demiştik. Sanırım bunun ipuçlarını gördük. Ayrıca bugün bu takımda altyapımızdan gelen tam 3 oyuncu süre aldı; birisi 11 çıktı. Bunlar önemli şeyler bence.
Ne diyeyim? İnşallah iyi olur bundan sonrası.

binikalamadım

bu maç iki hafta sonra olsaydı 2 ya da 3 sıfır alırdık maçı diyorum...saha içi iletişim oluşamamış..maçın adamı lokman dı bence canberkte gerçekten birşeyler var galiba Samsunspor Türk futboluna bir yıldız daha kazandıracak...

Turuncu

Son dk golü ile berabere kalmak üzdü ama bu takım bir ortasaha ve forvet transferiyle çok iyi olur.

lato

İnşallah beklenilen o kaynak bir şekilde sağlanır ve takımın eksik bölgelerine nokta transferler yaparız