TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

3 puan alırsak taraftar olarak hızımız kesilmez
gene dolu tribünlere oynarız.
İlk yarıyı 8 galibiyetle kapatabilirsek
2.devrede bizi kimse tutamaz.
Para sorunu da kalmadı artık,
taraftar da camia da inanmaya başladı
umarım çıkışa geçeriz bu maçla. :lol:

HoliganSamSunLu

çok çetin maç olacağı kesin hem saha içi hem trübün olarak inşallah geçen yılki kadar taraftarımız olur ve bu tarftar geçen yılki gibi galibiyet sarhoşu olur ...

King Of The North

Şu an 7 ya da 9 puanımız olsaydı ismet paşa stadı full dolardı valla.

HoliganSamSunLu

Fikstür bir bakıma iyiydi ama biz hötü olanını yaptık ilk haftalar favori takımlarla oynadık kazansan avantajımız olacaktı ama gelişmeler aleyhimize sonuçlandı

kerem55

kocaeli için 3S diye birşey var. Samsunspor-Sakaryaspor-Sarıyer. Bu üç takıma gelince eli ayağına dolanıyor körfezin. onun için bizi yenmeleri zor. bizim de AKA'mız var. Antalya-Kocaeli-Adana... Sabaha kadar oynasak yeniyoruz bunları. tarih böyle diyo.

celebi

Alıntı yapılan: "kerem55"kocaeli için 3S diye birşey var. Samsunspor-Sakaryaspor-Sarıyer. Bu üç takıma gelince eli ayağına dolanıyor körfezin. onun için bizi yenmeleri zor. bizim de AKA'mız var. Antalya-Kocaeli-Adana... Sabaha kadar oynasak yeniyoruz bunları. tarih böyle diyo.

:lol:  :lol: valla güzel demişsin kardeşim

körfez55

iki takımda şehir olarak tarih olarak taraftar olarak süper ligde olmayı sonuna kadar hakediyor.ancak bu hafta biz kazanırız gibi geliyo.eğer şansımız dönerse bu hafta kazanmamak için hiçbir sebep yok.

METE

koyyyyyyyyyyyyyy koy kocaelıne koyyyyy malatyaya koy şu kartalaaaaaaaa koyyyyyyyy hepsı got olsun şanlı SAMSUNUM ŞAMPİYONN OLSUN.....

samsunmania

Yarnki maç çok zor geçecek. Takım olarak iyi basmamız ve go yollarrında yakaladığımız fırsatları yazmamız lazım. Bu arada maçı kocaelispor.org sitesinden canlı olarak vercekler herhalde. Büyük taraftarımız tribündeki yerlrini alırken bizler de internetten maçı dinleyerek bütün kalbimize destek verelim takımımıza.

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunda hazırlıklar tamamlandı!

TFF Birinci Lig ekibi Samsunspor, yarın deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz gözetiminde bu sabah yapılan idmana tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık bir saat süren antrenmanda, oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Teknik direktör İldiz ise hata yapa oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Karadeniz ekibinin Kocaeli'ne hareketi öncesi konuşan teknik direktör Yücel İldiz, Kocaelispor maçının çok zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

Ligde ilk galibiyetlerini rakipleri karşısında almayı hedeflediklerini ifade eden İldiz, ''Ligde hafife alınacak takım yok. Hepsi de birbirinden zorlu ekipler.

Yarın da bu zorlu karşılaşmalardan birine çıkacağız. Hedefimiz iyi futbol ile alınacak galibiyet olacaktır. İlk galibiyetimizi yarın rakibimiz karşısından alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz'' dedi.

Hava yolu ile İstanbul'a hareket edecek Karadeniz ekibi, buradan da kara yolu ile Kocaeli'ne geçecek. Samsunspor'un, Kocaelispor karşısında sahaya Ercüment, Feridun, Sinan, Kenan, Emre, Sefa, Ömür, Celil, Can, Zafer, ve Kemal 11'yle çıkması bekleniyor.

ya ben bu maçı alırızz diye düşünüyordum ama bu 11 i görünce zorlanacağımızı düşünüyorum - kemal tek forvet oynayamaz ferdiun un hem performansı düşük hemde sakatlıktan dün çıktı - bence feridiunun yerine sercan oynamalı serkan aykutunda ilk 11 de başlaması caneri ilk 11 de başlatmamasıda şaşırtıcı

34 SS 1965

adamlar acayıp sekılde gaza gelmısler ımtıkam ımtıkam dıyolar bunlara aslında bı canlı bomba hazılamak lazım :D:D guzel mac olacak +catısmalard saglam olacak kısacası 1 samsunlu 1 korfezlıye bedel olcak ne varsa gorecez korfezdehesaplarını kesacez ıns onlarda gelırlerde samsuna oterler bızım orda ıns

cem 55

maca 24 saat den az bi zaman kaldı artık saatleri sayıyoruz yarın insallah galip gelmeye alısık oldugumuz kocaeli deplasmanından gene 3 puan alıp dönücez benim takıma güvenim tam taraftar olarakda her zamanki gibi stadda olup takımımızı yalnız bırakmayacaz samsunsporum hayat sensin dünya sensin hersey sensin

jean

galibiytet seriis inslalah devamù eder onlara karsi kesin olarak yenilmeyecegiz sanirim yin eberebare biter buyuk ihtimal

King Of The North

Bu maça bakmıcam bu hafta belki uğurlu gelir
dayamıyorum napim
gidecez pc başında bir gün :D

kerem55

Alıntı yapılan: "kerem55"kocaeli için 3S diye birşey var. Samsunspor-Sakaryaspor-Sarıyer. Bu üç takıma gelince eli ayağına dolanıyor körfezin. onun için bizi yenmeleri zor. bizim de AKA'mız var. Antalya-Kocaeli-Adana... Sabaha kadar oynasak yeniyoruz bunları. tarih böyle diyo.
demiştim
olduğu gibi körfez.orga kopylamışlar. sanal bir delikanlı küfür etmiş o küfürü katmerli olarak iade ediyorum kendisine. ama yaşı büyük olanlar adam haklı demiş. Biz işkembeyi kübradan sallamıyoruz. hayatımızda en fazla körfez galibiyeti gördük. körfeze gol atmayanı adamdan saymadık. Kimler atmadı ki? Tanju, rıfat, orhan, savaş, milinkoviç, geregy,  ertuğrul, bünyamin, ercan, celil, serkan, cenk, ilhan, tümer, mehmet yılmaz ilk anda aklıma gelenler... yen, yen bitmedi. çoluk çocuk yorum yapınca böyle oluyor işte. bilmeden konuşmamak lazım.

bu akşam da inşallah yenilmeyiz diye düşünüyorum. gelenek sürsün.