TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

jean

artik su maci alip ididali konuma gelmeliyiz herkes galip gelmeye basladi

Kadir ÇELEBİ

macı dinleyecegimiz bir yer yok sanırım.. mackolikte tirubun olusturalım :) ŞAMPİYON SAMSUNNN

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "SamsunSpor_34"macı dinleyecegimiz bir yer yok sanırım.. mackolikte tirubun olusturalım :) ŞAMPİYON SAMSUNNN

mackolikte adin ne

Kadir ÇELEBİ

orucumu actım. allah tutan herkesin orucunu kabul eyleysin duamı ettim insallah bunuda kabul eder bu macı alırız :D tuqberk rumuzum (SamsunSporr)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "SamsunSpor_34"orucumu actım. allah tutan herkesin orucunu kabul eyleysin duamı ettim insallah bunuda kabul eder bu macı alırız :D SamsunSporr

mackolikte nickin ne kardes geliyorum

mctlçy

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "mctlçy"arkadaşlar http://www.korfez.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13548 bu linkten dinleyebilrsinzz maçıı

ben baktim acilmiyor  :cry:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "mctlçy"bende açıldı ama birde bu linke bak  http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=208.109.236.118&port=32342

abi link aciliyo ama media player hazir diyor calmiyor sen dinliyormusun suan

Kadir ÇELEBİ

tirubunler nasılmıs bilgi alan varmı arkadaslar ne kadar seyircimiz bulunuyor stad ici bilgi yokmu bu arada Trabzon berabere kaldı kendi evinde :D

mctlçy

bndede ses yok sanırım maç başlamadığından dolayıı kendi sitelernden aldım bu linki

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "mctlçy"bndede ses yok sanırım maç başlamadığından dolayıı kendi sitelernden aldım bu linki

radyonun solunda bir samsunlu dalmis chate sirinler herkese verir diyor bizim siteden mi aca bu kisi

çerkez55

samsundan bir otobüs gitmiş öğrendiğime kadar hodri meydan grubu saldırıda bulunmuş maç öncasi tabi bizimkilerde karşılık vermiş.şerefsizler hodri meydan değil hodri MAYMUN

salihcakir

stadda bursadan ve istanbkdan gelen toplam 50 kadar taraftarımız varmış

maç yayını henüz başlamadığı için radyo açılmıyor.

mctlçy

şirinler nick li bizm kardeşimiizz bir iki kişi daha war samsunlu olan diğerleri izmitlii sorun yok