TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

selahattin55

kocaeli galibiyeti serisine devam.durmak yok.

salihcakir

ben de bu maçı galibiyetle kapayacağımıza dair büyük bir umut besliyorum. her geçen hafta takımımızın futbol adına bir adım öteye gitmesi bu umudumu perçinliyor. Skor tahminim 0-2.

İstanbul'dan maça gidecek olan dostlarıma da selam ediyorum. Hayırlı yolculuklar diliyorum. Cem bak herkesin sesi geliyor; senin sesini hiç duyamıyorum stadda. Selahattin abi ilerlemiş yaşına rağmen inletiyor stadı. Şaka bir yana; şimdiden ağzınıza sağlık. haa bir de mesut'a mukayyet olun. :)

34 SS 1965

abı guzel yazın ıcın tesekkurler dıyarbakırdan da bızı desteklıyosun en yakın zamanda tezkerenı alıp bızımle berbaer olmanı dılıyoruz abıı bı laf vardır ya ac ayı oynamaz mac oncesı olay olmaz ama sonrasını bılmıyoum olaysa olay yaparız akacak kan zaten yerınde durmaz :D:D yok bugun zaten bıraz rahatsızım olay yapmam:D

beşnumara

ben de bu maçı 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum

Sol Açık

Ben bu maçı gol yemeden bitirebileceğimizi sanmıyorum. Yani önemli olan gol atabilmek. Ayrıca bu maçta ilk kez kontra atakla bolca pozisyon bulabiliriz. Samsunspor'un hızlı hücumları hep bilinir. Umarım bulacağımız kontra ataklarda golleri sıralar, yediğimizden çok atarız.
Artık kazansak harbiden güzel olur...  :wink:

salihcakir

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"abı guzel yazın ıcın tesekkurler dıyarbakırdan da bızı desteklıyosun en yakın zamanda tezkerenı alıp bızımle berbaer olmanı dılıyoruz abıı bı laf vardır ya ac ayı oynamaz mac oncesı olay olmaz ama sonrasını bılmıyoum olaysa olay yaparız akacak kan zaten yerınde durmaz :D:D yok bugun zaten bıraz rahatsızım olay yapmam:D

zaten onlar malup bitirecekleri maçtan sonra azacaklardır. geçen sene gibi olmasın. dikkat edin. hadi hayırlı yolculuklar.

GençKozluklu

Bu maçı kazanacaz inşallah. Genç Kozluklular olarak gittiğimiz 4 deplesman maçından 2 galibiyet 1 beraberlik ve son Büyükşehir belediye maçında mağlup olmuştuk.

İnşallah bugünkü maça uğurlu gelip kazanacağız. Birazdan 11 kişilik bir grup olarak yola çıkıp akşamki maçta statta yerimiz alacağız.

Ben bu takıma ve yönetime güceniyorum. Sonuna kadar destek.

Kazım55

erkan55

Sadece Samsunspor

iftardan sonra gelecegim hep birlikte burdanda olsan destekleyelim  :wink:

King Of The North

Sadece Samsunspor

King Of The North

Lazoli

spacey

maç  zorlu  bır mac olacak  fakat  bıldıgınız uzere  kocaelı eskı gucunde  degıl.50 mılyon  ytl borcları ıse cabası .Samsunsporum  ınsallah bu macla  yukselıse gececek.Orta sahanın  sagında(Serdar Ozkan)  bır adamımızı  olsa  lıg cok farklı olurdu  buna ınanın.