TFF 1.Lig, 4.Hafta l Kocaelispor 2-3 SAMSUNSPOR

Başlatan mehmet yılmaz, 09 September 2007, 23:39:45

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ALAYINA İSYAN SANA AŞK VAR SAMSUNSPORUM - GERÇEK GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARMA ZAMANI SAMSUNSPORUM - DÖN ARTIK ESKİ GÜNLERİNE FIRITINALAR KOPART HERKES DUYSUN BİZİ

ŞU ÜSTÜSTE 2 DEPLASMAN MAÇINI AL GERİSİ GELİR ZATEN

King Of The North

samet

HoliganSamSunLu

evet nasip olur bi açılışı yapsak gerisi gelecektir inşallah ama olmuyor kocaeli bu senede morallerimizi düzeltecek ben inanıyorum....

karaman00

beyler koceali yi orda yenecegiz hepiniz göreceksiniz takım toparlanıyo hepimiz ordayız

bafradan55

Bu takımın denge yakalaması şart artık, istikrara kavuşmak gerekiyor. Bu arada hoş geldin karaman00 :wink:

55_HayLAZ_55

kocaeli maçından ben farklı bir skor bekliyorum beklenen patlamayı yapacağız

maço

allahin izniyle bu macta istanbul grubu olarak stadtaki yerimizi aliyoruz.

arkadaslar bu macta gruplar otobus kaldiriyomu bilen varsa yazarsa sevinirim

maca gelince 3-4luk macta kocaelindeydim.bu mactada insallah ordayim yine kazanacagimizi dusunuyorum

King Of The North

Kocaeli maçı çıkışımız olacaktır
10 maç bile kaybetsek teknik adam dahil
kimse gönderilmeyecekmiş bakalım hayırlısı.
Yeni üye olan arkadaşlar da hoşgeldi.

Çaðrý55

inşallah yenerizde kesin yeneriz gibi konuşma yapıp sonra hüsrana uğramayalım sonra ona buna suç buluyoz inşallah yeneriz rüyamda gördüm samsun 1 0 alcak  :D
bakalım nolcak benim rüyadanda hayır gelmez ama bekliom maçın sonucu cengize vurdum kendimi içim yanıyo yenelim artık

haylazgakkos

samsundan en az 1 puan bekliyorum inşallah da puan veya puanlarla dönecektir

Kadir ÇELEBİ

Kocaelispor sitesine girdim bi cok arkadasımız gibi pek huyum olmasada forumlarını gozden gecirdim.. her takım taraftarı gibi yeneceklerini dusunmeleri dısında biz samsun taraftarlarınada hakaret iceren sozleri malumunuz. bunlara oraya gidip cevap vermeyi dusunen arkadaslarımızda kotu tutumlarından paylarını alıyor ben bir SAMSUNSPOR lu olarak ne onların soylediklerini kale alıyorum nede oraya gidip onlarla munakaşa icine giren taraftarlarımıza bir anlam veremiyorum hos sizi orada konusturmayacakları malum ezmek isteyecekleri ortada. neden gidip gereksiz polemiklere giriyorsunuz arkadaslar.. onlardan biri gelip burda yazsa aynı sekilde bizde bundan hoslanmayız..

hasselbaink

Geçen seneye oranla daha sakin gidiyor herşey. Çekinen taraf onlar, bizim şansımız tutuyor Körfez'e. Üstelik kaybetsek bile -ki hiç sanmıyorum 5-6 haftalık kredimiz sürmeye devam edecek ama onlar içeride kaybederse moral olarak epey etkilenirler.

Tıpkı İstanbulspor maçında olduğu gibi gelenek devam edecektir.

ali.burnas

inşallah alırsınız bu maçıda karedeniz takımları olarak artık ligde ağırlığımızı koyarız.
giden arkadaşların yolu açık olsun.hayırlısıyla gidin gelin 3 hafta sonrada istanbuldan biz çıkarma yapcaz oraya hayırlısıyla.

ali ihsan

İnşallah bu hafta yüzümüz güler.Artık kazanmanın vakti geldi.