PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

cezayir55

cezayir55

dün sabah ki dmanda canber oynamadı  mehmet yılmaz ve doğan iyi gözüktü  ercanda iyiydi aykut topal vasattı mehmet sak ve ahmet arınında kaliteleri belli oluyordu

King Of The North

Alıntı yapılan: Sol Açık - 20 August 2012, 13:43:13
TRT'nin yayın akışında görünüyor:

http://www.trt.net.tr/televizyon/#yayin_akis_trt

Yani naklen yayın var...  ;)

teşekkürler, o zaman biz de tv karşısındayız ne yapalım mabedde olamıyoruz, heyecana tv'den ortak olalım hiç değilse...

beşnumara

Orta sahada topu yönlendirecek adam yok deyince yine aklıma geldi. boyun devrilsin hüseyin kalpar. anıl takımda banko oynardı şimdi boyu devrilsin geçen sezon devre arasında dilaveri bonservisiyle gonderenler. takım 17. iken 13 puanı varken yaptınız bu hareketi maliyeti çok mu yüksekti de elden çıkarmaya çalıştınız.neyse vardır bir hayır diyebiliyorum malesef.

cezayir55

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 August 2012, 13:11:11
Orta sahada topu yönlendirecek adam yok deyince yine aklıma geldi. boyun devrilsin hüseyin kalpar. anıl takımda banko oynardı şimdi boyu devrilsin geçen sezon devre arasında dilaveri bonservisiyle gonderenler. takım 17. iken 13 puanı varken yaptınız bu hareketi maliyeti çok mu yüksekti de elden çıkarmaya çalıştınız.neyse vardır bir hayır diyebiliyorum malesef.
evet kardeşim buna dilaver ve hakan bayraktarıda ekle dünkü idmanda forvet hattında sıkıntı olduğu hemen belli oluyordu  orta sahada ve sol açıktada problem var özellikle orta sahadaki  turgayla hakan aynı tip oyuncular  o yüzden orta sahada bir pas trafiği oluşmuyor

HoliganSamSunLu

son düzlüğe giriyoruz bu hafta hayırlısı ile 3 puanla başlarız lige

GurbetciFanatik

Yarin saat Allahin izniyle 19:00 Samsundayim.
Macta görüsmek dilegiyle 2,5 hafta kadar forumda yokum.

beşnumara

Hakem açıklanmış deniz ateş bitnel :) yeni çıkarıldı bu lige sanırım adını yeni duydum. inşallah ilk delikanlılığını bize yapmaz.

samsunsporlu1994

Formam,atkım hepsi hazır maç saatini bekliyorum. Arma peşinde koşmaya devam. Arkadaşlar lütfen stadı dolduralım. Ben çevremde ne kadar kişi varsa maça getirmeye çalışıyorum. Stad dolu olursa hakem de bişi yapamaz emin olun. İster istemez etki altında kalıyorlar.

muzaffer4

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 22 August 2012, 17:38:16
Formam,atkım hepsi hazır maç saatini bekliyorum. Arma peşinde koşmaya devam. Arkadaşlar lütfen stadı dolduralım. Ben çevremde ne kadar kişi varsa maça getirmeye çalışıyorum. Stad dolu olursa hakem de bişi yapamaz emin olun. İster istemez etki altında kalıyorlar.

sen neden burada arkadaşlar stadımızı dolduralım diyorsun bu sitedeki herkes en az senin kadar cumartesi gününü bekliyor..

yirmiuc

muzaffer4

artık psikolojik bişey oldu :(
nick ini  değiştirip yeni bir sayfa açsa 3-4 satırlık yorum yerine 1 satır bişeyler yazsa kendi için iyi olur çünkü arkadaşın zihniyetini beğeniyorum doğru yorumlar yapıyor ama uzun yazdığı için illaki bir yerde yanlış bir şey yazıyor. :P

celebi

pazartesi ılgaza gideceğim nasipse acaba hafta sonu maça gelsem oradan ılgaza geri mi gelsem ne :)

Jnr.Serkan

Engelle diye buton var tıklayın olay bitsin,ben bitirdim : )

babasamsunlu

Dün mabeddeki idmanı ve sonrası çift kale maçı seyrettim.
takımın 11i hemen hemen tahmin ettiğimiz gibi.
Erdem Şen orta sahayı şenlendirir..

Kondisyon açığımız maalesef ortada.Bu ancak zamanla kapanır.
İlk 20 dakka basarsak bi tane üstüne güzel yatarız.
Kere Lokman Şaban ve Ozan 4 lüsü kemik bir defans olmuş.
Turgay ve Hakan da defansa oldukça yardımcı oalcaktır.

Ben bu takıma çok güveniyorum.Sadece biraz zaman ve şansa ihtiyacımız var.
1-0 olur bizim olur inşallah..
Gol Hakan Arslan ;)