PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başarılı gol ayağı Ümit Tütünci, kolay gibi gözüken zor bir maça çıkacaklarını ancak herşeye rağmen sezona iyi başlamak istediklerini belirtti.

Ümit, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi. Ümit, "İnşallah, kazasız-belasız biz sezon geçiririz ve Linyitspor da sezonu, en iyi yerde bitirir;" dedi.

Samsunspor'un kötü günler geçirdiğini ancak bu durumun aldatıcı olmaması gerektiğine dikkat çeken Ümit, "Samsunspor, köklü bir takımdır. Bu yüzden; içinde bulunduğu durumdan ötürü kolay bir maç geçireceğimizi düşünmenin doğru olmayacağı kanısındayım. Bence, üç ihtimalli bir maç olacak. Elbette, daha hazır gözüken, iskeletini kurmuş bir takım olarak gözüken taraf biziz ve bazı avantajlarımız var. İnşallah, bu avantajları skora yansıtarak yüzü gülen takım biz oluruz. Zor bir maç ama zor diye üç puan almak istemiyoruz anlamını da çıkartmayın. Üç puanı almak istiyoruz;" dedi.

ahmetsefa55

beşnumara

ümit her sezona iyi başlar sonra kartlar kadro dışılar başlar kariyerinde. inşallah bizim maçtan sonra oynamaya başlar.

cembaba

Bu maçta en önemli şey top rakibin ayağına geçtiğin an maraton komple ıslık çalmalı. Herkes bir ne oluyor demeli. Tavşanlı o baskıyı kaldıramaz.

babasamsunlu

şöyle bir baktım da kadrolarına

kaleci yavuz eraydın : 36
defans ahmet yakak : 33
defans serkan özsoy : 34
defans ibrahim yavuz : 30
defans musafa emre : 30
orta saha semavi    :  30
forvet faruk bayar : 31
forvet abdi aktaş : 37

bizim takımın en yaşlısı 32 yaşında şenol
31 yaşında kaleci soner
30 yaşında kere
29 yaşında turgay.
28 yaşında ozan özkan
27 yaşında uğur tülümen

geri kalanlar zaten 24 ile 17 yaş aralığında..

bir nevi moruklar gençler maçı oalcak sankş :):)

Jnr.Serkan

samsunspor kadro değeri olarak ptt 1. lig de 3.7 milyon tl ile en altta , en değerli takım ise 8.8 milyon tl ile manisaspor

Ayberk

bizim takım kendi taraftarı için bile kapalı kutu. ama inanın bu o kadar güzel bir şey ki :) büyük beklentilerle sezona girilip fos çıkmaktansa beklentisiz, sessiz ve derinden ilerlemek iyidir :evet:

Gorkem

King1965

Alıntı yapılan: doğan - 24 August 2012, 11:47:40
maalesef ki o boru yine kırılacak  :(
il güvenlik kurulunun belirlemiş olduğu yasaklar çerçevesinde stada yabancı cisim ( sopa tabirine giriyor ) sokmak yasak  :(,
benn senin amacının kötü olmadığını biliyorum ama kurallar  :kafa:

dunkı Bursaspor - Twente macını ızledınmı abi ? ordakı dev bayraklar nasıl gırıyor?

baska foto

Serkan

King1965

Alıntı yapılan: Serkan - 24 August 2012, 14:34:16
??? :--*İbnelik yapıyor sana yalandan almıyor...

yok arkadas sadece  bızım trıbunlerde yasak ben bu ısı cozemedım . yıllardır zar zor sokuoyorz trıbune bayrak . bı taraftarına sokuyorlar her halde o boruları alınca ıcınden

özkan

la bu yasak sadece samsundamı yasak arkadaş,bursa başka bi ülkedemi  :rulet:

Ayberk

Alıntı yapılan: doğan - 24 August 2012, 11:47:40
maalesef ki o boru yine kırılacak  :(
il güvenlik kurulunun belirlemiş olduğu yasaklar çerçevesinde stada yabancı cisim ( sopa tabirine giriyor ) sokmak yasak  :(,
benn senin amacının kötü olmadığını biliyorum ama kurallar  :kafa:

@King1965
Bursa farklı bir il ve farklı bir il güvenlik kurulu var, dolayısıyla farklı güvenlik tedbirleri(!) alınması gayet doğal diye düşünüyorum

King1965

ayberk ne farklı guvenlık tedbırlerı ya . bursa twenteyle oynuyor asıl bu macda guvenlık hat safada olması lazım . Biz dandk ligde dandik takımla mac yapacagız bu macda guvenlık onlemı asıl fazla olmamalı

Ajan

Uefa'nın güvenlik tedbirleri ile Tff'nin güvenlik tedbirleri arasında statü farkı var Uefa daha esnek davranıyor meşale bayrak konusunda diye biliyorum