Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSKLA

36.84 nasıl bir derecedir ya :) 36.84/4=9.21. 100 metreyi 9.21 le koşmuş oluyorlar ve Usain Bolt'un koşuda farkı açtığına göre 8.90 tarzında bir derece ile 100 metreyi koşmuş demektir. Bu nedir ya insan mısın Bolt  :deli:

usare

Askere gidecek olana bütün arkadaşlara hayırlı teskereler....

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 11 August 2012, 22:40:45
yorumlarla gururum okşandı  :ok
harika yorumlar gelmiş tüyler diken diken şu an. emir efsanedir artık:)her 2 sinin de beğenilmesi tesadüf değil.gerçekten insanlara samsunspor un taraftar profili,nin nasıl olduğu da görülmüştür.teşekkürler emir teşekkürler büyük samsunspor taraftarı

berusa55

Eziklerin süper kupa finalini izleyeceğime Bundesliga süper kupa finalini izlerim diyenlere duyurulur...

Borussia Dortmund - Bayern Münih finali saat 21:00'da TRT Haber'de.

cgr

Bu Engin Baytar ne serefsiz bir futbolcudur arkadas... Yillardir nefret ederdim, iyice nefret ettirdi bu aksam... Resmen ulkemizin en iyi hakemi Cuneyt Cakir'i dovmeye kalkti. Adami tutup surukledi serefsiz... Abdullah Avci demisti, Allah boyle futbolcularla calismayi nasip etmesin diye...

Desiqner

Maçın yorumcusu Gürcan Bilgiç bildiğin ağır fenerbahçeli yiyin birbirinizi....
Erzurumlularda tam görgüsüzmüş.Gol olsun meşale atarlar,Faul olsun meşale atarlar.
Erzurumsporlulara selam , bizansa sövmeye devam :)

maviay55

maçkolikte takımımızın yarın saat 16 da istanbul güngörensporla hazırlık maçında karşılaşacağı verilmiş doğru mudur? başlık göremedim de  1dk!!!

germencisse

istanbul gungorenn maçı diyarbakır ile gözüküyor..

celebi

bizde de güngörenle gözüküyor

ahmetsefa55

takım kamptan ne zaman dönecek ?

mehmet yılmaz

Cuma günü kamp bitecek, bayram izni olur birkaç gün. Pazartesi Samsun'da olur topçular.

ahmetsefa55

iyi bari bir hoşgeldin ziyareti yapılır  :evet:

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2012, 00:49:26
Cuma günü kamp bitecek, bayram izni olur birkaç gün. Pazartesi Samsun'da olur topçular.

güngörenle maç var mı yok mu  :)

mehmet yılmaz

Maç var ama gününü bilmiyordum.
Bu saatte öğrenmek de mümkün değil :)

celebi

neyse o zaman tarsusa saklayayım kendimi :)