Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

King1965

abı yurt dısnda veya sehır dısındakıler parayı nerden verecek.. tv de gecenlerı aktarıorm

babasamsunlu

YURT DIŞI İÇİN ŞEHİRDIŞI İÇİN KULÜBÜN TELEFON NUMARALARINDAN EMİN ABİYE HER TÜRLÜ ULAŞABİLİRLER.
O YOL GÖSTERİR ZATEN.
TVDEN ELEŞTİRLER GETİRMEK VEYA ORALARDAN VERYANSIN ETMEK BANA KOLAYCILIK GİBİ GELİYOR.
GÖNÜLDEN İSTEYENE HER TÜRLÜ YOLU BULMAK KOLAYDIR.

Ayberk

biz burda öğrenci halimizle kredi kartından para çekebilir miyiz,kredi istesek verirler mi, öteki ay 40 lira ile geçinebilirmiyizin hesabındayız, peki neden? çorbada tuzumuz olsun diye. ha, bu yaptığım o yönetime gelen abilerimin gösterdiği cesaretin yanında sıfır kalır orası ayrı... fakat bu kadar çabayı biz niçin gösteriyoruz? elbet kulüp aydınlığa çıksın diye ama, en önemlisi kulübü yönetenlere yürekten inandığımız için. verdiğimiz her kuruşun bu kulübün hayrına kullanılacağını bildiğimiz için... bu kulübe 5 lira dahi olsa katkıda bulunmak isteyen adam kendine her türlü muhatap bulur şuanki yönetimde. ben sanmıyorum ki "ben yardım etmek istiyorum bana yol gösterin" diyecek adam geri çevrilsin...

Kaya

lato

Hak ihlalleri konusunda Anayasa Mahkemesi'ne başvuru hakkı tanınan vatandaşlardan Yüksek Mahkeme'ye ilginç başvuru girişimleri oldu. Bunlar arasında, futbolda "üç büyükler"in sürekli şampiyon olmasının engellenmesi de bulunuyor. Mahkeme, vatandaşları bilgilendirmek için broşür hazırlığına başladı. 12 Eylül referandumunda düzenlenen "bireysel başvuru hakkı" ile vatandaşların devlet uygulamalarına karşı Anayasa Mahkemesi'ne başvurmalarının yolu açıldı.

(Anayasa ve sonradan çıkarılan uyum yasalarına göre vatandaşlar bu haklarını 23 Eylül'den itibaren kullanabilecekler ve Anayasa Mahkemesi başvuruları bu tarihten sonra kabul edip incelemeye başlayacak. Başvuruların, temel insan hakları konularını kapsayan mahkeme kararları veya devletin diğer uygulamalarına karşı olması gerekiyor ancak Türkiye için yeni olan bu uygulama daha başlamadan Anayasa Mahkemesi'ne başvuru girişimleri oldu. Mahkeme yetkililerinden alınan bilgiye göre, henüz uygulama başlamadığı için kabul edilemeyen bu başvuru girişimleri arasında fanatik futbol taraftarlarının dilekçe verme teşebbüsleri dikkat çekti. Bir vatandaş; futbolda sürekli Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyon olduğunu böylelikle kendi taraftarı olduğu takımın hakkının yenildiğini belirterek, Yüksek Mahkeme'den bu soruna çözüm bulunmasını istedi.)
Sabah gazetesinden alıntı bir haber. paylaşmamın nedeni de belki bizler de hakkımızı bu yolla arayabiliriz. Tabiki öncelik şu anda Samsunspor'un parasal sorunun çözülmesi ve yapılacak transferler ama bu ligden nasıl düştüğümüzü de hepimiz biliyoruz. Hüseyin Göçek'in ilk yarıda oynanan Sivas maçında golümüzü vermemesi Eskişehir'de Gekası haksız yere atması ve diğer yanlı kararlarına rağmen klübümüzün itirazlarına aldırış etmeden son maçımızda bu hakemin atanması düpedüz bizim düşürülmek istediğimizi gösteriyor. Zaten hakem son maçta da verdiği kararlarla kötü niyetini açıkça belli etti. Bu noktada başında zaten yeteri kadar sıkıntı bulunan yönetimimize bir lafım yok ama taraftarlar olarak örnek bir dilekçe hazırlansa bu işlerden anlayan bir abimiz ön ayak olsa bizler de bu dilekçeleri nereye vermemiz gerekiyorsa versek hiçbir sonuç çıkmasa bile bu hakemin soruşturulması ya ad sorguya çekilmesi dahi bir nebze içimi rahatlatır. Bunları yazdım çünkü Bizi düşüren bir hakem adeta bunun için ödüllendirildi ve Avrupa şampiyonasında görev aldı sizlerin bu konuda düşüncesi ne bilmiyorum ama tartışmaya açarsak sevinirm :( Kusura bakmayın uzun oldu biraz çok doluyum bu konuda :kafa:

samuray

hangi yargı hangi adalet bundan hiçbirşey çıkmaz şov yapılıyor

lato

önemli olan sonuç çıkması değil ortaya bir tepki koymak gerekir yoksa hüseyin göçeke sahip çıkan çok ******* olacaktır eminim en azından bir daha hayatı boyunca Samsun maçlarına verilmez

s_uzunkaya

01 August 2012, 03:44:27 #142 Son düzenlenme: 01 August 2012, 04:02:31 slazenger
 ben 8 yaşlarımda emin abimin kaptanlığındaki takımla gurbetlerde samsunsporlu oldum. o yıllardan geri kalan birtek emin abimdi. şimdiki maçlarda onu görür ve o ruhu belkide bu sayede hep yaşardık. öyle bir takımın kaptanı olmak hizmetlerin en büyüğüydü. samsunspor için sağlığından bile oldu ama hala oradaydı. pek çok insan sanmıyorumki böyle bir kazadan sonra futbolu bile düşenmek istesin. ama o samsunspor için verdiği sağlığını gene samsunspor için harcamaya devam etti. herzaman gururla anar gördüğüm zaman eski günleri sevgiyle düşünürüm. bukadar büyük sevgi olurmu hermaç oraya gelinirmi derken bu sevginin sade bir sevgi olmadığını adeta hayatı olduğunu başkan olarak gösterdi bize. çok gurur verici bir olayın içinde,ama içimde bir endişede yok değil. malum şuan takımımızın içinde bulunduğu durum vahim. bu şartlar altında almış olduğu sorumluluk büyük risklerle dolu. sene sonu başımıza gelebilcek bir kötü sonuçta üzerine gidilmesi, yıpratılması, kulis arkalarından olmadık laflar söylenebilmesi ihtimallerine karşı emin abim hiç haketmediği bir hezeyanın içinde olabilir. Allah göstermesin ve Allah yardımcısı olsun inşaallah...
  bu çerçevede emin kaptanımızın aldığı sorumluluk bu zamana kadar gelen başkanlara şapkalarını önlerine koyarak düşünmelerini gerektirir. samsunspor için verilecek en büyük şeyi yani sağlığını vermiş bir insanın yaptığı fedakarlık ve aldığı sorumluluk diğer başkanlara "ben ne yapabilirim" dedirtmeli. bu zamana kadar harcadığı paraların peşinden koşan başkanların bari maddi olarak emin başkanın önünde takoz olmamalılar. bu zamana kadar gelen ve alacakları bulunan tüm başkanlar bir araya gelerek herkez harcadığı paradan feragat ettiğinin belgelerini toplu bir törenle imzalamalılar ve hatta maddi olarak sırf emin başkan adına ellerinden gelenide yapmalılar. sağlığından olmuş bir insan samsunspor için bu fedakarlığı yapıyorsa diğer eski başkanlarda ellerinden geleni en azından bu şekilde yapmalılar.
  içimden geçenleri yazarken umarım en büyük kaptanımızı ve milad olabilcek bir karar la sahiplendiği başkanlığı anlının akıyla  üstesinden gelerek en büyük başkanımız olacak emin abimizi kıracak hüzünlendirecek kelimeler kullanmamışımdır. son olarak her ne olursa olsun, kaptanımıza/başkanımıza gönlümüzde duyduğumuz  sevginin hiç bitmeyeceğini belirtmek isterim....ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN EMİN ABİ....

Ertuğrul Sağlam

Parasız borçlu bir kulübüz Altyapıdan çıkacak futbolculara ekmek su gibi ihtiyacımız varken hemen hemen bütün amatör kulüpler Samsunspor'un tutumundan şikayetçi.
Başta Kadıköyspor olmak üzere Samsun amatörü ile iyi ilişkiler kurulması varsa kırgınlıkların çözüme kavuşması istiyorum.
Kadıköyspor'un başkanı sitemizin değerli bir üyesinin babası. yöneticilerinden bir abimiz iyi bir Samsunsporlu eğer iki kulüp arasında varsa bir sorun çözüme kavuşmasını ve oradan çıkan iyi futbolcuların Samsunspor dururken, Bursa ve G.birliği gibi kulüplere gitmesine bir çözüm bulunmasını gerektiğini düşünüyorum...

Lusage

Sezon başlamadan şu maratonun önüne asfalt dökülmesi yönünde bir adım bekliyorum. Yzy destek destek diyor. Asfaltı bari yapsın zahmet olmazsa. :hiih:

Desiqner

Katılıyorum oranın asfaltlanması şart.Bu arada bence Emin Başkan'ın Samsun'daki önde gelen amatör kulüplerimizi ziyaretini bekliyorum başta kadıköyspor olmak üzere.Samsunun çocukları Samsun'da kalsın...

samuray

evet samsunnun çocuklarını diğer illere kaçırmayalım yeni yönetim bunu dikkate alacaktır sayın a.kemal gedikli futbol şb sorumlumuz samsun ve amatör kulüpleride iyi tanıyan bi arkadaşımız eski hatalar yapılmaz artık diye düşünüyorum

ismail

maratonun önü asfaltlanıp misafir takım trübünü başka yere alınmalı.misafir takım yüzünden dünyanın yolunu yürüyo amcalar :)

temel reis

sayın site yöneticilerine??
sayın site yöneticileri yazdığım mesaj silmişsiniz her nedense yazdım mesajda sizi rahatsız edecek bir içerikmi vardı hiç bir neden belirtmeden neden mesajımı sildiniz yani o mesajımı okuyan taraftar şöyle düşünmezmi bu mesajın silinmesinin tek bir nedeni olabilir alt yapı seçmelerinin bu forumla ilişkisi var demezmi? benim yorumumda ahlaka uymayan birşeymi var yoksa bu mesaj sizi neden rahatsız etti eğer yazdığım mesaj ahlaki değerlere zarar vermiyorsa silmenize bir anlam veremedim oldu olacak üyeliğimide iptal edinde içiniz rahat etsin

5trawberry

Sevgili site yöneticileri, arkadaşın isteğini yerine getirin hemen. Alın bunu içeri.