Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

jean

doðan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 July 2012, 15:15:11
Yönetimdeki arkadaşlarımızın burada yaşanan dedikodu kıvamına gelen haberlere karşılık tabiiki takımın da menfaatlerini gözeterek uygun zamanlarda açıklamalar yapması.Özellikle transfer haberlerinde.

Hakan ; seninde soyledigin gibi menfaatler ve alinan karar dogrultusunda kesinlesen transferleri ilgili arkadaslar paylasiyor ve paylasacak ..

SSKLA

Alıntı yapılan: Serkan - 29 July 2012, 16:03:06
Para deðil alýþveriþ fiþi dolmuþtu içleri

o da doğru abi yeşilyurttaki kumbarayı hattırlar gibiyim. :(

CeLL-O

Satın aldırmayı özendirecek kampanyalar yapılmalı. Örneğin forma 70 TL, Kombine 150 TL. Kombine + Forma : 200 TL şeklinde. Geçen sezonun elimizde kalan formaları bile değerlendirilebilir bu tarz kampanyalarla. Bir çok kulüp bu tarz satın almayı özendirici metotlar uyguluyor zaten. Çok zor bir şey değil ve ilgi göreceğini düşündüğüm bir proje.

FaT1h

Arkadaşlar yönetim stadın bölümlerinede isim verse olmazmı bi ara gündemde idi bizim sitenin yeniden gündeme getirsek kale arkasına şirin ana tribünü maratona teoman taş trbnü gibi

cgr

Bu seneden gecti ama seneye  deplasman tribununun yerini degistirebilsek...

FaT1h

anladım keşke olsa idi sende iyi bi noktaya değindin bizim deplasman tribünü çok kötü yerde kamera direk orayaı görebiliyo ve seslerini bastıracak etkin bi grup yok orada

Ayberk

Alıntı yapılan: cgr - 30 July 2012, 02:13:58
Bu seneden gecti ama seneye  deplasman tribununun yerini degistirebilsek...

en iyisi kapalıdan geçirmek karabükün yaptığı gibi 8)

FaT1h

5trawberry

Deplasman tribununu degistirmek biraz zor gibi. Güvenlik acısından en makul yer orası.

Ayberk

Alıntı yapılan: FaT1h - 30 July 2012, 02:22:35
kapalıdan nasıl gececek ?

argo tabiriyle geçirmek; çok daha farklı şeyler yazabilirdim ama forum kuralları... :D

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 July 2012, 02:25:43
Arkadaşlar tamamen kendi görüşüm. Şu anda herkesin yegane düşüncesi transfer. Transferler olduktan sonra değerlendirmeye elbetteki alınır veya alınacaktır. Buraya yazan arkadaşlarımdan ricam, lütfen bu doğrultuda yazmaları. Kurumsallaşma bu sene 2.planda kalmalıdır diye düşünüyorum.

Bugün bir konu konuşacaksak, kulübümüze üyelik ve yarın başlayacak kombine kart satışlarını konuşmalıyız.

Daha doğrusu konuşmaktan çok icraat yapmalıyız. Yarın herkes kombinelere hücum etmeli...

aynen, diğer konuları uzatmayalım bence de

lato

Alıntı yapılan: isa55 - 28 July 2012, 02:14:05
Kombine de belirlenen fiyatlar güzel.
Kombine hedefine ulaşma konusunda yönetim çalışıyor. Şunu da yapıyor mu bilmem. İlde bulunan tüm resmi kurumlara Vali baskısıyla kombine satışı yapmak. Örneğin MEB de müdür, yardımcıları, şube müdürleri, ilçe mem ler,... İl Sağlık Müdürlüğü vb. uzar gider. Bakan ve vali isterse bu iş yapılabilir.

Bence bu işi Fuat Köktaş seve seve yapar Fuat Köktaş ve vali işbirliğiyle dediğiniz kurumlara kombine almaları için baskı uygulanabilir

King1965

YÖNETİMDEKİ Abilerimiz,

Bu Akşam AKSTV'de Taraftarın SEsi Programında Kulube yardım etmek isteyipde kulubun hesab numarsını bılmeyen ınsanlar varmıs ? acaba hesab varda yatırılmasını ıstemıoyrmusunuz hanı alırlar gıbısınden ?  yanı yardım edecek taraftarımıza resmi sitemizden yol gösterilmeli,

Ayrıca Kongre üyeligini buyuk olarak goren isci , memur abılerımız var  Kongre uyelıgının herkese acık oldugunu anlatmak gerek..

ve birsey daha dıcem.  Bugun tanıdık bır esnaf abım normalde maclara hep bılet alıp gıder maratondan ızler her maca gıder kombıne alayım dıyor ancak dusuncesı su kombıne alırsam para kulube gıdermı yoksa baska yere mı gder.. Fatura kessinler alcam diyor.

Ve bu tek degıl bır cok kısı nette de goruyorum Kulübe yapılacak yardım kulübe ulaşırmı bundan korkuyorlar..

bunları sızlere ıletmek ıstedım ...

ahmetsefa55

Kombine parasinin baska nereye gitme ihtimali var acaba cok merak ettim

babasamsunlu

kulübe yardım etmek isteyen gelir yardımını eder.
kulübün adresi belli başında ki Adam belli.
Hesap numarası verilememesinin nedenleri bu kadar gün gibi ortadayken böyle söylemler biraz tuhaf geliyor bana.

Para kulübe gitmese dahi kulübün  borcunu ödemeye gider.
Farkeden bişey yok yani.
Sonuçta kombine vesair gelecek bütün paralar yine kulübündür.