Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

cembaba

Temel Bey, ben yönetici değilim fakat ilk mesajınızı yazmış görünüyorsunuz. Ne yazdıysanız ben yardımcı olabilirim. Sorun nedir?

Ayberk

Alıntı yapılan: temel reis - 03 August 2012, 01:17:54
sayın site yöneticilerine??
sayın site yöneticileri yazdığım mesaj silmişsiniz her nedense yazdım mesajda sizi rahatsız edecek bir içerikmi vardı hiç bir neden belirtmeden neden mesajımı sildiniz yani o mesajımı okuyan taraftar şöyle düşünmezmi bu mesajın silinmesinin tek bir nedeni olabilir alt yapı seçmelerinin bu forumla ilişkisi var demezmi? benim yorumumda ahlaka uymayan birşeymi var yoksa bu mesaj sizi neden rahatsız etti eğer yazdığım mesaj ahlaki değerlere zarar vermiyorsa silmenize bir anlam veremedim oldu olacak üyeliğimide iptal edinde içiniz rahat etsin

bizim ne olduğumuz belli sen kimin adamısın birader? dakika bir gol bir, bu neyin tafrası, neyin iması?

temel reis

yuh yani hemen birinin adamı olarak suçlanıyorum arkadaşım ben istanbul pendikte oturan samsun termeli olan bir samsunspor taraftarıyım belliki yazdığım mesajı okumamışsın zaten bu formda on dakika kalabildi on dakika sonra baktım mesajım rahmetli olmuş yani buna tepki göstermek en doğal hakkım değilmi

temel reis

kaldıki mesajımda küfür yok hakaret yok kimseyi eleştirmek yok sadece duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim doğruluğu hakında dorumudur yalanmıdır diye yorumda bulunmadım

Sioux

Temel Reis, Neydi yazdığın şey? Tekrar alabilir miyiz?

temel reis

hocam budan 3 yıl önceydi termeden istanbula dönüyorduk oturduğum koltuktan iki koltuk önünde üç kafadar hararetle samsunsporu tartışıyorlardı bende kulak misafiri oldum içlerinden bir tanesi diyorki bizim zamanımızda alt yapıdan ne oyuncular çıkıyordu oysa diyo bizden sonra diyo alt yapı bitti nedeni ise seçmelerde yetenekli olanlar dışarıda torpilli olanlar içeride daha nasıl oyuncu çıksın diyordu bunu söyleyen kişi eskiden samsunda yöneticilik yapmış biriymiş adam doğrumu söyler yalanmı söyler onu bilemem ben sadece bunun üzerine bir fikir beyan etmiştim nedense sildiler bunda ne kötülük var anlayamadım mesele bundan ibaret

Sioux

Alıntı yapılan: burakbas - 03 August 2012, 02:11:37
referans referans diye boşuna demiyoruz...

birader herşeye yorum yazmak zorunda mısın sen? boş vaktin çok herhalde. bu forumdaki her başlıkta senin ilgili ilgisiz yorumlarını görür oldum.

Sioux

Alıntı yapılan: temel reis - 03 August 2012, 02:09:16
hocam budan 3 yıl önceydi termeden istanbula dönüyorduk oturduğum koltuktan iki koltuk önünde üç kafadar hararetle samsunsporu tartışıyorlardı bende kulak misafiri oldum içlerinden bir tanesi diyorki bizim zamanımızda alt yapıdan ne oyuncular çıkıyordu oysa diyo bizden sonra diyo alt yapı bitti nedeni ise seçmelerde yetenekli olanlar dışarıda torpilli olanlar içeride daha nasıl oyuncu çıksın diyordu bunu söyleyen kişi eskiden samsunda yöneticilik yapmış biriymiş adam doğrumu söyler yalanmı söyler onu bilemem ben sadece bunun üzerine bir fikir beyan etmiştim nedense sildiler bunda ne kötülük var anlayamadım mesele bundan ibaret

bunda bir tuhaflık yok. forumda da yıllarca konuşulan birşeydi bu. yeni yönetimle ilgili beklentin ne bu konuda? eğer kimseye torpil yapılmaması ise herkesin beklentisi bu zaten. olması gereken de o.

Serkan

Alıntı yapılan: temel reis - 03 August 2012, 02:09:16

niye silelim kardeşim senin mesajını olay 3 yıl öncesinde geçmiş zaten, hadi olmuş da bir hata silinmiş ne alaka seçmelerin bu forumla ilişkisi ; millet gecesini sabaha katmış sahur'a kadar tesislerde nereden 5 lira bulurum derdine düşmüş adamın gelip yaptığı imaya bak İstanbul'dan davulun sesi iyi geliyor dimi...

özkan

Levent ÖCAL

03 August 2012, 10:55:10 #160 Son düzenlenme: 03 August 2012, 13:35:58 DESPOTE55
Alıntı yapılan: özkan - 03 August 2012, 10:46:57
iyide lacivert neyin nesi  >l<

Konu başlığının rengi ve elemanın yazı rengi birleşince aklıma kötü kötü şeyler geliyor  :deli:

Ayberk

Alıntı yapılan: temel reis - 03 August 2012, 01:43:31
yuh yani hemen birinin adamı olarak suçlanıyorum arkadaşım ben istanbul pendikte oturan samsun termeli olan bir samsunspor taraftarıyım belliki yazdığım mesajı okumamışsın zaten bu formda on dakika kalabildi on dakika sonra baktım mesajım rahmetli olmuş yani buna tepki göstermek en doğal hakkım değilmi

Allah'a şükür algılamada problemim yok, mesajının neden silindiğini sorgulamak tabii ki herkesin hakkı ona da lafımız yok zaten. Lakin gelip de 1.dakikada altyapı seçmeleriyle bu forumu ilişkilendirmen neyin mantığı olabilir? Bir sor, soruştur o zaman ondan sonra yaz sayın temel reis. her neyse uzatmanın alemi de yok

maraton

celebi

jean

simdilik hic sirasi degilde ilerde sartlar olusursa su basketbol takimini tekrar faaliyete gecirelim