Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: maraton - 26 July 2012, 15:03:52
kırk bin tane bileti 25 tl den satmak !! kardeşim iyiniyetine hayranım ama 2000 kombine satmış bir kulüpten bahsediyorsun.. kırk bin çook hayali olmuş maalesef

yönetim istifa , yönetim istifa ! :redcard:

Cabbar Samsunspor

SAMSUNSPORumuzu Tasiyacak kalitede bi forma uretilmeli.

Ollivanders

FaTiH_HaN

Her şeyimiz tamamdı bi forma sıkıntıydı zaten  ;D ;D ;D

King1965

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 26 July 2012, 17:27:43
Her şeyimiz tamamdı bi forma sıkıntıydı zaten  ;D ;D ;D

bunun derdı forma :) genel sohbetede aynı forma ıstıoruz tarzı yazı yazmıs :)

emoh55

BigBadMama5552

Alıntıerrea olmasında ..

Errea ile 2 senelik sözleşme varmış, bu sene de Errea olacak yani.

Serkan

:) errea olmasın da ne olsun güzel kardeşim

target_t.t.b

Nuri Asan

artik adidas giyme Amani  geldi sanirim. ama  bildigim kadari ile kazim bey  yonetimi errea ile iki yil sozlesme imzAladi. bu sene de  buyuk  ihtimal errea giyiyoruz seneye artik.

yonetimden bir istegim de  bedava bilet  olayi olmasin bu sene. gunde 8 tl sigaraya para veren  arkadas 2 haftada bir 5 tl  bilet parasi versin zahmeet olmasa. bedav bilet olayi bize zarar verir. takimini seven biletini alacak girecek 2 haftada 5 tl kimseye dokunmaZ heralde

isa55

Kombine de belirlenen fiyatlar güzel.
Kombine hedefine ulaşma konusunda yönetim çalışıyor. Şunu da yapıyor mu bilmem. İlde bulunan tüm resmi kurumlara Vali baskısıyla kombine satışı yapmak. Örneğin MEB de müdür, yardımcıları, şube müdürleri, ilçe mem ler,... İl Sağlık Müdürlüğü vb. uzar gider. Bakan ve vali isterse bu iş yapılabilir.

Nuri Asan

sn macimiZa gelme tenezzulunde bulunmayan ustelik  o dakikada samsunda olan bir bakan mi baski yapacak isa. ya da kongrede icnden kis kis gulen vali?

muzaffer4

taraftar gruplarımıza çekidüzen verme zamanının geldiğini düşünüyorum yoksa bu sene bld.evlerinde 200 kadar çoluk çocuk bağıracak.

Jnr.Serkan

Eskiden mesela belediyeler babamlara vip kombinesi aldırırdı.Babamlar belediyenin iş makinelerini yapardı,klüpte belediyelere kombine verirdi satılması için.Belediyeden ararlardı kombine var gelip alıcaksın diye mecbur gidip alınırdı.Bu tarz  şeyler daha önce yapılıyordu yine yapılabilir ki abilerimiz zaten daha ayrıntılı düşünmüştür

usare

Errea distribütörü samsunlu bi abimiz. Yanılmıyorsam 2 yıldır hiç para almadan bütün malzemeleri gönderiyor. Şimdi adidasa milyarlarca lira vermektense errea giymemiz daha iyi değil mi sizce...