Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cabbar Samsunspor

Bizim renklerimiz kirmizi beyaz siyah oldugu icin, tisort kirmizi beyaz icermeli, sortta siyah.

berusa55

5trawberry

İsim Celil memleket Samsun daha ne olsun :)

Uğur Yıldız

ama kendisi istanbul sempatizanı isminin hakkını vermiyo  ;)

emre__ss

Yapımcı da meskenfilm kesin cingen bu da. :)

babasamsunlu

salı günüydü sanırım celil cengizin babası Başkanımızı ziyaret etti hem başarılar diledi hemde çarşambadan ne istiyorsan emrindeyiz başkanım dedi. çok güzel hareketler bunlar ;)

King1965

Ankaragücü Çekilecekmi ?

TD'den ALıntı ;
Alıntı
UEFA'dan 4 adet dosya geldi. 750 bin lira acil ödenmesi gereken bir tutar lazım..
Bu sene yüksek ihtimal olarak Ankaragücü takımının faaliyetlerini durdurma kararı an meselesi..

28 Temmuz Cumartesi kongre var.. Ancak bu kongrenin bu duruma çözüm olması çok zor..

AlıntıAnkaragücü yönetimi Türkiye Futbol Federasyonuna gönderdiği yazıda ya transfer yasağının kaldırılmasını ya da gelecek sezon için faliyetlerini durdurma yönünde talepte bulunmuştur...

http://www.gecekondu.org/gundem/sok-seneye-1ligde-olmayabiliriz-h136.html

cembaba

27 July 2012, 11:09:29 #31567 Son düzenlenme: 27 July 2012, 18:35:15 CemBaba
Arkadaşlar, tribundergi.com'da Samsunspor Editörlüğü görevi bana verildi. Elimden geldiğince, Tribün Dergi'de genelde tribünümüz olmak üzere, kulübümüz ile ilgili haberleri ben yapacağım. Bilginiz olsun.

İlk icraatım twitter'da samsunspor.biz'in hesabını artık TD takip ediyor :)

Bu da ilk haberim: http://www.tribundergi.com/haber/samsunspor-da-hedef-10-bin-kombine

Ayberk

olimpiyatlardaki futbol maçlarını izleyebilen oldu mu bilmiyorum ama Honduras'ta Peralta diye bir adam vardı epey dikkatimi çekti (belki bilindik bir takımda oynuyordur da ben bilmiyorumdur orası ayrı tabi:D)

twitter

samsunluerhan

Samsunspor'da hedef 10 bin kombine

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kombine satışlarının 30 Temmuz Pazartesi günü satışa sunulacağını söyledi.

Samsunspor'un sahipsiz kalmaması için kendilerinin taşın altına elini koyduğunu kaydeden Kar, "Bizde şimdi taraftarlarımızından taşın altına elini koymalarını istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın geçen yıl ile fiyatını aynı tuttuğumuz kombine bilet almaya davet ediyoruz. Fiyatlarımız çok makul. Taraftarlarımızda bize destek verirse Samsunspor'u bu zor durumundan kurtarmak için taraftarları, futbolcuları ve yöneticileriyle hep birlikte taşın altına elimizi koymuş olacağız" diye konuştu.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek TFF 1. Lig'inde bulunan bir takımın 10 bin kombine satmasını hedeflediklerini vurgulayan Kar, şunları kaydetti:

"Eğer bu rakamı yakalarsak Türkiye'de de bir rekora imza atmış olabiliriz. Taraftarlar, 'ben ne yapabilirim' diye düşünmesin en azından bir tane kombine alabilirler. Kale arkası 75 lira maraton 150 lira maç başına baktığımızda 5-6 liraya gelmiyor. Yine taraftarlarımızın yararlanacağı Samsunspor Store'yi hizmete açmayı planlıyoruz. Kendi forma ve atkımızı satmak istiyoruz."

sersa

Kredi kartı geçerli mi bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim...

babasamsunlu

kredi kartı geçerli olmayacak arkadaşlar.

cgr

Alıntı yapılan: sersa - 27 July 2012, 15:53:23
Kredi kartı geçerli mi bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim...

Bu sene kredi karti gecerli olmayacak...

Jnr.Serkan

İşte bu kötü oldu.Bakcaz artık bir hal çaresine