Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ultrasamsun55

fenerbahçe'ye giden Canberk'te geri gelmiş

Shane_Falco

cembaba

Twitter'da #hedef10binkombine hashtagı ile yazıyoruz.

Ayberk

Alıntı yapılan: twitter - 27 July 2012, 11:39:00
http://m.transfermarkt.ch/en/arnold-peralta/profil/spieler_128554.html

budur o zaman adamı 4. sayfadan buldum google'da  :)

hakikaten buymuş, zira transfermarktta başka honduraslı yok peralta adında :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 27 July 2012, 11:09:29
Arkadaşlar, tribundergi.com'da Samsunspor Editörlüğü görevi bana verildi. Elimden geldiğince, Tribün Dergi'de genelde tribünümüz olmak üzere, kulübümüz ile ilgili haberleri ben yapacağım. Bilginiz olsun.

İlk icraatım twitter'da samsunspor.biz'in hesabını artık TD takip ediyor :)
reyiz benim tweetleri de rt yaparsın artık  :kanka:

twitter

şu kombine şeysine yeni bir başlık açılsa iyi olur gibi

cembaba

Twitter sayfasına bakmıyorum muhalif cingen. İlla bi cingenlik yapacan ya ;D :P

ultrasamsun55

SSKLA

Kasımpaşa mantıklı transferler yapıyor diyordum ki bugün transfermarkt ta serbest kalmış topçulara bakana kadar adamlar Adem Büyük'ü serbest bırakmış bu nasıl bir mantıkdır çözemedim :o

buonanotte

Kombinelerle ilgili sitedeki gençler olarak görev dağılımı yapıp kapı kapı dükkan dükkan dolaşarak kombinelerin satılmasında yardımcı olabiliriz diye düşùnùyorum.Kendi adıma
b.evleri ve gülsan sanayi sitesini 2 arkadaşımla dolaşabiliriz.1 adet kombine satılmasında yardımcı olsak bile yeter.Eğer bu tarz çalışmalar olacaksa elimizden geleni fazlasıyla yaparız.

twitter

acilis toreni basliyor az sonra

usare

Geçen gün yönetimden akan abimizle de paylaşmıştım. Mesela ben bi kombine alacam ama 30 Tl daha vermek istiyorum. Bir havuz oluşturuyoruz. Buraya herkes aldığı kombinenin dışında 3-5 veriyor. Böylece daha fazla kombinede katkımız oluyor. Hemde alamayacak olan kardeşlerimize yardımcı oluyoruz...

_SoN_

arkadaşlar kombinede kredi kartı geçmemesi,sayının azalmasına sebep olur,netten online satış yapılsa çok dafa fazla kombine satılır diye düşünüyorum.Bunun bir yolu bulunamazmı?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ahmet ÖZYER - 27 July 2012, 23:38:01
arkadaşlar kombinede kredi kartı geçmemesi,sayının azalmasına sebep olur,netten online satış yapılsa çok dafa fazla kombine satılır diye düşünüyorum.Bunun bir yolu bulunamazmı?

kombinede kredi kartı olmama nedeni bankaya girecek her kuruşun alacaklılar tarafından hemen alınması.
bir çözüm yolu arıyor arkadaşlarımız.

**KaR6**

yazmazsam içimde kalacak..

şu işlerin içine girdikten sonra dikkatimi çeken en önemli şey, din ile paranın kimde oldugunun anlaşılamadıgı gibi Samsunsporlulugun da kimde oldugu anlaşılmıyormuş.. buralardan küfürler ettiğimiz adamların nelerden vazgecebildiklerini görünce pişman oluyor insan düşündüklerine de söylediklerine de..

bir de tam tersi var, ne büyük Samsunsporlu dediklerimizden de ne bombalar çıktı..
ders 1: kimseyi haddinden fazla savunma.
ders 2:kimseye önyargılı yaklaşma..