Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

cany

azcık utanır insan yaa. kötü espiri gibi ;D

usare

-Anaaaa! Messi ya la!
helal olsun diyorum başka bişey demiyorum..

ugrass

atalanta8

:rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

Ekrem

Durum o kadar vahim yani mersinde  :rulet: :rulet: al_sana

fındık

Hakan Arslan Hakan Arslan oley oley oley bizdede busquest var naber  :D

Serkan

özgüven diye bir olay var abiler...

cembaba

Hakan Arslan > Sergio Busquets | by seydo55

ismail

montajdır bu  :holey: :holey:

Gorkem

mersin idman yurdulular sıcaktan kafayı yemiş tıpkı Türkiyenin barcelonasıyız diyen ts liler gibi :D  :D ;D ;D

ahmetsefa55

AlıntıKılıç ve Köktaş, Başkanımızı ziyaret etti...

Ak Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsunspor Kulübü Başkanımız Emin Kar ile Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret etti.

Nuri Asan Tesisleri'mizin Yönetim Binası'nda gerçekleşen ziyarette Kılıç ve Köktaş, Samsunspor Kulübü Başkanımız Emin Kar ile Yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür eden Başkanımız Emin Kar, kendilerine kulübün sorunlarıyla ilgili bilgi verdi ve "Kulübümüzün şuan zor şartlar altında olduğu bir gerçek. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte kulübümüzü, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

İl Başkanı Fuat Köktaş, kulübün eski günlerine dönmesi için kendisinin de büyük çaba göstereceğini söyledi ve "Öncelikle otopark konusunu çözümlemeye çalışacağım. Ayrıca kulübe maddi kaynak sağlanması için de sürdürdüğüm çalışmalara devam edeceğim. Samsunspor bu kentin markası ve ortak paydasıdır. O yüzden elimizden gelen çabayı göstereceğim" dedi.
Milletvekili Çağatay Kılıç da, Samsunspor Kulübü'ne ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi ve "Kulübün sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Sayın Fuat Köktaş'ın da söylediği gibi kulübe maddi anlamda kaynak sağlanması gerekiyor. Bunun için bende ne gerekiyorsa yapacağım" diye konuştu.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerimizin de katıldığı görüşmede, Başkanımız Emin Kar, kulübün mali yapısıyla da ilgili Kılıç ve Köktaş'a bilgi sundu.

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=379

ismail

baştan kılıç yazısını görünce siz de benim gibi gerildiniz mi  :D

FaTiH_HaN

Fuat Köktaş dışında hiçbir siyasi samimi gelmiyor, helede suat kılıç, katkı sağlamasına gerek yok zarar vermesin yeter.

ChucKeR

kadronda hakan bayraktar var xavi'liğe sarp'ı yakıştırıyosun.  :rulet:  :x((