Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Resmi site açılmıyor değişimin ilk adımı olabilirmi?

Desiqner

cembaba

Genel olarak bir problem var sanırım. Bizim Ana Sayfada da sorun var.

Yunusemre55

Siteye girdiğimde önüme kodlar çıktı

Yunusemre55

Bugün teknik direktör gelecekti herhalde yarın gelir

samuray

evet ana  sayfada sorun var ben de giremedim taraftar forumdan girebildim siteye

Yunusemre55

ultrasamsun55

sözün bittiği yer http://www.habergazetesi.com.tr/ekonomi/ilk-500-de-5-samsunlu/ :( :( :( şehirlerine değil adamlar kendilerine çalışıyo  :(

Desiqner

Şimdi Kanal D haber izliyordum.Tembellikle ilgili bir haber var orada gazete okuyan bir abimizin üzerinde Samsunspor forması vardı şaşırdım :) Yarın falan düşerse görüntü ekleriz :)

BigBadMama5552

AlıntıŞimdi Kanal D haber izliyordum.Tembellikle ilgili bir haber var orada gazete okuyan bir abimizin üzerinde Samsunspor forması vardı şaşırdım  Yarın falan düşerse görüntü ekleriz

Yarını beklemeye gerek yok, bugünden buldum ben. Görüntü kalitesi kötü ama.  ;D

Yunusemre55

Nuri Asan

bu nedir arkadas kac a sonra samsun a gelelim dedik  pisman  oldum.  hakki tomac  la konustum isyan ediyor masor isyan ediyor cimleri sulayan isyan ediyor geldigime de gelecegime de pisman oldum. arkadaslar gorunen su ki bu  saatten  sonra biz bize kaldik  lutfen ustumuze duseni fazlasiyla yerine getirelim

Yunusemre55

İlk defa bu kadar çok yönetim kurulu gördüm

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar Ankaraspor'un süperlige alınacağı söylentiler var eğer sadece ankara çıkartılıp 19 takımlı lig olursa ortalığı ayağa kaldırmalıyız. Bizim günahımız neydi o zaman ? Bizde 1 sene kapatırdık kulübü sonra tekrar süperligden başlardık varmı öyle yağma

cembaba