19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

lucarelli

Bursa, Sivas gibi takımların istemesi çok normal ama Murat'ın kesin takımda kalması lazım.

brigand

Dün de yazmıştım. Adem ve Murat'ın kesinlikle kalması lazım. En azından ayakta tutabilecek iskelet için kalmaları şart.

Kaya

Murat'ı yüksek ihtimalle tutamayacağız  :(

SAMSUNLU ORUMA 55

Ligin son haftası, Sivas maçı sonrası.. Murat Yıldırım'ın hali.. Bu kare hiç aklımdan çıkmıyor.. Adamsın..! MURAT YILDIRIM.!

beşnumara

Murat Yıldırım Samsunspor'a gerekli hizmeti vermiş gitmek istese de niye gittin denmemeli.Hayırlısı artık. kalsa da zaten aklı süper ligde kalır faydası olmaz ama gidecekse de adam gibi bir kulübe gider inşaallah.

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2012, 15:53:00
Murat Yıldırım Samsunspor'a gerekli hizmeti vermiş gitmek istese de niye gittin denmemeli.Hayırlısı artık. kalsa da zaten aklı süper ligde kalır faydası olmaz ama gidecekse de adam gibi bir kulübe gider inşaallah.
abi murat yıldırım bizde kalırsa iyi olur ama giderse de taraftar inşallah sitem etmez.

maviay55

AlıntıERTUĞRUL'UN AKLI MURAT'TA
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Murat Yıldırım'ı takıma katmak için çalışıyor. Bursaspor yönetimi, Samsunspor'a para futbolcu önerecek

SAMSUNSPOR'U DA DÜŞÜNÜYOR

Samsunspor'a olan sevgisini her platformda söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kaptan Murat Yıldırım'ı takımda görmek istiyor. Ertuğrul Sağlam'ın Murat için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu kaydedildi. Samsunspor'un menfaatlerini de düşünen Ertuğrul Sağlam, yönetimine "Gönderilecek futbolcuları benim bilgim dışında kimseye vermeyin" dediği de öğrenildi.

İSTENMEK GÜZEL, KARAR SONRA

Ertuğrul'un, Murat'ın transferi gerçekleşirse Samsunspor'a gönderilecek futbolculardan vermeyi düşündüğü de gelen haberler arasında. Transfer dedikodularına ise Muratç Yıldırım kulağını kapadı. Murat çevresine,"Ben bu takımın kaptanıyım. Sözleşmemde sürüyor.  Özellikle büyük kulüpler tarafından istenmek güzel. Ama şu anda kulüpte bir belirsizlik var. Zamanı gelince düşüneceğim" dediği öğrenildi.

kaynak : halk gzt.

samuray

verilecek kolan futbolcuar bellimi bursaspordan

isa55

Murat Bursayla anlaşmış. Kalsa iyi olurdu ama yapacak fazla bir şey yok. İnşallah iyi bir paraya gider. Ertuğrulun Samsuna yardımcı olması lazım.

GökhanÇağlar

Allah yolunu açık etsin.Yüreğiyle oynadı,formanın hakkını verdi.Beşiktaşa attıgı gol unutulmaz benim için...

BigBadMama5552

buonanotte

Yolu açık olsun gönül isterdi ki ligden düşmeyelim gekası,ademi,muratı elimizde tutalım.

emre

Birlikte güldük, birlikte ağladık.. Yolun açık olsun Murat.

Desiqner

Çok sevdik seni Murat.Allah yolunu açık etsin.Seneye sırf senin için bursanın maçlarını izleriz...

Jnr.Serkan

Kariyerinde başarılar Kaptan