19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

cembaba

Ben şahsım adına çok seviyordum. Süper Lig'e çıktığımız sezon Altay'a 83' de attığı gol unutulmaz. Beşiktaş'a attığı gol ise çok başka. Seviyoruz seni Murat Yıldırım. İnşallah çok başarılı olursun.

Ayberk

Altay'a attığı gol Süper Lig'e çıkardı bizi. Beşiktaş'a attığı da az kalsın ligde tutacaktı. Hepsinden önemlisi beyefendi gibi geldi beyefendi gibi gidiyor, emekleri için sağolsun, yolu açık olsun

Gorkem

yolun açık olsun murat yıldırım

atalanta8

yolun açık olsun kardeşim

cany

4 seneni bizle geçirdin. emeklerin için sağol kaptan. yolun açık olsun

kuzey55

takım kampına ilk katılığında yaptığımız yorumlar dün gibi aklımızda.tahmin etmemiştik seni böyle benimseyeceğimizi,seveceğimizi.yolun açık olsun kaptan.başarılar...

Sadece Samsunspor

Beşiktaşa attığın gol aklımdan çıkmadı, çıkmayacakta. Gelecek nesillerede göstereceğiz seni. Bu takım düştüğünde ağlayan nadir oyunculardan biriydin son yönetimi bile bekledin. Adam gibi adamsın yolun açık olsun. Samsunspor'u ağzından hiç düşürme. Güle güle kaptan.

Samsunspor'un Beşiktaş'a Attığı Gol - Murat Yıldırım

Murat Yildirim Golleri Süper Lig Samsunspor 2011-2012

kumköylü ahmet

Besiktasa Attigin füze Beni Hollandadan Samsun`a Getirmene Neden Olan Goldü..Gercekden Hakkimiz Varsa Helal Olsun Ama Sen Hakkini helal Etmeden Gitme.Yolun Acik Olsun Kaptan..Seviyorum Seni

AhmetDenizci

Benim için yeri çok ayrı bir futbolcu Murat Yıldırım. Beşiktaş'a attığı golden sonra gözyaşlarımı tutamamıştım. Keza Altay'a attığı golde unutulmazlar arasındadır. Beşiktaş'a hem içeride hem de dışarıda attığı golden sonraki gol sevinçleri, düştüğümüz maçtan sonra sahadan ağlayarak çıkması. Bunlar hiçbir zaman unutamayağım anlardır. Adam gibi geldi, adam gibi gidiyor. Allah yolunu açık etsin. İnşallah başarılı olur ve ilk 11'e oynar Bursa'da. Bir gün geri dönmen dileğiyle..

Turuncu

Futbol olarak beğendiğim biri değildi ama gerçekten çok mücadele ediyordu bu yönüyle takıma çok katkı sağladı. Murat ile ademe alışmıştık aslında benim gözümde samsunlular... Yolun açık olsun.

maviay55

25 July 2012, 01:40:09 #1465 Son düzenlenme: 25 July 2012, 01:44:24 maviay55
AlıntıMurat Bursa yolunda

Samsunspor' un başarılı orta saha oyuncusu Murat Yıldırım' ın Bursaspor ile anlaştığı öğrenildi

Alınan bilgiye göre Murat Yıldırım' a karşılık paranın yanı sıra 2 oyuncu ve 1 kaleci alınacağı gelen haberler arasında.

Ahmet Arı ve Mehmet Sak' ın Samsunspor' a verilecek oyuncular olacağı öğrenilirken, hangi kalecinin geleceği konusunda bilgi alınamadı.

kaynak : samsunsporluyuz.net

Nuri Asan

yaptigin hizmetler icin tesekkurler buyuk adam. o golden sonra agladiklarini unutmayacagiz. en cok oooooo murat yildirim diye  bagirmasini  ozleyecegim umarim  baarili olursun ve  sivasa bizim icin cakarsin

samsunum

Bursaspor'la Anlaşan Murat Yıldırım Sağlık Kontrolünden Geçti
Bursaspor'un Samsunspor'dan transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım sağlık kontrolünden geçti.

Bursaspor'un Samsunspor'dan transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım sağlık kontrolünden geçti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istediği yetenekli futbolcu ile üç yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Murat Yıldırım için Samsunspor'a bonservis bedeli olarak 800 bin lira ödendi. Orta saha ve ön liberoda oynayan Yıldırım'a ise ilk yıl için 700 bin lira verilecek.

Sabah saatlerinde Bursa'ya gelen genç futbolcu, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Ardından Özlüce Tesisleri'ne giden Murat Yıldırım'ın akşam saatlerinde takımla birlikte antrenmana çıkması bekleniyor.

Bursaspor'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Murat Yıldırım, "Bursa'da muhteşem bir atmosfer var. Bursaspor'a gelmek için ben de fedakarlık yaptım. Ama değdiğini düşünüyorum. Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik adamla çalışmak bana nasip oldu. Kendime güvenerek geliyorum." dedi.
CİHAN

germencisse

Önemli zamanlarda onemli işler yaptı,4 senedir iyide bir istikrarı vardı,kaptanlık vasfını da yerine getirdi,iyi bir transferi hak etti..

usare

Öyle büyük takımız ki düştüğümüz zaman bile 3 futbolcumuzu bonservis alarak satıyoruz. vay be..