19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Bursadan gelen futbolcuyu gördük gecen sezon isminide unuttum suan cok is yapdi bizdeyeaa neysee hayirlisi diyelim

Burak

gazetede yazan sol bek Haktan Odabaşı'ydı ismi sanırım bir iki kere denk gelmişti . Fena futbolcu değil gibiydi tabi gelecek mi o bilmiyorum

jean

Bursaspor formasiyla gorunce vallahi icim gitti bir sivassspor maci bize cok seyler kaybettirdi tum adamlarimizda gitti yolun acik olsun murat

cgr

Atom karincaya basarilar... Yuregiyle oynayarak gercekten sevdirdi kendini... Umarim Bursaspor'da 55 numarali formayi giyer...

brigand

Herkes Totti gibi bir takımda 20 sene aralıksız oynayacak diye bir kural yok. Profesyonel topçudur, böyle uygun görülmüştür. İnşallah başarılı olur. Tüm emekleri için teşekkürler. Yolun açık olsun.

babasamsunlu

Geldiğinden beri sürekli bir şeyler verdi.giderkende Samsunspora faydalı olarak gitti.
Allah yolunu açık etsin.
İnşallah çok başarılı olur.

lucarelli

Yolun açık olsun kaptan.

celebi

Allah yolunu açık etsin küçük dev adam

muzaffer4

Bursaspor'un yeni transferi Murat Yıldırım, büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, yeşil beyazlı ekipte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Murat Yıldırım, her şeyin bilincinde olduğunu ve yeşil beyazlı ekipte hedeflerine ulaşmak istediğini söyledi.

Bursaspor'un bu sezon da şampiyonluk yaşamasını çok istediğini belirten Yıldırım, "Bursaspor Süper Lig'de nasıl şampiyon olduysa, bu yıl da aynı sevinçleri yaşamak istiyorum. Avrupa'da da başarılı olmak istiyorum. Taraftar da Türkiye'nin en büyük taraftarı. Geldiğimde de heyecan yaşadım. Onların desteğiyle iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A ATTIĞIM GOL BAŞKAYDI"

Geçtiğimiz yıl Samsunspor'da zor bir sezon geçirdiklerini ama kendi adına başarılı bir yılın geride kaldığını sözlerine ekleyen Murat Yıldırım, Samsunspor'un Süper Lig'den düşmesi nedeniyle çok üzüldüğünü ifade etti.

Samsunspor'da attığı her golün farklı önemi olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Her golün önemi başkadır, ama Beşiktaş'a attığım gol benim için önemliydi. Ligde kalacağımız için umutlanmıştık. Ama okyanusu geçtik, derede boğulduk" diye konuştu.

FaTiH_HaN

Oynadığı her sezon Samsunspor'da en iyi orta saha olmayı başardı, o kadar transfer yapıldı süper lige çıktığımızda, yine en iyi oyuncumuz Murat oldu tabi burda Muratın başarısı kadar transfer yapanların beceriksizlikleride var  :) Çok kötü oynadığı zamanlarda oldu, bizi ipten aldığı zamanlarda. Son yıllarda Samsunspora en iyi hizmet eden topçumuz tartışmasız, yolun açık olsun Murat. Topu ayağında fazla tutmadığın ve ayak dışı pas atmadığın sürece her takımda rahatlıkla oynarsın  :)

Tufan

Yolun açık olsun küçük dev adam...

samsunum

AhmetDenizci

beşnumara

Yolun açık olsun Murat.Yüreğine sağlık.Birileri gibi oran buran oynamadı bu formayı taşıdın yıllarca.Allah gönlüne göre versin.

55musa55

Yolun acik olsun büyük Kaptan atom karinca insallah 55 numarali formayi alir sivas kangallarini senin attigin gollerle layik oldugu lige gönderirsin.Allah yolunu acik etsin.