19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

cembaba

Bir tuhaf oldum ya yine de.  :'(

Uğur Yıldız

valla haberi görünce içim cız etti ya :'(

ahmetsefa55

Desiqner

samuray

başarılar dilerim murat kardeşimize transferide olumlu bluyorum 900s bin tl artı üç futbolcu kasandırarak gitti samsunsporumuza

Shane_Falco

İçi burkuluyor insanın  :( :(

saim55

Allah yolunu açık etsin. Adem ve sen için ciddi anlamda üzüldüm. İkiniz de adamın hasısınız. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

mehmet yılmaz

Keşke her transfer böyle olsa.
Murat Yıldırım ve Bursaspor ( Ertuğrul Sağlam ) Samsunspor'umuza çok büyük kolaylıklar sağladılar. Murat büyük bir miktar alacağını kulübümüze bıraktı ve üstüne de para kazandırdı.
Allah yolunu açık etsin.

Sadece Samsunspor

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21054453.asp

http://www.htspor.com/futbol/haber/761466-samsunun-kaptani-bursaya

Bursaspor'un, Murat'ın transferine izin veren Samsunspor'a, kadroya giremeyen birkaç oyuncusunu göndermesi bekleniyor. Peh kadroya giremeyen adamları niye alıyoruz ya lanet olsun parasızlığa.

5trawberry

Türkiye liginde her takımda oynayabilecek kapasitede bir oyuncu.
Çok iyi işler yaptı.
Hakkımız sonuna kadar helal.
Umarım gelecek yıllarda, Samsunspor'umuz Murat gibi kaliteli, karakterli futbolculara formasını verir.

Theofanis Gekas

yolun açık olsun murat futbolunu pek beğenmesemde adamlığını hiç bir zaman unutamam

hala kızı

3 senelik imza atmış fakat seneye karşıyaka da oynadığını görürsem şaşırmayacağım.
Bahtın açık olsun

muzaffer4

neyse biz işimize bakalım yeni gelen oyuncular hakkında bir bilgisi olan varmı ?

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 July 2012, 19:04:53
Keşke her transfer böyle olsa.
Murat Yıldırım ve Bursaspor ( Ertuğrul Sağlam ) Samsunspor'umuza çok büyük kolaylıklar sağladılar. Murat büyük bir miktar alacağını kulübümüze bıraktı ve üstüne de para kazandırdı.
Allah yolunu açık etsin.
Gelecek oyuncular belli mi Kemal'in ve Murat'ın transferinden

twitter

yolun acik olsun murat,
her sey gonlunce olsun.