Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Serkan

bir yönetim seçilsin hepsi halledilir.

samuray

hala belirsizlik sürüyor kime inanacağmızı şaşırdık erkut tut aday deniyor yalanlıyor kendisine sorulmadan yapılan haber diye ne iş kya :kafa:

sosaka

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: maraton - 20 July 2012, 13:44:59
erkut tutu ile görüştük.. adaylığı düşünmediğini haber gazetesine böyle bir açıklama yapmadığını yazan arkadaşa niye böyle bir haber yaptın diye sorduğunda da gönlümüzden geçeni yazdık cevabını aldığını söyledi.. baskılar olduğunu ancak gerek sağlığı ve gerekse işleri sebebiyle şu anda bu yönde bir çalışması olmadığını söyledi..

haber gazetesinin haberleri hep yanlış Adem Elazığ'ya kesin gitmedi yönetim imzalayacaktı ama yeni yönetime bıraktılar , bu arada aday T.Kosif olabilirmiş T.Kosif değilde Fethi aday Kosif futbol sube sorumlusu felan.

5trawberry

Uğur Yıldız

Cumartesi gecesi 00:30'da Cumhuriyet meydanında toplanıyoruz.Sahuru orada yapıp Samsun'u tezahüratlarla,davullarla uyandıracağız..Burak Keskindemir hocamı tanıyanlar vardır.Onların başlattığı bir etkinlik katılmak isteyenler muhakkak çıkar.Buradan da yazim vebali kalmasın :)

Stoper

Belki daha önce yazılmış olabilir fakat paylaşmakta fayda var.. Kanal55 uydudan yayın hayatına başladı.
Frekans:11593 Sembol :27500 / Dikey.

engin55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 21 July 2012, 16:57:29
Belki daha önce yazılmış olabilir fakat paylaşmakta fayda var.. Kanal55 uydudan yayın hayatına başladı.
Frekans:11593 Sembol :27500 / Dikey.
ekledim belki yarın kongreyi verir

cembaba

Aks tv canlı yayınlıyor arkadaşlar.

burakbas

Kongre yarın kaçta ve nerede ?

BigBadMama5552

AlıntıAks tv canlı yayınlıyor arkadaşlar.

Aks TV'nin internetten canlı yayını var mı peki?

AlıntıKongre yarın kaçta ve nerede ?

Saat 14:00'te, Canik Kültür Merkezi'nde.

samsunum

cgr

2000-2001 yilinda deplasmanda oynadigimiz, Tirabzonspor - SAMSUNSPOR macini LigTV2 su anda veriyor...
Ne kadroymus bee... Ercan, Serkan Dokme, Tumer, Ertugrul vs...

Stoper