Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Baktımda şimdilik birşey yok belki bilen arkadaşlar vardır diye sormuştum.Yönetimimizin bu işide titizlikle yaptığından eminim.Allah utandırmasın.

Yunusemre55

Yeni yönetim yarın teknik direktör sorununu çözecekmiş

Ollivanders

Miş'li muş'lu cümlelerin kullanılması komigime gidiyor :) Nereden nereye :)

babasamsunlu

Yetiştiriyoruz birader :)

Gürkan Yüksel
‎%100 Samsunspor'lu Yönetim Kurulumuz;

Büyük Kaptan Emin Kar'ın yönetim kurulu listesi:
Erdem Eynel, Ayvaz Yılmaz, Hayati Ergür, Tayfun Yüce, Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Akın Üner, Nilşah Alptekin, Mehmet Yılmaz, Turgut Koldere, İsa Kınık, İbrahim İnan, Ali Kemal Gedikli, Mehmet Tusan Çakır, Akan Yüksel, Basri Kul, Recep Hun, Ruşen Okul, doğan Atlı

Hepsi Birer Samsunspor Taraftarı Birçoğunu Yakinen Tanıyoruz Yani İçimizden Biri. SAMSUNSPOR TARAFTARINDIR!!
Beğen ·  · Paylaş · 18 saat önce ·
6 kişi bunu beğendi.
Necip Değerli Vallaha gürkan paralı adam sayısı az burada.Bi çoğuda samsunlu değil :)))
16 saat önce · Beğen

Akan Yüksel Necip bey hangilerinin Samsunlu olmadığını söylerseniz seviniriz.
Para konusuna gelince Samsunun en zengin adamı ile düştük geçen sene unutmamak gerekir diye düşünüyorum.
15 saat önce · Beğen

Necip Değerli isime gerek yok.Burada tek avantaj futboldan anlayan bir başkanın olması ama bu yeterli kalmıyor.Para kaynağı inşallah sağlarlar.
15 saat önce · Beğen

Burcu Eldeleklioğlu Yüksel Samsunspora para değil ruh lazım can lazım...ve orada yazan isimlerin hepsi canını verir Samsuna,Samsunspora...Düşecekse boyle düşsün Samsunspor bir kere de...parayla değil ruhla canla sevgiyle...
11 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 2

sadece55

Abi yiğit olsa söverdi gibime geliyor :)

emre__ss

Kış mevsiminde b.k rengi deri ceket görmek istiyoruz abiler  :deli:

amasra

resımler iyide bide erdem abi traş olsa  ;) ;)

Sercan

Metin Akan Adanaspor'a gitmiş.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Sercan - 24 July 2012, 11:15:17

Abi zaten o kazmaya kaldıysak işimiz vardı.Yeteneksiz,senelerdir gittiği her takımda 4. 5. forvet konumunda.

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 24 July 2012, 11:31:30
Abi zaten o kazmaya kaldıysak işimiz vardı.Yeteneksiz,senelerdir gittiği her takımda 4. 5. forvet konumunda.

La zaten Kemal ile takas yapılacağı geçiyordu, ondan yazdım..

babasamsunlu

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sercan - 24 July 2012, 11:15:17
bizden yıllık 1 trılyon ıstemıs dıye duymustum.

twitter

Shane_Falco

Alıntı yapılan: muhalif - 24 July 2012, 13:36:24
bizden yıllık 1 trılyon ıstemıs dıye duymustum.

Klubu üstüne geçireydik beyfendinin.Ne sanıyoda kendini o parayı istiyor...

BigBadMama5552

24 July 2012, 15:11:06 #31514 Son düzenlenme: 24 July 2012, 17:52:58 BigBadMama5552
Bugün 24 Temmuz Basın Bayramı... Basında veya basın ile alakalı bir işi olan herkesin Basın Bayramı kutlu olsun. Başkanımız Emin Kar da bir kutlama mesaj yayımlamış:

AlıntıDemokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın mensuplarının  görevlerini büyük bir fedekarlıkla yerine getirdiğini açıklayan Başkanımız Emin Kar, "Basın mensuplarımızın haber yapmalarının önündeki engellerin kaldırılmasıyla toplumun doğru, tarafsız ve hızlı şekilde bilgilendiği bir gerçektir. Toplumu aydınlatma, yol gösterme ve bilgilendirme görevini yerine getiren basın emekçilerimizin  bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesile ile görevleri başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarına da Allah'tan rahmet diliyorum"

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=373