Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

Kutsal topraklara hoşgeldin. Bank Asya 2 Eylül'de başlıyor diye biliyorum ama fikstir ne zaman çekilecek bilmiyorum.

Yunusemre55

Hazırlık Maçı | 02 Ağustos 2012 | TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

İnşallah hazırlık maçlarımız iyi gider ve moral buluruz. Sonra zaten Bank Asya'da takımımızı destekleriz.

sosaka

TFF 1.Lig fikstur cekimi 20 Temmuz Cuma gunu saat 11:00 de Olimpiyat evinde yapılcakmış

cany

deplasman sıramızı merak ediyom. ss.biz'le deplase=paha biçilemez 8) :)

Yunusemre55

Takımımız bugün saat 17.00'de yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Ekibimizin bugünkü antrenmanı saat 17.00'de başladı. İstasyon çalışmasıyla start alan antrenmanımızda oyuncularımız, daha sonra 5'e çalışmada bulundu. Ardından yarı sahada çift kale maça geçildi. Futbolcularımızın çift kale maçında hırslı ve istekli oluşu teknik heyetimizi oldukca memnun etti. Antrenman sonunda Şehzadeler taraftar grubu ise oyuncularımıza baklava ikram etti.

Cabbar Samsunspor

SELAMUN ALEYKÜM. Renkdaşlar ertuğrul sağlamın SAMSUN'lu yardımcısının adı neydi ?

BigBadMama5552

AlıntıSELAMUN ALEYKÜM. Renkdaşlar ertuğrul sağlamın SAMSUN'lu yardımcısının adı neydi ?

Birol Berkem.

Yunusemre55

haha fener o kadar transfer yapmasına rağmen yeniliyor. Bu sene hamsilerin işide zor alanzinhoda gitti :D

Sonuna Kadar 55

tek gerçek heryerde oluruz geçen yıl olduğu gibi

ibrakadabra55

Arkadaşlar bence çok karamsar bakıyorsunuz yönetim için bir isim var o isimin elinde kadrosu , hocası bile hazır hemen aynı gün imzalanacak cinsten ve kadro BankAsya'da kafaya oynar ama oyuncular bir yerlere gitmeden almamız lazım işte o sorun mesela Koray Çölgeçen vardı Adanaspor'a gitti , Ankaraspor'dan bize gelicekti.

Levent ÖCAL

Murat,Adem,Hakan ve Atiilla Özmen Dahil 12 Futbolcu TFF 'YE Başvurdu

Paralarını alamadıkları gerekçesiyle aralarında Adem Alkaşi,Murat Yıldırım,Hakan Aslan ve Atilla Özmen'in de bulundugu 12 futbolcumuz TFF'ye başvurmuşlardır.12 Ağustos'a kadar paraları ödenmez ise bu futbolcularımız serbest kalacaktır.

Murat Yıldırımın 260 Bin Tl alacagı oldugu,bu parasının 2010 Yılından kalan transfer ücretinin yanı sıra,Süper lige çıkma priminin yanında bu sezonda da bir miktar alacagı oldugu ögrenildi.

Samsunspor facebook sayfası

Yunusemre55

Sende mi Adem Alkaşi !

Murat,Adem,Hakan ve Atiilla Özmen Dahil 12 Futbolcu TFF 'YE Başvurdu

Paralarını alamadıkları gerekçesiyle aralarında Adem Alkaşi,Murat Yıldırım,Hakan Aslan ve Atilla Özmen'in de bulundugu 12 futbolcumuz TFF'ye başvurmuşlardır.12 Ağustos'a kadar paraları ödenmez ise bu futbolcularımız serbest kalacaktır.

Murat Yıldırımın 260 Bin Tl alacagı oldugu,bu parasının 2010 Yılından kalan transfer ücretinin yanı sıra,Süper lige çıkma priminin yanında bu sezonda da bir miktar alacagı oldugu ögrenildi.

Yunusemre55

Güzel fotoğraf ama tam senin mi emin değilim aynısı samsunsportv de vardı .

ahmetsefa55

berusa55

Birbirlerine girdiler

Futbolculara verilen izin nedeniyle Tahsin Kosif ve Tarkan Demirhan birbirine girdi, sert tartışmalar yaşandı. Dakikalarca süren tartışma, araya girilmesiyle daha fazla büyümeden önlendi

Samsunspor As Başkanı ve yeni oluşan komisyonun üyesi Tahsin Kosif ile Teknik Sorumlu Tarkan Demirhan arasında sert tartışmanın yaşandığı iddia edildi. İkili arasında seslerin yükselmesine kadar giden tartışmaya neden olan ise futbolculara verilen izin. Geçtiğimiz hafta pazartesi gününden itibaren yüksek tempoda çalışma yapan Kırmızı-Beyazlı ekipte teknik heyet, yorulan futboculara iki gün izin verdi. Futbolcular ise cumartesi ve pazar günlerini dinlenerek geçirdi.

DAKİKALARCA SÜRDÜ  
Takıma izin verilmesine sinirlenen Kosif'in ise Demirhan'a, "Benim haberim olmadan sen takıma nasıl izin verirsin?" dediği öğrenildi. Demirhan'ın da "Şu anda bu takımın hocası benim. Oyuncularımızın durumunu en iyi ben ve teknik heyette yer alan hocalarımız biliyor. Dolayısıyla izin verirken size soracak değilim" şeklinde karşılık verdiği öğrenildi. Tartışmanın dakikalarca sürdüğü ve etraftakilerin araya girmesiyle olayın daha fazla büyümediği  ifade edildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/birbirlerine-girdiler/