Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

berusa55

04 July 2012, 00:43:50 Son düzenlenme: 04 July 2012, 15:28:45 berusa55
Tam üzerimizden geçiyor; daha doğrusu geçmiyor duruyor. Felaket geliyor anlaşılan.  :(

cgr

Az önce eve yakın bölgeden peşpeşe 4 ambulans geçti. Merak ettim 112'yi aradım. Telefona çıkan görevliye hayırdır bir sorun mu var dediğimde. Samsun karıştı,  yılanlıdere tarafında sel felaketi var. 30-40 dedi suratıma kapadı. Neden 30- 40 dedi anlamadım ama inşallah kötü birşey yoktur. Bilgisi olan var mi?   

5trawberry

Ahmeti

Samsun'umuza geçmiş olsun ve başı sağolsun. Benim gördüğüm kadarıyla sanayi su altında , trafik kilitlenmiş durumda ve en kötüsü duyduğum kadarıyla inşallah yanlıştır cezaevi'nin arka tarafındaki toki binalarında ölenler olduğu söyleniyor.  :(

babasamsunlu

hadi müteahitleri anlıyorum bodrum katları bile ev diye satarlarda bu toki devletin ...
Devletin imar kanununda kot  -toprak seviyesinin-  altında kalan bodrum katlarına iskan verilemez diye bir madde var diye biliyorum..
Dün ölenlerden 3 kişi tokinin kuzey yıldızı konutlarında bodrum katında can verdi..
Yazıktır günahtır be kardeşim..
Para para diye insalıktan çıktın ademoğlu.  :( :( :( :(

samet_55

an itibarıyla  samsun ordu karayolu tek şerit trafik felç :(

cgr

Az once ntv canli yayin yapti kuzey yildizi tokiden. Yani metro'nun karsisi... olenlerin sayisi 8'e yukselmis.. :( sitenin zemini kaymis... hemen yanindan gecen dere uzerindeki kopru cokmus...

Yayin yaptiklari koprununde cokme tehlikesi varmis. Mert2 koprusu.. yukarilarda bulunan barajin kapaklarini mecburen acacaklarmis :( bu yuzdende su yukselebilirmis..

maviay55

dere yatağına taş çatlasa 30 metre o toki evleri yanlış mı gördüm tv den? öyle bir yere toki yapıyorsun zemin seviyesinden aşağı katlara ruhsat verip oturtuyosun hem de dere kenarında  >:(

Geçmiş olsun Samsun'um  :'(

Tufan

Son birkaç gündür acayiplik vardı sel geleceği belliydi maalesef doğaya karşı çaremiz yok. Dere yatağına ev yaparak kendi çaresizliğimizi arttırıyoruz.
Geçmiş olsun.
http://www.haberexen.com/olu-sayisi-8e-yukseldi-54116h.htm

saim55

bu ülkede hep garibana oluyor ne olursa. o toki projesini oraya diken hayvanı sallandırmak lazım. onun o diplomasını yedirmek lazım ona.

Tufan

geçmişte böyle bir yağmur yağsa Atakum'da dereler patlar, şehir içinde Ağabali Cadddesi dere olurdu bu sefer kaldırdı yeni yapılan altyapı çalışmaları ama olan Canik'te derenin 10m yanına yaptıkları Toki'dekilere oldu.
çok büyük geçmiş olsun Samsun'umuza.

babasamsunlu

yanlız o yağmura rağmen atakumda hiç bir şey yoktu...
Yani bizim oralarda yoktu..

Ollivanders

Dun gece Yeşilyurttan çıktıgımız gibi bastırdı yagmur. Once bir ruzgar ardından tarifsiz yagmur. Eve zor attık kendimizi.

O annenin yüregi nasıl yanıyordur şimdi:( Basiretsiz müteahhitler yuzunden gitti 3 can :(  Mert Irmagının yanına dikiyorsun arkadas o binaları. Az biraz düşünür adam.  :kafa: Dininiz imanınız para olmus . Rant peşine dusmussunuz. Allah'ınızdan bulun.

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 July 2012, 11:00:21
yanlız o yağmura rağmen atakumda hiç bir şey yoktu...
Yani bizim oralarda yoktu..

Dün de Atakum tarafı perişandı.

amasra