19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 11 June 2012, 15:34:17
bu yorumu yaparken ciddimiydin  :) emreyle muratı aynı kefeye mi koydun
Evet çok ciddiydim ;) Sen Emre'yi bence çok büyütmüşşün gözünde.Karakteri beş para etmez orası ayrı da futbolculuğu da vasat...

babasamsunlu

sorma katılıyorum valla..
emre aldığı paranın karşılığı olan futbolu hangi takımda oynadı ?
sezon içinde  3-4 maç top oynayıp sonra sürekli sakatlanan , sakatlanmadığı zamanalrda da cezalı olan bir adam.
hangi takımı alıp götürmüş ki emre ?

Theofanis Gekas

karekteri 5 para etmez gerçektende ben futbolculuğunu beğeniyorum açıkcası,murata gelirsek çok severim ama şuan süper ligle bank asya kalitesi arası arafta olduğunu düşünüyorum

ahmetsefa55

emre'yle murat'ı kıyaslayamam maalesef.

isterim murat daha iyi olsun ama emre çok çok üstün murattan.

burakbas

ne oluyor ya ....

öyle bir şey söz konusuysa gitme demek olmaz zaten ama şuna çok güldüm ....

Alıntı yapılan: twitter - 11 June 2012, 11:36:41
Muart efendi cocuk gitmez fasist takima  ;D

:D :D :D :D :D :D :D

Serkan

Ciddi ciddi yorum yapıyorsunuz yani murat lazio'ya gider mi oynayabilir mi filan diye  :  )

Ligler çabucak başlasın en iyisi  :kanka:

hurcan55

emre

ilk kez Bursa Hakimiyet'e konuştu yazısından sonrasını okumadım  :)

BigBadMama5552

Hürriyet'in web sitesinde de vardı aynı haber bugün. Aslı astarı var mıdır bilemiyorum.

ahmetsefa55

AlıntıSamsun'dan Lazio'ya gidecekti ama...
Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım'ı transfer etmek için Süper Lig kulüpleri sıraya girdi.

Yurt içi transfer piyasasının en gözde oyuncusu olan Samsunsporlu Murat Yıldırım'a Süper Lig kulüplerinden teklif yağıyor.

Süper Lig kulüplerinden birçok teklif alan Murat Yıldırım için Bursaspor, Sivasspor ve Karabükspor'un resmi teklifte bulundukları öğrenildi. Ertuğrul Sağlam ve Rıza Çalımbay'ın mutlaka kadrosunda görmek istediği oyuncu için, 29 Haziran'da yapılacak Samsunspor kongresi bekleniyor. CAS davası sonucu UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele hakkı kazanan Bursaspor diğer kulüplere göre transferde bir adım önde olduğu belirtildi.

Geçen sezon Samsunspor küme düşmesine rağmen, karadeniz ekibinin kaptanı Murat Yıldırım inanılmaz bir performans sergilemişti. 33 Süper Lig maçında forma giyen orta saha oyuncusu 5 gollük bir performans ile sezonu tamamlamıştı. Samsunspor'un, kaptanı için en az 1 milyon euroluk bir bonservis bedeli istemesi bekleniyor.

İtalyan basınında çıkan haberler de, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ın da gündemlerinde olduğu yazılan Roma ekibinin listesindeki bir başka ismin ise Samsunspor'dan Murat Yıldırım olduğu iddaa edildimişti. 25 yaşındaki eski oyuncusunu yeni takımında da görmek isteyen Petkovic'in bu transferde ısrarcı olduğu belirtilmişti.

http://live.sporx.com/futbol/transfer/samsundan-lazioya-gidecekti-amaSXHBQ284535SXQ

Theofanis Gekas

bizim göremediğimiz ne var muratta anlamadım  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 23 June 2012, 15:44:54
bizim göremediğimiz ne var muratta anlamadım  :)

Murat bir baş aktör değil ama her takıma lazım bir oyuncu.
Gol atabiliyor, mücadele gücü yüksek.
İş disiplini çok iyi.
Takım oyununa uyumlu.
Teknik kapasitesi yeterli.
Fizik gücü zayıf olmasına rağmen vücudunu doğru kullanmayı biliyor.
Ajax altyapısında çok doğru bir futbol eğitimi almış; alaylı değil mektepli.
Efendi ve çalışkan.
Bir Messi performansı bekliyorsan o yok tabii ki ama ben Bursaspor, Sivasspor olsam mutlaka almak isterim.

5trawberry

Murat mutlaka kalmalı ama, muhtemelen ben Samsunspor için elimden geleni yaptım, bu konuda da klüpten ve taraftardan anlayış bekliyorum diyerek, ayrılmak isteyecektir.

binikalamadım

dün olay tv de izledim Ertuğrul Hoca alınması için talimat vermiş kongreden sonra girişim başlayacakmış