19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bjk de bu sezon Velinin yerinde Murat veya ts de Aykutun yerinde Murat veya fbde selcukun yerinde Murat olsaydi gorurdun kapasiteyi. Adam resmen ortasahanin hamalligini yapti bu sezon.
Murat lazim bize umarim gitmez

Musti

sıcak baktığını söylediği iddia edildi.

suyunun suyunun suyunun suyu.  ;D ;D

ngonge

En fazla Eskişehir falan talip olur, eğer kafası süperligde kalacaksa bence gitsin, Murat iyidir hoştur ama kafasını futbola veremediği zamanlar çok kötü performans sergileyebiliyor.

isa55

yorumcular
Kemal şununla göründü satın
Murat kapasitesi yetmez gitsin
Hakan bacakları uzun kazma defolsun
Zenke şişko kaybolsun
.
.
.
diyor. Kim oynayacak bu takımda. Bu adamların yanına takviye yapmalıyız. Sıfırdan takım kurmak kolay mı

samuray

genemi sil baştan yapacağız o gitsin bu gitsin bu takımın iskeletinden kim kaldıki zaten murat adem kemal ,zenke tabi hakan.ı da dahil etmek gerek 5 kişi bunlarıda elimizde tutalım artık lig 22 tk lı olacakmı bankasyayamı gideceğiz bi karar verilsede bizde rahatlasak artık

maviay55

AlıntıSamsunspor'un menfaatleri önemli

Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım,  Spor Toto Süper Lig'den bir çok takımdan transfer teklifi aldığını doğruladı.  Samsunspor ile sözleşmesi devam eden orta saha oyuncusu, "Henüz net bir şey yok. Transferim gerçekleşirse bu Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda olmalı. Çünkü benim için kulübümün menfaatleri çok önemli. Önceliğim de zaten her zaman Samsunspor.  Önümüzdeki günlerde bu konuda neler yaşanır onu bilemem" dedi.

son maçta iyi çırpınıp cavcavın ağına takıldı gibi  al_sana

MeL_55

AlıntıKaptanın İSYANI
[ 20.05.2012 ]

Hollanda'da eşi ile birlikte tatil yapan Samsunspor'un kaptanı Murat Yıldırım, hem hakkında çıkan transfer söylentilerine hem de bir sosyal paylaşım sitesinde kendi adına hesap açılmasına tepki göstererek adeta isyan etti.Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım, hakkında kamuoyunda her gün transfer söylemlerinin dolaşmasından oldukça rahatsız. Şu an eşi ile birlikte Hollanda'da tatil yapan Murat,  hem çıkan transfer söylemlerine hem de sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta kendi adına hesap açılmasına tepki göstererek adeta isyan etti. Kaptan, "Transfer konusunda söylenenler doğru değil. Açıkçası bu tür dedikoduların yapılması beni çok üzüyor" dedi.  Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendi adına başkaları tarafından hesap açıldığını belirten başarılı futbolcu, "Benim Facebook'ta açmış olduğum herhangi bir hesap yok. Adım ve fotoğrafım kullanılarak açılan bu tür hesaplarla insanlar aldatılıyor. Sanki benmişim gibi insanlarla diyalog haline giriliyor. Benim bu tür sosyal paylaşım sitelerine üyeliğim yok ve orada yazılan hiç bir şey bana ait değil. Taraftarlarımızın benim adıma açılan bu tür hesapları dikkate almamasını istiyorum" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=88073

BigBadMama5552

AlıntıSamsunspor'un menfaatleri önemli

Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım,  Spor Toto Süper Lig'den bir çok takımdan transfer teklifi aldığını doğruladı.  Samsunspor ile sözleşmesi devam eden orta saha oyuncusu, "Henüz net bir şey yok. Transferim gerçekleşirse bu Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda olmalı. Çünkü benim için kulübümün menfaatleri çok önemli. Önceliğim de zaten her zaman Samsunspor.  Önümüzdeki günlerde bu konuda neler yaşanır onu bilemem" dedi.

AlıntıKaptanın İSYANI
[ 20.05.2012 ]

Hollanda'da eşi ile birlikte tatil yapan Samsunspor'un kaptanı Murat Yıldırım, hem hakkında çıkan transfer söylentilerine hem de bir sosyal paylaşım sitesinde kendi adına hesap açılmasına tepki göstererek adeta isyan etti.Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım, hakkında kamuoyunda her gün transfer söylemlerinin dolaşmasından oldukça rahatsız. Şu an eşi ile birlikte Hollanda'da tatil yapan Murat,  hem çıkan transfer söylemlerine hem de sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta kendi adına hesap açılmasına tepki göstererek adeta isyan etti. Kaptan, "Transfer konusunda söylenenler doğru değil. Açıkçası bu tür dedikoduların yapılması beni çok üzüyor" dedi.  Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendi adına başkaları tarafından hesap açıldığını belirten başarılı futbolcu, "Benim Facebook'ta açmış olduğum herhangi bir hesap yok. Adım ve fotoğrafım kullanılarak açılan bu tür hesaplarla insanlar aldatılıyor. Sanki benmişim gibi insanlarla diyalog haline giriliyor. Benim bu tür sosyal paylaşım sitelerine üyeliğim yok ve orada yazılan hiç bir şey bana ait değil. Taraftarlarımızın benim adıma açılan bu tür hesapları dikkate almamasını istiyorum" dedi.

E şimdi hangisi doğru?  ??? Benim bildiğim de Beşiktaş'ın Murat'a talip olduğu. Benim şahsi fikrim Murat'ın takımda kalması, fakat derginin son sayısındaki röportajını okuduktan sonra uzun süre daha kalacağını sanmıyorum açıkçası. Hayırlısı neyse o olsun...

özkan

murata antep talip.bjk ve ts işleri yalan dolan.uzaktaki renkdaşlardan ricam günlük samsun yerel gazetelerindeki haberlerin alayı yalannnnnnnnnn..itimat etmeyin.

samuray

murmatın sözleşmesi devam ediyor halen bankasyadada kalsak süper ligtete kalsak murat bırakılmamalı

twitter

murat in konusmalari samimi geliyor bana

kalir herhalde

5trawberry

Yerel gazeteler tam kolpaci.
Murat'i her takim alabilir ama kotu gundeki bir Murat'a ikinci sansi vermezler israr etmezler hemen silerler . Veli Kavlak , Selcuk Sahin , yada Engin gibi disiplinsiz adamlarin yerinde Murat olsaydi birak ayni performansla bir sene degil bir ay takımda tutulmazdi.

Murat iyidir potansiyeli vardir ama adi gecen takimlar alirsa oynatmazlar kenarda curur.

ChucKeR

bjk tarihinin tasarrufunu yapacak bu sezon , ts'de ortasaha manasında kimse yok. tabii ki gittiği takımda 11 olmaz ama alternatif olabilir sonuçta bu takımlar sezonda 50 küsür maça çıkıyor. asıl önemli olan ise menajer faktörü.
geçen sene kemal'in murat'ın abartılı fiyatlarla transfer olacağı iddaaları vardı.hemde bayağı bayağı. bence bu işin olma ihtimali bu menajerler sayesinde olabilir.
ben veli ya da engin kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum ama murat öyle oyanadığı takımda sırıtacak bir adam da değil. bu sırıtmamak bazen iyi bazen de kötü birşey. ama bu sezon iyi bir performans sergiledi denilebilir, en azından bizim takım gibi düşük skor yapan bir takımda ortasaha olarak çok iyi sayıda gol-asist yaptı.
bizim ve murat açısından hayırlı olur inşallah.

burakbas

Gidersen üzülürüz , kızmayız ama ... Kalırsan daha çok severiz , zaten seviyoruz. Öyle bir yerdeyiz büyük Kaptan!