Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

5trawberry

Dile kolay 12 sene. 12 sene evlat acisina mi yanarsın, bundan sonraki akibetin ne olacagina mi :(

5trawberry

Unutulmaz teknik direktör enstantaneleri 14. Malatyaspor-Samsunspor.

Kenan Kaptan : '' orda sovmen var kayin pederinden cok iyi oyunculuk dersi almis, türk sinemasına yeni bir yildiz doguyor ''

cany

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 June 2012, 17:53:21
Unutulmaz teknik direktör enstantaneleri 14. Malatyaspor-Samsunspor.

Kenan Kaptan : '' orda sovmen var kayin pederinden cok iyi oyunculuk dersi almis, türk sinemasına yeni bir yildiz doguyor ''

o gün yardımcı hakem bile demiş "buna biri kurşun mu sıktı tribünden" diye :) Kenan demişti maçtan sonra

emre

Coca-Cola Akademi U18 Ligi finalleri İstanbul'da yapılacak   02.06.2012

More Sharing ServicesPaylaş | Share on twitter Share on formspring Share on facebook Share on live
Coca-Cola Akademi U18 Ligi finalleri 3-9 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. Finallerin ilk aşamasında Coca-Cola Akademi U18 Ligi final grubunu ilk dört sırada tamamlayan Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Trabzonspor A.Ş. ve Gençlerbirliği ile klasman gruplarında liderliği elde eden Galatasaray A.Ş., Eskişehirspor, Samsunspor ve Bucaspor tek maçlı eliminasyon sistemine göre play off maçları oynayacak.

Play off eşleşmeleri, final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. Pendik Green Park Hotel'deki kura çekiminin ardından müsabakalar 4 Haziran 2012 Pazartesi günü planlanacak saatlerde Kartal İlçe Stadı ve Pendik Statlarında oynanacak. Play off maçlarını kazanan takımlar 6 Haziran Çarşamba günü Maltepe Hasan Polat Stadı'ndaki yarı final maçlarında karşılaşacak.

Final karşılaşması ve üçüncülük-dördüncülük maçı ise 8 Haziran Cuma günü Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanacak.  

Sıkıcı yaz günlerinde bize eğlence çıktı : ) Umarım bizim gençler Pendik'te oynamaz da yakarız tribünleri..

Theofanis Gekas

Ne gündü be, tüm istiklal bizi alkışlıyodu  :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 02 June 2012, 21:05:00
Ne gündü be, tüm istiklal bizi alkışlıyodu  :(

ne için yapıldı bu organize ?

BigBadMama5552

Cidden ben de merak ettim. Fotoğrafı beğendim ama, ne olduğunu bile bilmiyorum. :)

emre

geçen sene şampiyon olunca dayanamayıp kendini İstiklale atan İstanbul'da ki Samsunsporlular..

Serkan

geçen sene şampiyonluğu ağız tadıyla kutlayamadım ona yanarım

Theofanis Gekas

ben ağız tadıyla kutladım ama maç esnasında sınavdaydım çıktığımızı sınav çıkışı öğrendim,maçı izlerken bi gözyaşı bile dökemedik  :o

berusa55

02 June 2012, 23:43:45 #30761 Son düzenlenme: 02 June 2012, 23:49:02 berusa55
 >l< >l<

mimar55

meas55

"Samsunspor'un şırrak diye küme düşmesi.." --Federasson - Yılmaz ÖZDİL http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20681168.asp

Integral

03 June 2012, 12:10:04 #30764 Son düzenlenme: 03 June 2012, 12:18:30 Integral
yeni spor gazetesi çıkıyor, hayırlı uğurlu olsun..   ;D
açılımı Açık Mert Korkusuz imiş..  :D

Çok da lazımdı ***

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kptN3EJ2plo#at=40