Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

millwall

senelik 2,5 milyon euro alacakmış ama.
3 yıldan 7,5.

avrupa da bu parayı alamazdı,bankasya için iyi trasfer... :P

ahmetsefa55

yıllık 2.5 çok normal bence.
32 yaşında emre 3.5 alıyosa kuyt için çok normal.
simao sabrosa 3 alıyodu bjkden.
bizim ülke koşulları böyle malumunuz.
mehmet topuz bile 2.7 fln alıyo diye biliyorum  ;)

brigand

Aslında Avrupa'da da piyasaları aynı ama sen İspanya'da 10 milyon euro alıyorsan 4.2 milyonunu vergi olarak ödüyorsun. Ama canım ülkemde 1000 lirada alsan 15 milyon euro da alsan %15'ini ödüyorsun. Adam gelmez mi buraya. Uçarak gelir : )

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: brigand - 03 June 2012, 16:50:50
Aslında Avrupa'da da piyasaları aynı ama sen İspanya'da 10 milyon euro alıyorsan 4.2 milyonunu vergi olarak ödüyorsun. Ama canım ülkemde 1000 lirada alsan 15 milyon euro da alsan %15'ini ödüyorsun. Adam gelmez mi buraya. Uçarak gelir : )
öle deme la fener her sene avrupada şampiyonluk oynadığı  için gelmiş   :oyun:

buonanotte

Avrupada petkoviç bile iş bulabiliyorsa bu adam her türlü üst düzey bir kulüpte oynayabilirdi.
Bence de olay tamamen duygusal.Ama harika transfer yapmışlar.

emre

vay arkadaş Pendik'e düşmüşüz. Bari eleseler Fb'yi de finalleri izlerdik

Coca-Cola Akademi U18 Ligi Türkiye finalleri play off eşleşmeleri, İstanbul Pendik Green Park Hotel'de yapılan kura çekiminin ardından belirlendi. Samsunspor U18 takımımız, 8 takımın mücadele edeceği finalllerde Fenerbahçe ile eşleşti. Ekibimiz Fenerbahçe ile 4 Haziran 2012 Pazartesi günü saat 17.30'da Pendik stadında karşılaşacak. U18 Türkiye finallerindeki karşılaşmalar tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak.

binikalamadım

Alıntı yapılan: emre__ss - 03 June 2012, 12:36:00
Adama bugün yazı yazman gerekiyor demişler o da bunları uydurmuş iste ne bizle alakası var ne de herhangi birseyle...

ts sempatizanlığı yapılmak istenen dönemlerde oluşan uğursuzlukları ve haksızlıkları yazmak ve işaret etmek istemiş galiba...

SSKLA

Burak abinin taşdan inmesi ve taşa koskosundan birinin gelmesi ile daha şirinlerden bir hayır beklemiyorum.

twitter

Burak abide mi birakiyor

Sonumuzu hic hayirli gormuyorum

Hep sportif hem tribunsel acidan .:.:.

samsun 55

Burak abiyle az önce konuştum . Zamanı gelince açıklama yapacağım dedi.

emre

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 June 2012, 05:22:11
ts sempatizanlığı yapılmak istenen dönemlerde oluşan uğursuzlukları ve haksızlıkları yazmak ve işaret etmek istemiş galiba...

inan haberi bile yoktur..

burakbas

binikalamadım

https://www.facebook.com/GapTurkiye/?sk=app_349001298495314&app_data=536&code=AQDpOiiRCvgvV6rcJ546m5wcql33KGfNcPXhpbAwU1RFJuhZOnz3J2kJ3G6DtIOzwBc64KQQ6FlvMKY7PFe8eFWa53Q_gUKZ-BHS5M-XEs7YUvcY_5R-HuLrWYxMk_Yso0qdeEw003RNnC50Cm9L-f-gtmTNEZXdLipPajq-a-zPvAP47qItJ4Wd5oya9oK6fjM#_=_

bir arkadaşım tişört tasarım yarışmasına girmiş oy at diye ısrar ediyordu ona oy atınca bu tasarım nasıl yapılıyor diye uğraşırkene bende linktekini tasarlayıp attım bir bakın beğenirseniz oylarınıza talibim şimdiden teşekkürler ..

amasra

ahmetsefa55

burası her yer değil kareosunun fotolarını nerde bulcam ya.
tam anlamıyla şöyle karşıdan çekilmiş bir foto var mı ?