Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

Alıntı"Samsunspor'un şırrak diye küme düşmesi.." --Federasson - Yılmaz ÖZDİL http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20681168.asp

Bilmiyorum aslında bana bu "şırrak" kelimesi biraz dalga geçiyormuş gibi geldi ama en azından Yılmaz Özdil'in İstanbul ve İzmir cenderesinden çıkıp Samsunspor'un durumundan da haberdar olduğunu görmüş olduk. Yılmaz Özdil'i pek sevmem ama bu durumdan bahsetmesi iyi olmuş açıkçası.

birolkys

Yılmaz özdil tam tersine anadolu takımlarının savunucusudur.Şöyleki yayınlanan bir foto da odasında bursaspor ve göztepe formalrı vardır ve son adana-kasımpaşa maçında adanasporla ilgili yazı yazmıştır.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20635512.asp

emre__ss

Adama bugün yazı yazman gerekiyor demişler o da bunları uydurmuş iste ne bizle alakası var ne de herhangi birseyle...

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: emre__ss - 03 June 2012, 12:36:00
Adama bugün yazı yazman gerekiyor demişler o da bunları uydurmuş iste ne bizle alakası var ne de herhangi birseyle...

sen başka yazarlarla karıştırdın galiba Yılmaz Özdili

isa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 June 2012, 23:43:45
>l< >l<

TFF, FB yi kurtaracağım diye Türk futbolunu, şu gençleri yok edecek, etti. Cezalar kapıda.

CurvaSs

yazısının her satırı komplo teorileri üzerine kurulmuş. sivas maçında uğur boral o golü atsaydı belki o yazıda bile olmayacaktık, bizim yerimize başkasını arayacaktı yazısına koymak için. ortak nokta aramış bütün olaylarda ama bana göre olmamış.. :) ne yani hasan doğan vefat edemez mi? ya da ulusoy'un babası vefat edemez mi? birilerinin ayağı kırılamaz mı? aydınlar başkan oldu diye mi febe'nin şike olayları piyasaya çıktı? sonuçta herkes birgün vefat edecek ya da belirli makamlara gelecek.

emre__ss

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 03 June 2012, 12:47:13
sen başka yazarlarla karıştırdın galiba Yılmaz Özdili

Hayır karıştırmadım.

GurbetciFanatik

ula yazsalar bi kabahat
yazmasalar bi kabahat

brigand

Hiç gündeme gelmemesi lazımmış. Ama sabah akşam da buradan söveriz her türlü. Niye? İşimiz bu !

ugrass

şirinlerde kapanıyomu facebookta cok yorum var / çiço reis bırakamaz , tribunler birleşcek gibi yazılar var

ahmetsefa55

çiço bırakıyomuş diye duyduk

Serkan

beyler boşverin sanalda yazılan yazıları :)

ahmetsefa55

adamlar 1 milyon euro ya dirk kuyt ı aldılar.

kuyt çok mu kötü , ucuza gitmemişmi yahu ?

keşke valdoyla bahia yı almayıp kuyt ı alsaydık  :evet:

##kdc##

ergün teberin menejerinden sonra transfer konusunda gördüğüm en başarılı taraf işi yaptı adamlar

Shane_Falco

Alıntı yapılan: muhalif - 03 June 2012, 15:41:06
adamlar 1 milyon euro ya dirk kuyt ı aldılar.

kuyt çok mu kötü , ucuza gitmemişmi yahu ?

keşke valdoyla bahia yı almayıp kuyt ı alsaydık  :evet:

Bende çok şaşırdım o fiyata bu adam.Bildiğim kadarıyla sakat felan da deil.Çok ilginç...